still in bangkok

Den har dagen har varit hur bra som helst. Borjar forsta det har nu. Bangkok ar underbart den har tiden pa dygnet. Klockan ar typ 22.40 har. Har akt tuk-tuk typ hela dan, det ar hur kul som helst! Inte lika farligt idag. Har sprungit runt gatorna runt varat hotell for att sedan ta oss hit till Khao Sarn road.

Har just varit pa fotmassage en halvtimme och avslutade det med lite thaimassage. Det var himla harligt alltsa. Har aven atit en syrsa. Inte speciellt dalig smak men nagot otackt. Men nu ar det bortgjort iaf.

Det gar typ ratt mkt pengar nu i borjan ocksa. Man lar sig ju eftersom. Ska dra vidare till Phuket i morgonkvall, med buss i 13 timmar. Det ar nog ingen hojdare det dar med buss i dessa lander. Far se hur det slutar. 

Ska sen vidare till Krabi och Phi Phi. Blir skont med lite sol! Har shoppat lite grejer idag ocksa. Finns sa mkt att kopa! Allt ar billigt. Ta hand om er alla! Pussar 

Kommentarer
Postat av: Chiefen

Bodde oxå på Khao San Road när vi vad där sist, det är superhäftig. Om ni ska till Ao nang så finns det ett ställe som heter Wanna´s place som har supergod mat. Dom har även boende. Ligger i mitten på stranden ovanför vägen. Du fattar när (om) du kommer dit. Ha så skönt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback