torsdag

hur fan kan det redan vara torsdag? eller fredag i morgon.. helt sjukt va tiden går snabbt alltså, man hinner inte med. det är helg hela tiden. vilket är typ det bästa som kan hända. nog för att ajg jobbar rätt mkt men det är skönt iaf. blir lite mer liv på livet då.

vad har hänt i veckan då? inte mkt faktiskt. lite promenader, en springtur, lite bullar.. och mkt regn såklart. det har regnat varenda jävla dag sen jag kom till oslo. det suger.

i morgon, fredag alltså. jobb till halv 7 sen hem till malin och bonnie för lite mat och vin. ryktas om utgång på dus senare. blir nog väldigt trevligt. nu verkar anna också ska med, najs!

sen lördag är det jobb såklart, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. nånting hittar man alltid på. blir troligtvis utgång även då. trevligt!

SEN KOMMER MADDE HIT OCKSÅ, nu är det som bestämt. hon flyttar hit 1 oktober, blir skitbra! sthlm och uppsala 10-12 okt och sen kommer mamma och pappa 17-18. bra att ha litegrann att se framemot, går lättare att jobba då.

har blivit lite bilder tagit nu på senaste, förstår inte vad som har hänt. grejen är nog att det bara har jobbats och regnat. usch.

ändring på det nu, friday i'm in love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback