antligen lite sol pa koh chang

Ja nu har vi lamnat djungeln i Chiang Mai och tagit oss nerat via Bangkok till Koh Chang. En o som ligger ratt nara Kambodja. Ar iaf hur fint som helst har och trivs hur bra som helst hittils. Har antligen fatt lite sol, nastan lite mycket pa en gang nar man inte solat pa 3,5 - 4 veckor.. Latt att branna sig men vi var faktiskt duktiga pa att smorja in oss, iaf i ansiktet!

Resan hit tog iaf betydligt langre tid an vad vi hade trott, inte direkt ovanligt i dessa lander. Man ar ratt van att det skiljer flera timmar motfor vad dom sager. Kom iaf hit pa mandagkvall. Hade redan bokat ett boende eftersom alla sa att det alltid ar fullt har pa lonely beach. Hade inte behovt gora det kan jag lova, som vi trodde.
Traffade 2 tjejer fran Tyskland resp Irland som ocksa hade bokat samma stalle. Sa vi fick varsin bungalow, med toa pa utsidan med grenar som tak och med en veranda med en hangmatta. Stallet var inget att rekomendera iaf.
Flyttade morgonen efter till ett nytt, typ ett hotell, Kachapura. Blev tillochmed billigare an det vi hade tidigare. Rummet ar superfint med tv och dvd, gratis hyrfilmer, duschkabin och skalhandfat i for av en blomma. Utanfor verandan ar det en jattefin tradgard pa ena sidan och en byggnadsplats pa andra sa vi vacks ratt tidigt av hamrande och slipande. Det ar val det enda negativa har sa det ar val inte sa farligt. Trivs hur som helst jattebra.
Har hangt med dom har tva tjejerna nastan hela tiden, pa stranden, varit ute och atit middag och tagit en drink pa kvallen. Har aven traffat ett par fran Canada som ar hur gulliga som helst!

Har iaf legat och stekt i solen hela dagarna, hur harligt som helst och vattnet ar sa varmt att det svalkar inte. Igar kom en tam apa och hoppade upp i min famn och betedde sig som en liten babis, jattesot! Sen rakade jag krossa en av rutorna in till varat rum ocksa nar vi satt och chillade ute pa verandan. Tappade balansen fran pallen jag satt pa och korde armbagen genom glaset. Gick ratt bra med lite blod osv och sen fick jag betala 400 b, sa det var inte sa farligt!
Annars pa kvallarna brukar vi va lite trakiga mot alla andra och ga hem lite tidigt och satta pa en film och bara mysa med lite godis, hur mysigt som helst faktiskt. Nat man saknar dar hemma, att bara kunna mysa med en film och med svenskt losgodis eller ostkrokar eller naturchips eller nat annat gott. Vore inte helt fel, men det blir ju verklighet snart.

Efter nagra dagar har pa koh chang ska ni troligtvis aka ner till Hua hin. Sen far vi se om vi jobbar oss nerat, kanske ner mot Malaysia igen. Inget bestamt an sa vi far se men det lutar at det iaf.

Ta hand om er dar hemma i kylan, kan skicka lite varma tankar och kramar. Saknar er sa mycket men vi ses snart :) Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback