nha trang

Tog nattbussen fran ho chi minh hit till nha trang och har just kommit fram for ungefar tva timmar sen. Har aldrig varit med om en varmare bussresa nansin tror jag. AC:n var inte riktigt lika bra som dom hade sagt, dessutom fick vi sitta langst bak precis ovanfor motorn som inte gjorde det kallare. Man kunde inte ha fotterna pa golvet for det var for varmt. Sen kan det inte ha funnits nagra stotdampare heller, vagen kan bara inte ha varit sa dalig som den kandes.

Men vi tog oss iaf hit och borjade leta efter boenden. Tittade pa flera rum men det var ratt dyrt. Ar ju det nu for att det ar nyar osv. Hittade tillslut ett som fick duga, An Hoa hotel. Varmvatten, tv och ratt okej toa.
Vet inte hur lange vi stannar har men vi far se. Just idag verkar vadret inte det basta, valdigt mulet, vi som hade hoppats pa sol och bad far nog vanta en stund..

Kanske ska ta och ga och lagga mig en stund, ta igen for den otroligt lilla somnen vi fick pa bussen i natt. Ska bara ta en dusch forst, kanner mig inte fraschast i varlden just nu.

Ha det sa bra alla, har gratis internet har sa det lar bli nagra fler inlagg och vi stannar ett tag. Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback