koh phangan!

Har akt vidare fran Krabi nu till Koh Phangan. Resan hit borjade med en liten buss, valdigt hoppig vag det gick inte att sova direkt. Sedan blev vi avslappta i en liten hala, inte forsta gangen. Fick vanta dar nagra timmar for att aka vidare med en annan buss. Gick lite battre. Sen blev det farja over till Koh Samui, sedan vidare mot Koh Phangan. Var tankt att vi skulle komma hit runt 5 men klockan hann nog bli runt halv 8 tror jag.

Sen akte vi en tuk-tuk tillsammans med massa andra och den resan glommer vi inte sa latt. Det var precis som en berg-och-dalbana. Jattestora backar, lite hemskt och det gallde att man holl i sig ordentligt! Foraren slappte av oss pa ett stalle och sa att han inte kunde kora langre.. Vi gick dit hans finger pekade och letade oss fram. Hade bokat en bungalow pa lighthouse bungalows sa det var bara att fraga sig fram. Traffade en gang killar som var ute efter boende, foljde en bit med dom sen ringde vi till varat boende. Hon skulle komma och hamta upp oss, skont!

Det var en tjej fran Australien, kandes ratt skont faktiskt! Vagen till bungalowen var inte heller sa kul. Stenar och gropar fulla vagen. Till slut kom vi fram, fick ga langs stranden en bit sen till restaurangen for att fa i oss lite mat for forsta gangen pa den dan. Gissa om man vara hungrig? Sen fick vi guidening av nagra thailandare med ryggsackarna uppfor en brant till en liten trakoja sag det ut som. Det var varat hus. Hade trott att det skulle vara lite storre men det funkar! Inga kackerlackor an sa lange iaf, bara odlor och mygg. Toan daremot var inte riktigt som vi hade tankt oss heller.
En bit nedanfor sjalva huset var det en liten koja med en dorr, ett hal i golvet och en slang i vaggen haha. Men det gar ju det ocksa, ar ratt vana vid det nu. Allt var ju svart nar vi kom igarkvall sa vi hann ju inte se hur nat sag ut. Det fick vi daremot gora i morse.

Vaknade av en motorbat, det lat som hundra, som korde igang runt 7 halv 8 nana gang sen gick det inte sova langre. Oppnade mitt fonster pa loftet och tittade ut over havet. Den utsikten ar inte att beskriva alltsa. Heelt underbart. Det ar verklien det finaste stallet vi har varit pa hittils.

Nu regnar det, inte lite heller! Har hunnit ligga pa stranden en stund sen har vi kollat oss runt litegrann. Kan ju vara bra att man hittar hem iaf. Ska nog forsoka leta reda pa nat att ata snart. Hoppas alla har det bra! Julafton i morgon, blir jobbigt..men vi ska forsoka fa det ratt mysigt har med. Och grattis Jojjegumman pa fodelsedagen! Alskar dig!

Sen saknar jag syster sa jag haller pa att do. Pusspuss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback