trött,

Känner mig verkligen helt slut alltså. Vet inte vad det beror på men. Har kanske jobbat lite mycket nu men det funkar då. Man blir lite trött på kvällarna men. Har varit ute och gått med Johan ikväll också, skithärligt ute. Ganska mysigt att gå längs älven nu när lamporna lyser efter vägen. Annars är det ju svart som bara den! Känns som bättre och bättre med livet nu också, känner mig som så lättad. Har haft lite mycket i huvudet som börjar försvinna.



Har hittat världens bästa inredningstidning också, "25 underbara hem", helt underbar, det går inte att sluta titta i den. Så som vissa kan fastna i en bok. Måste köpa den i veckan, blir tokig. Däremot var den rätt dyr, men man måste ju få unna sig. Så säger jag jämt. Fast har varit riktigt duktig på att hålla i pengarna nu. Är lite stolt faktiskt. Har som slutat gå runt på stan och kolla, man hittar alltid massa som man vill ha. Skulle kunna köpa hur mycket som helst, speciellt från Indiska.
Nog för att Indiska i stan inte är överdrivet stort, men i Sthlm, där kan man verkligen drömma sig bort. Skulle kunna inreda ett helt hus med grejer bara därifrån. Längtar ihjäl mig efter en lägenhet. Men det får vänta tills resan är över. Eller ännu längre? Beror väl på vad som rullar runt i huvudet när jag kommer hem. Man vet aldrig, kanske hittar på nåt ytterligare. Risken är rätt stor måste jag säga. Jaja, vi ser väl hur det blir då. 

Ska nog tänka på att lägga mig snart. Måste orka med morgondagen. Hela veckan för den delen. Jobbar hela veckan, troligtvis ledig fredag. Kanske ska få komma till salongen igen och göra slingor. Vore super! Syster ska fråga. Får återkomma i morgon. Lite trött nu. Puss

/ L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback