tisdag

liten morgonprommis till aker brygge tll att börja med.. sen en skön dag på jobbet, inte alltför mkt att göra. väl hemma blev det lite äggmackor och sen hade fanny bakat kladdkaka, mums! hon är för bra alltså.

ännu en promenad ikväll, mysigt med alla som spelar musik på gatorna. det börjar dock bli väldigt mörkt ute nu. lite läskigt men väldigt mysigt. hösten är som fin ändå. känns däremot som att det just har varit höst??

nu blir det sängen iaf, upp kl 5 i morgon.. puh. jobb till halv 2, sen ska jag hänga med fanny och leta lite möbler och grejer till hennes nya lägenhet!! snyggt jobbat! så vi blir inte sambos utan nästan grannar istället.. tråkigt men det får funka det med. bättre än i sverige iaf..

puss nu.

Kommentarer
Postat av: moa

heej :) det var ett tag sen nu. haha. går det bra i oslo? ja, jag hade aldrig varit på mallorca tidigare, men det var super!! Fanns mycket att se och verkligen vackert:) Är allt bra med dig? kraaam

Postat av: moa

yes, mallis funkar absolut! för en vecka eller så:) är du i oslo för att spara pengar till ngt speciellt eller? här i kalmar är det bra. det rullar på. drar ju jorden runt i december, så det ser jag fram emot. vad jobbar du med i oslo då? kram

2009-09-09 @ 21:47:24
URL: http://eskimoe.webblogg.se/
Postat av: Fanny

BABY!

2009-09-11 @ 00:23:27
URL: http://jagvillseutsomdu.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback