nödvändig uppdatering

Ja det verkar som jag har dött. Eller åtminstone helt slutat skriva här. Har väl antagligen glömt bort det, inte orkat eller helt enkelt haft annat för mig. Nu kommer en nödvändig uppdatering som sagt.

har väl gått mer än två veckor sedan jag skrev nåt sist. Vad hände då? Jo det var väl pdol den helgen. Vad har då hänt sedan dess?

Måndag: Jobb till 3, sen blev det en behövlig färgning av håret. En som däremot inte riktigt blev toppresultat. Hade behövt lite mer färg måste jag säga. Men bättre än innan så man får inte klaga. En promenad på det och kvällen var fulländad.

Tisdag: Bara jobb.. både dag och kväll.. 8-12, 16-21. Hann inte med så mycket annat förutom två promenader. Snyggt jobbat.

Onsdag: LEDIG. Fixade lite grejer inför flytten. För er som inte vet så bär det av till OSLO på torsdag. Alltså den 13/8. Kommer bli kung helt klart. Kvällen började med underbar familjemiddag i stugan bestående av lax & pannacotta. Sedan hem och festen var igång. Sommaronsdag och en självklar utgång. Fest hemma hos mig med folk, sedan station. Kung kväll helt enkelt, men en aningens för lång efterfest om man frågar en viss syster.

Torsdag: LEDIG även idag. Lite mer fix inför Oslo innan kvällen drog igång. Middag och fix hemma hos jenny & johan i östanbäck, sedan förfest hos mange och bartömmning på lanternan. Även denna kväll hur bra som helst.

Fredag: LEDIG igen! Lite mer fix och en helkväll med syster. Sex and the city och chips för fullt. Supermysigt.

Lördag:
Jobb 7-12. Veterancup i ostvik som kaif vann. Pappa spelade. SOL, grillning, vin, kubb, fotboll, gitarrspel, nattbad och underbart folk gjorde årets oik-fest till sommarens bästa. Oförglömligt.

Söndag: Tog ledigt mitt morgonpass. Chillade i solen  hemma hos jenny & fegge innan det blev dags för jobb. Och tur var väl det, att det endast blev jobb på kvällen..

Måndag: Idag alltså. Jobb 8-13. Lite mer fix på stan med mamma och syster. Ätit pizza och myst med jojje! Som åker iväg runt jorden medans jag är borta..Träffat jenny, johan och sagt hejdå till fegge, som tur är ses vi i oktober, GREEN DAY! Pratat sjukt länge med anna i telefon, vi är sjukt taggade!

Följande vecka ser väl ut ungefär så här:

Jobba väldigt lite, baka, äta god mat, träffa allt folk, säga hejdå, fixa grejer, handla mat, fira några födelsedagsbarn & en sista utgång på onsdag, hoppas att alla är där då! Är väl sista sommaronsdagen för detta år. Najs.

Tåget mot OSLO går torsdagkväll, den 13e kl 20.41 från bastuträsk. Känns helt sjukt kul. Livet leker just nu.
Åker iaf med mona som tur är. Nu är det bara att börja packa litegrann, försöka att inte ta med sig allt man äger, men det är ju ändå en flytt.

Nu blir det fika innan sängen kallar. Jobb i morgon 8-12. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad ska du göra i Oslo?

2009-08-11 @ 01:04:15
Postat av: mican

ska du flytta till oslo?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback