en annorlunda jul

Det kan man verkligen saga. Har gatt tva dagar nu sen sjalva julafton, annandag jul idag. Allt ar inte riktigt som det brukar under julen. Men vi firade pa varat egna lilla satt. Lag pa stranden och solade till en borjan iaf, sen blev det att rnga hem till familjen, pratade med Pappa och Syster, hur jobbigt som helst blev det. Man langtar hem sa mycket nar man hor deras roster och det ar ju saklart extra mycket for att det ar just jul. Man hor hur dom forbereder, lagar mat, pyntar granar, handlar och slar in julklappar, bakar julgodis och bara myser. Fick ringa tillbaks lite senare for att fa prata med mamma ocksa, oj vad vi grinade.. Ni ar det basta jag har ni vet det va?

Har firar man iaf inte riktigt jul som man gor hemma, ar mest en massa festande bara. Kandes lite konstit att festa pa sjalva julafton sa vi ebstamde oss for att bara ga ut och ata god mat, unna oss efterratt och sen ga hem och tanda ljus och bara mysa. Det blev faktiskt valdigt mysigt till slut. Spelade kort, pratade, lekte lekar, lyssnade pa Stad i ljus och skankte en extra tanke till Tobbe och tog bara hand om varann! Igar daremot var det britternas julfirande och det marktes kan man saga, det har dunkat tecno nu i flera dagar, fyrverkerier, glada galna britter som springer runt och klar ut sig osv.
Annars har vi som kommit in i en slags vardag. Det kanns inte som semester langre utan det flyter som bara pa mer och mer. Kanns riktigt bra faktiskt. Nu har det regnat och varit mulet ocksa bade igar och idag sa det har inte blivit mycket solande inte. Men det kommer val sen! Det ar lite synd att det regnar just nu nar vi bor som vi gor. Ingen tv ingenting forutom en sang i ett fallfardigt hus uppe pa ett berg. Ar ett mysterium hur vi tar oss upp dit varje kvall alltsa.
Borjar vanja mig vid alla dessa odlor nu ocksa, har fatt nya vanner bestaende av tva 35 cm stora odlor som springer fram och tillbaka i taket och pa vaggarna. Pa natterna sitter dom och kollar ner pa mig nar jag sover fran ett hal i taket. Inte speciellt trevligt, var radd forsta natten men nu borjar man bli van. Sa lange dom inte ar pa en!

Sen har vara vanner fran PhiPhi kommit hit ocksa, Ivana och Paddy fran Australien sa det blir nog att ata middag med dom ikvall! Sen kommer Sandra och Sonny pa sondag sa det blir kul med lite kant folk! Har traffat lite annat folk ocksa men mest tontar.. och aldre, kanns inte som att det ar sa manga i varan alder som ar ute just nu, forutom dom ovan namnda, men det kommer val det med!

Ska nog aka over till Koh Tao nu ocksa nan dag i veckan och snorkla lite! Blir super!
Sen blir det Langkawi, Malaysia efter nyar sa da vet ni vars ni har oss!

God jul lite i efterskott alla, far ta igen allt julfirande nasta ar, man har ju ratt manga jular framfor sig.
Ta hand om varann, kramar i massor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback