regn

Vi som hade tankt ha det varmt och skont har i Nha trang, men inte det. Har regnat idag, och det ar bara mulet. Valdigt trakigt. Hade behovt battra pa brannan lite som pappa antog att vi behovde. Men harligt har vi det anda. Vi myser pa sa gott vi kan men frukt, bocker, tv osv.

Idag har vi sovit lite extra lange, sen har vi gatt runt i stan och bara kollat lite. At lite fried rice pa ett ratt trevligt stalle dar vi redan har atit tva ganger tidigare. Sen gick vi till en gigantisk marknad som vi blev tippsade om av tjejen som jobbar har. Hon ar for sot. Igar kvall bjod hon jag och Ida ba bade mat och olika frukter sen satt vi och pratade en lang stund. Man bara alskar henne, hennes galna skratt och hur hon pratar vietnamesisk engelska. Just nu pratar vi om forhallanden och skillnader fran vietnam och sverige. Ar ratt stor skillnad faktiskt.

Det ska tydligen regna i morgon ocksa men sol dagen efter det, da nyaret borjar. Det ar tydligen samma sak varje ar sager hon. Sa vi far se om det blir nan snorklingstur nan dag framover.

Langtade hem jattemycket igar, bade jag och Ida, men idag ar det lite lugnare. Gar lite upp och ner med saknaden. Men vi ses snart iaf, ta hand om varann dar hemma!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, roligt med lite bilder, men vad är det i dom små röda och blå hinkarna? /pappa

2009-01-26 @ 08:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback