vidare till Phi Phi

Har lamnat Phuket och dragit vidare mot Phi Phi. Traffade ratt manga svenskar i forrgar i Phuket. Hangde med dom och festade loss! Traffade aven Ninni, hur sjukt ar inte det? Forst motte vi varann nar vi var ute och sprang pa stranden sen i en bar pa kvallen!=) Blev en ratt trevlig kvall! Igar daremot blev det valdigt lugnt. At det ackligaste jag nansin har atit till middag sa fick kompensera det med chips sen! Aven dom var riktigt ackliga. Hade inte tur igar alltsa.

Akte hit till phi phi med en bat for nan timme sedan. Vadret ar inte lika bra idag, ingen sol bara massa moln. Lite trakigt ar det men ganska skont att vila fran solen en dag, man branner sig for mycket! Det har stallet ar inte speciellt stort sa det ar ratt latt att hitta. Det lilla hotellet heter Kannaree house och ar faktiskt valdigt okej. Allt ar malat i rosa och turkost!

Har just varit och kollat in stranden. Himla fint ar det men lite mer turistigt an vad vi hade vantat oss. Men det ar ett valdigt mysigt litet stalle med shopping, mat och trevliga manniskor! Det har boendet ar lite mindre lyxigt an det forra men det gor absolut ingenting. Ska nog ta en dusch nu, man avlider i varmen.

Hoppas alla mar bra! Thailand ar verkligen underbart! Kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback