090708

Har befunnit mig på jobbet hela veckan känns det som, dessutom har det varit tråkigt väder som bara den. Bara regnat och regnat, och kallt är det. Guud så härligt alltså. Jobbet funkar däremot väl, tur att julia är där och glädjer upp mitt liv. Längtar däremot efter att få dra härifrån, oslo can't wait. Men halva sommaren har väl snart gått, så inte så länge kvar nu, blir sjukt bra. Funderar på om det blir någon resa också, innan oslo eller efter? Får se, inget bestämt nu.

Har åkt på en riktig sommarsnuva på köpet också, är helt tät. Typiskt när man tror att det är sommar lite för tidigt och lite länge på kvälllarna. Men men det går väl över det med. Perfekt med lite film en kväll som denna.

Sitter och lyssnar på green day nu, peppar upp för 11 oktober, då jävlar. 21 guns går runt runt. Najs.

Jobbar 7-15 i morgon, sen är det helg.. för en dag iaf, 7-14 på lördag råkade jag också nyss tacka ja till. Typiskt att man inte kan säga nej. fast jobb är pengar, pengar är väl najs.

Sen är det ju beachfotbollen i boviken i helgen så det blir väl att dra dit en sväng, ska försöka tagga med julia, hon lät sugen=) Verkar vara kalas hos morfar i hans stuga också på lördag så vi får se hur helgen slutar=)

Nu då? Film eller nåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback