nytt liv

Hur många gånger har ni hört nån säga det, eller hört mig säga det? Eller hur många gånger har ni sagt det till er själva, "Nu börjar jag mitt nya liv". Jag måste ha sagt det tusen miljarders gånger minst, och säkert alla andra också. Men nu ska jag verkligen göra det, och inget fusk. Tror att jag komemr att hålla det nu också, eller lite fusk måste man ju få ha, annars går det ju inte. Vill inte leva i ett liv helt utan mat eller godis. Har kommit igång med tränandet nu också, eller iaf i veckan=P Ska försöka hålla det också. Fast just nu har jag mer träningsvärk än vad nån nånsin kan ha haft. Men det är bra på ett sätt, det märks ju att manhar gjort nåt iaf, eller bara att man är väldans otränad.. =P Jaja, går ju göra sitt bästa iaf. Nu är det snart dags för träning, 20.15, core/stretch, ganska bra. Kommer typ bli jobbigt men, tur det bara är en timma. Bara och bara men det går säkert snabbt. Känns bra efteråt iaf. Har redan varit ute på en promme på 1 mil idag.

Sitter och pratar resa också, fyfan vad man blir peppad när andra berättar och man peppar varann. Kommer inte bli tråkigt. Har bokat hotell under jul och nyår nu också. Eller hotell och hotell, en bungalow på KohPhangan. -
http://lighthousebungalows.com/ . Blir nog supermysigt=) Vill bara fara nu.
Men först lite träning, puss

/ L

helg

Vi hade ju som pratat om att det skulle bli fest den här lördan, fast det var ltie grejer som kom emellan så egentligen hade vi tänkt skjuta upp det nån vecka. Men Ida kom förbi på jobbet på dan och sa att vi kanske ändå skulle köra ikväll, så vi peppade till och festen blev av. Blev skitkul! Vart ganska mycket  folk och mest ölspel som vanligt.=D Himla roligt!
Vi var hemma hos mig hela tiden, och festen slutade inte förän typ kvart i 2, var egentligen tänkt att vi skulle ut nånstans men det blev då aldrig, kom som mer och mer folk hela tiden så det blev att vi stannade hemma. Sen före två drog några ut förbi olles in på frasses och skrek som idioter haha. Var nästan lite pinsamt nu när man tänker efter men inte just då=P Sen drog vi hem hir igen, lite efterfest, men otroligt lugn sådan, vi frös mest=) Sen isäng och peppa inför jobb morgonen efter. Började inte förän kl 10 men det var nog tidigt. Mådde bra på jobbet alltså, har typ aldrig mått så illa, hade tänkt fara hem men det blev inte så, började må lite bättre efter lite om och men så det fixade sig till slut. Men en sån morgon ångrar man litegrann alltså. Jaja, nog om det.

Det var veckans helg iaf, får se v ad det blir nästa helg då, jobbar typ hela.. tar på mig allt jobb jag får just nu, måste typ det, vet aldrig hur mkt det blir sen..

/ L


regning morgon

God morgon igen, lika dåligt väder som tidigare i veckan, regnar väl inte lika mycket nu men regnet ligger i luften som man brukar säga. Syster börjar skolan idag, kul för henne, haha! Är ledig idag så det är bara jag hemma, känner mig inte pigg! Orkar inte bli sjuk nu alltså. Är inte ens hungrig, jag brukar ju hungra ihjäl mig när jag vaknar, konstigt.
Tittade just ut genom fönstret och såg två tanter stå och sopa av deras rullatorer, haha! Såg så himla roligt ut!=)
Undrar när man ska ta tag i det här med stan då? Måste nog vila en liten stund först, lite frukost osv. Hade ju tänkt börja med ett nyttigt liv idag, tillsammans med syster, men jag kan nog inte träna nåt idag inte, får bli lite nyttigare mat då=)
När man började tänka på mat blev jag typ hungrig=P Måste se om jag hittar nåt, micron har ju rykt sönder nästan så det står typ fortfarande och kallnar ute på verandan. Det råkade poppas popcorn lite för länge i den förra veckan så det börja ryka! Så det går ju inte micra gröt i den nu, orkar inte koka gröten på spisen, kändes för jobbigt=P
Vi får se vad som blir, kommer tillbaks senare säkert,

/ L

förkyld & framtid

Känner mig mer och mer tät i näsan nu, hade inte tänkt bli sjuk.. =/ Kan inte andas genom näsan så jag måste hålla andan om jag ska äta något=P Finns typ inget värre än att va förkyld, eller det försvinner då aldrig iaf. Har nog varit med Ida och Matte lite för mycket nu ett tag =P Dom har ju varit sjuka ett bra tag nu men feber och hosta framförallt. Vi får väl skylla oss, Johan är typ likadan tror jag. Är helt slut efter jobbet också, fast det har varit väldigt lugnt idag, nästan inget folk alls. Sen är jag ledig i morgon också! Sköönt, då blir det en sväng på stan, måste fixa lite presenter=P Både Jenny och Sess har ju fyllt år, sen en annan liten sak också. I morgon kväll blir det avskedkväll för Jenny, hon far till Uppis på fredag. Sen flyttar ju Klas i morgon, till Moröhöjden, så roligt!=) Måste gå på vårdcentralen i morgon och kolla upp allt med sprutorna till asien. Sen ska jag nog inte hinna med något mer.
Vill bara slösa pengar, satt på alla möjliga internetsidor i morse. Hittade massor med grejer på monki och junkyard, men har inte ritkigt råd att beställa massa dyra grejer nu, måste försöka att spara pengarna!
Såg just ett program om Italien, så otroligt vackert det är där, måste dit! Pratar också om nästa resa.. Blir nog nästa höst, alltså om ett år, fast då är det med familjen, blir troligtvis maldiverna, eller domenikanska=) Dåligt! Sen är ju os 2012 i London, är ju inte allt för långt dit heller. Blir bara så peppad på att göra allt på en gång. Sen en lägenhet också, men det blir när vi kommer hem. Sen får vi se v ad som händer.. Norge, eller Sthlm, eller jag kanske hittar på att jag ska plugga..? Vem vet? Ja ja, kan inte tänka på allt just nu. Nu är det jobb i höst som gäller, verkar finnas rätt mycket inom både hemtjänsten och på de olika boendena så det ska nog lösa sig ändå.
Ska lägga mig i soffan en stund och se om det är något bra på tv.. Blir nog en tidig kväll.

Puss

/ L

wayne's, och homecoming e!

Jobbade 11.00 till halv 8 igår, hatar dom passen, man blir så himla slut på kvällen.. Men tur att det inte är allt för mycket folk som shoppar vid den tiden, speciellt inte när det regnar så fruktansvärt som det gjorde igår? Har inte slutat än heller, inte lika mycket som igår utan mest dugg. Men det känns tråkigt iaf, sånt här väder får en att bli tokig, och längtan till utlandet blir inte mindre..=P
Syster kom hem igår också från Sthlm! Himla skönt att ha henne hemma igen=) Blev lite orolig när jag skickade hon och Carro med planet i onsdags. Men allt hade väl gått bra iaf. Det var inte lite grejor som alstades upp från väskan upp på matbordet iaf. Linnen, koftor, skor, skjortor, byxor, klockor, ringar, mössor ja allt möjligt. Fick en liten klänning av henne också, så söt hon är. En svart från monki, som jag har fast annan färg, thanks! Blev lite avis på allt fint alltså, måste försöka sno åt mig något inför lördag, då den planerade barkarfesten äger rum.. Undrar hur det blir med den, Ida har upptäckt att dom är bjudna på kalas, så vi får se. Men nånting blir det iaf! Är sjukt peppad, fast jag jobbar söndag.. Börjar inte förän kl 10.00 men ändå, känns som det kommer bli en tuff söndag!
Igår efter jag hade slutat, och efter jag kollat in systers grejs från sthlm så sprang jag genom regnet till waynes där Ida och Jojje satt och hängde. Det blev latte och scones, najs! Men både jag oh Ida började må illa sen på kvällen, underligt. Haha sen ringde mormor typ 20 i 10 och frågade om vi ville ha våfflor? Hon är ju för söt alltså, så jag for dit och myste där en stund. Mormor är verkligen bäst ibland. Sen ska hon till Barcelona nästa helg! Tråkigt att följa med? =P
Jobbar idag också, 11.00 till 7, det suger! Men sen är jag ledig i morgon iaf, känns skönt. Sen förmiddag på torsdag, för att ladda inför ännu en stängning på fredag.. Ringde till min chef i Kåge igår också, sa att jag ville jobba i höst, så jag hoppas det blir något jobb där. Måste ringa till hemtjänsten också, får se om dom behöver nån i höst. Sen har jag skickat in schemat till brogården också, så förhoppningsvis får jag jobba nånstans nångång =P Har ju några pass på kitchen också men inte så mycket,kanske 8. Kanske måste ta tag i städjobbet..? Nja det kommer iaf i sista hand.
Sen i morgon blir det att fixa med alla vaccinationer och grejs, hotell, försökrningar och allt annat inför resan. Ju mer man fixar ju närmare känns själva resan och man får typ mer och mer ont i magen för varje dag som går=P Kommer bli heeelt galet!!=D
Men nu måste jag få i mig nån frukost iaf, fast mår fortfarande illa efter gårdagens scones, mystiskt. Men vi ses senare, snart är det höst. Ändå mysigt på nåt sätt.

Kramar och puss

/ L


spontan fest & loppis!

Vart fest hos Ida och Matte igår iaf, var väl itne riktigt tänkt så men=P Grabbkväll med x-box först, sen påfyllning av jag och Ida. Hann bara ta en drink innan det var dags för olles, haha. Men det var rätt trevligt, satt och pratade hela kvällen=) Vaknade i morse av att solen stekte sönder oss, går inte sova länge på morgonen alltså. Hade glömt he ner persiennen också.. Tog det som lugnt ett tag, ringde matte och ida och sen tog vi moppen och for på loppis!=D Älskar loppisar, så himla roligt! Men man brukar väl inte hitta alltsför mycket som är värt något? Hittade en liten skål, himla fin=P Kan typ ha lite nötter i den eller nåt!=) Haha Johan tycker seriöst att vi inte ska ha nån bil sen utan att vi bara ska ha en eu-moppe! Haha det tycker jag också, det är skitmysigt att köra ju! Men sen lämnade vi moppen hemma, for till Stackgrönnan och åt en räkmacka, gud va gott! Blev lite kladdkaka efter det också.. =P Sen hem till mig, satt i bilen ca 1,5 timme, haha ingen visste vad vi ksulle göra så det blev lite småprat där. Bestämde oss för att fara hem till sjungande, kollade lite tv, sen lira vi kotten =P Skitroligt, man blir seriöst nervös, tror vi tjejerförlorade men.. Ja ja en trevlig söndag iaf, nu är det måndag igen snart, och jobb. Usch!, måste prata med hemtjänsten och boendena i morgon också, är lite orolig för i höst alltså..
Får se hur det blir i morgon, måste sova, godnatt puss=)

/ L


good morning

Har just varit ute på morgonpromenaden, är så himla härligt att gå på morgonen. Sen har man ju gjort bort det för dagen också, så man slipper göra det på kvällen. Orkar då aldrig göra nåt då=P Börjar jobabr snart också, har stängt 3 dar i rad nu, känns tugnt! Men nu är det helg och jag är ledig, både lördag och söndag. Men för det lär det ju inte bli nåt speciellt. Kommer bara att ligga och lata mig, eller nåt i den stilen, helgen kommer iaf att springa förbi mig. Undrar om det blir nåt festande, känner mig i en period då jag ska spara pengar.. Tänker på resan, och på att jag inte har nåt jobb i höst, som är säkert. Kan inte göra av med allt för mkt pengar då!=P Så vi får se vad som händer..

Nu kurrar magen, måste duscha sen äta något. Puss så länge!

/ L

pubfest i ostvik,

Är typ årets händelse i byarna =P Och det förstår jag verkligen!, Är så himla roligt! Förstvar vi hemma hos Jenny & Rönne, ett långt tag, sen till hockeyplan. En vild fest kan man väl säga att det blev, mycket vackra bilder, nästan för många =P Hela gamla gänget var samlat, helt sjukt kul! Var typ vi och alla äldre i alla byar runt om kring=) Det blev öl, cider, dans och sång hela kvällen, sovde hos Jenny sen också=)

                       

/ L

fortsatt

Känner mig så himla trött nuförtiden, vet inte varför men. Kanske kan bero på att jag har börjat hänga här. Klart datorn kan göra en trött.. Hade tänkt se nåt på tv, skulle ha gått och hyrt en film i stället, finns ju inget på tv nu. Har ju iofs bara 1, 2, 4 och 6an, finns inte mkt där inte. Scrubs börjar om ca 45 min, blir väl att se det iaf, om jag nu inte redanhar somnat vid det laget. Finns ju en liten risk..=) Kom på mig själv ikväll att jag verkligen inte hade nånting att göra. Känns lite tragiskt. Och veckorna bara springerförbi en, man hinner inte med.. Snart är augusti slut och sommaren, nog för att det varit ungefär 2 veckor sommar i sommar, precis dom veckorna jag hade semester, så lite glad måste man väl vara=).
Har fått lite tider på Kitchen iaf, typ 8 pass kanske, känns ändå bra att ha nånting ifa det blir lite inom äldrevården..Nog för att jag tror att det blir ganska mycket. Man kan ju alltid hoppas! Sen far ju Markus och Anton till Oslo nu snart, blir så jävla peppad när man hör hur dom pratar,! Men har väl som skippat Norge, får ta det efter resan i stället. Vill bara att det ska bli december! Blir så avis påallasombokar resor hit och dit, våran är så långt bort,! Måste bara jobba ihop lite pengar, inte för att jag behöver mer till resan men skulle va rätt najsom det fanns lite pengar när man kom hem! =P

Jaja, ska se om jag hittar nåt på tv, kanske finns nånting, blir som less på att bara sitta här. Får höras senare,!

/ L

panik & bröllop!

Känner lite panik för i höst, har sagt upp mig från jobbet sen ett tag tillbaks, men ännu inte riktigt fixat nåt nytt =P Men jag tänker bara att det ordnar sig säkert. Nu är det typ 3 veckor kvar bara tills jag står där.. Tur att det inte abra är jag som inte har nåt =P Känns som att det är många som är i samma sits. Längtar däremot så oerhöst mycket till Asien nu! Kommer bli helt sjukt.. Mindre än 4 månader kvar nu, känns som att det var ett halvår förra veckan, det går rätt snabbt. Måste till jobbet nu också, kändes inte så peppande alls, sen blir det promenad ikväll, eller löpning kanske om jag orkar det..?
I morse var typ världen täckt av tjock dimma, har väl lättat lite nu. Har just skjutsat syster och Carro till flyget. Dom drar till Sthlm i en vecka typ, hur ska det gå? Känner mig lite orolig faktiskt.. =P Det går säkert bra, hoppas dom köper nåt åt mig=P

Har ju lyckats vara på världens finaste bröllop också, i lördags. Jenny & Fegge. Vart helt superlyckat verkligen, och har typ aldrig sett nåt vackrare.




/ L