helg

Vi hade ju som pratat om att det skulle bli fest den här lördan, fast det var ltie grejer som kom emellan så egentligen hade vi tänkt skjuta upp det nån vecka. Men Ida kom förbi på jobbet på dan och sa att vi kanske ändå skulle köra ikväll, så vi peppade till och festen blev av. Blev skitkul! Vart ganska mycket  folk och mest ölspel som vanligt.=D Himla roligt!
Vi var hemma hos mig hela tiden, och festen slutade inte förän typ kvart i 2, var egentligen tänkt att vi skulle ut nånstans men det blev då aldrig, kom som mer och mer folk hela tiden så det blev att vi stannade hemma. Sen före två drog några ut förbi olles in på frasses och skrek som idioter haha. Var nästan lite pinsamt nu när man tänker efter men inte just då=P Sen drog vi hem hir igen, lite efterfest, men otroligt lugn sådan, vi frös mest=) Sen isäng och peppa inför jobb morgonen efter. Började inte förän kl 10 men det var nog tidigt. Mådde bra på jobbet alltså, har typ aldrig mått så illa, hade tänkt fara hem men det blev inte så, började må lite bättre efter lite om och men så det fixade sig till slut. Men en sån morgon ångrar man litegrann alltså. Jaja, nog om det.

Det var veckans helg iaf, får se v ad det blir nästa helg då, jobbar typ hela.. tar på mig allt jobb jag får just nu, måste typ det, vet aldrig hur mkt det blir sen..

/ L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback