fran Nha Trang till Hoi An

Ja det har ju hant en hel del sen sist jag skrev har. Har hunnit vara i Nha trang och fick faktiskt tva dagar med sol dar pa slutet. Akte pa en battur sista dagen, alltsa igar. Var svinkallt till en borjan och mulet men solen kom och det blev riktigt harligt. Snorklingen blev en liten besvikelse aven har. Gar inte jamfora med roda havet alltsa. Valdigt fint korallrev men inga fina fiskar.

Har hunnit med en del annat ocksa, har traffat massa harliga manniskor, tva fran brasilien som vi hangde med en kvall. Dom akte till Saigon igarkvall sa hinner inte traffas nat mer. Sen ett gang australiensare, hur harliga som helst och vi hade kul som fan! Dom ska hit upp till Hoi An men inte foran om en vecka eller nat sant. Just nu hanger vi med tre grabbar fran Sthlm som vi som vi traffade i Nha trang och som vi har foljt med hit till Hoi An, hur harliga som helst!

Blev dock ranade for tva dar sen efter en kvall av festande. Gick pa stranden och blev av med allt, kamera, mobil, pengar, klader osv. Inte ball alls, kameran och alla bilderna ar ju varst, inte bilder fran hela resan men en stor del. Aven igarkvall blev vi overfallna men da hade jag ju inget att bli av med sa det gick ju battre. Har kant ett sant hat for detta land nu dagarna efter. Vill bara aka harifran och egentligen helst tillbaks till Thailand. Kanns sa sakert dar motfor har iaf. Det gar inte vara ute och festa pa kvallarna utan att dom kommer. Fyfan sa arga vi har varit. Men inte mycket att gora, bara tanka framat, eller hur?

Ska bara stanna har i kvall, aker vidare till Hue i morgon bitti, sover dar en natt sen aker vi till Laos och Vientiane dagen darpa. Sen blir det nog upp till Luang Prabang och sen over till Thailand, garna sa fort som mojligt. Hoppas Laos ar battre an Vietnam iaf. Blev sa besviken, trodde att Vietnam skulle vara hur bra som helst. Det ar jattefint overallt men allt annat skit forstor det.
Aker iaf tillsammans med dom svenska killarna hela vagen till Vientiane, sen ska dom en manad till Australien, gud sa roligt! Hade garna akt dit men det far bli en annan gang, blir lite for dyrt nu.

Hoppas alla har det bra dar hemma iaf, vi overlever! Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Pilen

men åh, stackare! hatar sånt där! puss längtar efter dig, byt land nu innan det händer nåt mer...

2009-01-28 @ 10:27:31
Postat av: e

jävla skitland & vilken jävla otur. inte kul alls att behöva gå runt & vara orolig för saker hela tiden. tur att du mår bra iaf, mobiler finns det ju fler av =)skynda iväg & fortsätt ha roligt =) älskar dig!,

Postat av: Anonym

"Gå aldrig ensam", visst kör ni på det fortfarande?! jag är rädd om er och vill ha er hem helskinnade! ska maila snart! älskar er gummor! Storkramar och pussar från mig!!

2009-01-28 @ 22:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback