god morgon

Ögonen svider som bara den. Det känns att man inte har sovit så speciellt länge denna morgon. Nu är ju ändå klockan runt 10 men har redan hunnit fika en härlig frukost. Blev väldigt trevligt hemma hos johan igår, kul att träffa han och kalle. Satt och såg melodifestivalen och pratade tillsammans med en massa härlig musik.
Runt 12 gick vi vidare till calles där en kille lirade asskön musik. Han däremot, var inte speciellt duktig på framföra dom. Gick iaf vidare till olles sen för att träffa lite mer jämnåriga människor. Träffade tobbe, dander, johan osv. Hur kul som helst att träffa dom. Kul att se lite kännt folk nu efter en tid med bara främlingar.
Sen när allt stängde gick vi vidare mot max, men kön där var så fruktansvärt lång så vi skippade det och gick hemåt istället. Var dags att hämta emma och gänget i bagarstugan. Festen var tydligen slut. Synd att det slutade på ett sånt jävligt sätt, fyfan alltså. Verkade ju som att allt hade varit hur bra som helst innan.
Så jag mamma och pappa åkte dit, insåg att vi inte orkade städa den tiden och körde hem varsin bil med folk. Förutom en av bilarna då såklart..
Så nu har vi 4 gulliga umekillar som bor här, väldigt trevligt. En av dom har åkt med resten av familjen för att städa. Dom övriga ligger och sover fortfarande.

Idag blir det att planera inför denna stora dag som infaller i morgon. Syster fyller 18 och det är en present som ska fixas. Har redan fixat den egentligen men måste bara fixa lite detaljer. Kommer bli hur bra som helst. Hon är orolig för att det är nån grej från thailand som hon kommer avsky!
Tro mig, det är inget sånt. Ingen gigantisk buddha eller nåt så det är ingen fara. Du kommer bli nöjd.

Känns som man har börjat vänja sig vid ett normalt liv här hemma nu. Inte för att jag har tagit tag i nåt men det känns iaf bara skönt att vara hemma och träffa alla igen.

Nu ska jag fixa lite, puss så länge.


Kommentarer
Postat av: Moa

hej :) Åker inte hem förrän tisdag. Det ska bli fint att komma hem i några dagar. Sedan blir det tillbaka hit och jobba asset av sig! haha. Jo, trivs i Oslo faktiskt, nu när man har kommit in i det. Tog ett tag dock! Norge är bra om du vill tjäna pengar, men sparandet är ganska svårt i just Oslo. Men det händer ju mer här:P

Ja, du får fundera på vad du vill göra. Det finns ju en del man vill göra innan man till slut börjar med studier. Pass på! :)

När jag flyttar tillbaka till kalmar i sommar blir det äldrevården, det är mysigt!

kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback