onsdag

vilken superdag det har varit idag! gick och la mig alldeles för sent igår men var ändå förvånansvärt pigg i morse kl 5. jobb till halv 3 sen hem fort. en äggmacka lite snabbt innan vi begav oss ut på stan jag och fanny. SOLEN SKEN som bara den! typ andra gången på dessa snart 4 veckor i oslo.. helt sjukt. en helt underbar dag.
ner till aker brygge, lite glass, lite shopping.. sen lite handling på en liten håla på brugata. liten och liten, dom hade ALLT! gud vilken underbar affär!! blev en liten pinsam incident där men.. hahah hur snåla trodde han att vi var.. en krona!! jaja, hela promenaden slutade iaf på 3,5 timma.. vad vi gjorde allt mest vet vi inte riktigt, men mysigt var det!

slutet av kvällen har spenderats i soffan med annelie, mona och fanny. vi håller på att planera inflyttningsfest, med maskerad. finns många olika förslag.. får se hur det slutar. vi är sjukt taggade! har kommit på att vi måste bestämma hur vi ska göra med lägenheten efter jul också.. redan nu.. måste funderas!

i morgon är det alltså torsdag.. det är helt sjukt hur fort tiden går.. det är HELG IGEN! :D underbart. på fredag kommer jocke så då blir det utgång med dom, trevligt. sen lördag får se vi se, jobb först och tydligen fest då också!

nu ska det sovas! upp kl 5 i morgon igen.. trevligt. godnatt människor.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback