bäbis

Har just kommit hem från att ha hälsat på den lilla. Och han är verkligen liten alltså. Så fruktansvärt söt! Man vill aldrig släppa dom, vill bara ta med mig han hem.
Kolla bara!

träning

Idag har jag tagit steget och köpt ett träningskort friskvårds. Köpte ett guldkort vilket innebär både gruppträning och gym. Perfekt. Inte för att jag är nån som spenderar stor tid i gymmet men det skiljde bara 100 kr så.

Bokade core 16.15 och fick med mig syster. Guud så jobbigt det var..Det märks verkligen att man inte har varit och tränat på länge. Väl hemma blev det pasta och bullens som pappa fixade ihop! Inte dåligt!

Nu har jag just lämnat soffan och boken en liten stund, ska följa emma på hemmakväll och köpa lite godis som hon ska ha med sig på nationella i morgon. Kan vara bra att ha en dag full med tänkande.

Snart ska vi fara och titta på våran nytillkomna lillkusin, blir mysigt=)

Skriver kanske sen, puss!

uppdatering

Var en tag sen jag skrev nåt, blev så mycket sist. Har inte hänt så mycket som är värt att veta heller sen dess.
Har jobbat idag, 8-13. Träffade kalle och markus lundgren utanför ica, dom sa att det gick en buss runt halv 2 så det var ju inte så farligt. Sen ringer markus och säger att den inte går förän halv 3 så det kändes värre. Ringde johan som var med david som tro det eller ej var på väg till stan så jag fick åka med dom. Skönt!
Hängde med dom på stan ett tag, eller på inter sport.

Sen gick jag hem, hungrig som en varg, stekte en hamburgare med ägg och en avocado, supergott!

Har inte gjort så mycket sen heller, tagit det lugnt bara. Gjorde en gigantisk pasta och kycklingsallad med fetaost och avocado till middag, emma hade två tjejer här som också skulle äta så.

Sen har jag och mamma varit ute och gått broarna, sen sprang jag en sväng också medans hon var i stallet. Helt slut när jag kom hem, kändes väldigt skönt faktiskt.

Så just nu gör jag ingenting, ska stoppa nånting i magen innan jag nog går och lägger mig, kanske läser en stund. Boken är fruktansvärt hemsk.

I morgon är jag ledig så jag ska gå på friskvårds och köpa träningskort, ska försöka komma igång nu litegrann, är ju snart sommar?=P Sen ska jag gå upp till hemtjänstchefen på hjorten och försöka skaffa mig lite mer jobb om det nu finns nåt. Får se hur det blir. Det är ingen som är ledig i morgon och vill hitta på nåt eller träna litegrann kanske?

Dessutom har jag fått en liten kusin, eller liten och liten. Han var ganska stor, 55 cm och 4350 g så. Men, dom är ju rätt små iaf. Kanske blir en sixten, vi får se om det. Mamma och jag kanske ska och hälsa på lillen i morgon om vi hinner. Har bara sett lite bilder och han är så fruktansvärt söt alltså.

Nu ger jag upp.
Sov gott kära vänner, puss

UMEÅ

Har nästan just kommit hem från Umeå. Berättar bara lite kort om vad vi har gjort.
Lördag
Började med att stiga upp runt 7 för att hinna med allt jag skulle hinna med. Åt lite frukost först för att sedan vandra upp på norrböle för att mata mina katter. När jag närmade min gångtunneln tänkte jag, "tänk om jag möter madde, hon kanske jobbar?" Och vem kommer inte emot mig om inte hon:) Trevligt! Tror däremot att vi båda var rätt trötta eftersom klockan var bara just efter 7.. Vi bestämde iaf att träffas på söndagkväll och gå på bio. Det blev däremot ett litet missförstånd, återkommer om det lite senare.

Kom fram till katterna, släppte in dom och gav dom mat. Sen var jag elak nog att kasta ut dom i kylan igen nästan direkt. Var hela -15 grader ute stackarna. Skyndade mig hem och tog en dusch, sen fixade emma mitt hår. Packade ihop lite kläder, skor, kudde och sovsäck och kände mig ganska klar och klockan närmade sig 9, då vi skulle fara. Då ringer rönne, "Du visst skulle du ta bussen?" "Kalle sa att klas hade sagt det" "För vi är i lövånger nu". Jag höll på strypa dom, kände ändå en liten chans till lögn så jag höll mig från ett utbrott. Klart dom inte var i lövånger. Tur för dom!
Gick iaf över till kalle som höll på göra sig klar, sen ut till rönnes bil och vi började rulla mot umeå.

Bilresan gick rätt snabbt, kalle sov nästan hela vägen och vi dunkade all möjlig musik. Hittade direkt hem till joel och fredde. Åh va roligt att träffa dom!

Vi drog iaf in till stan, åt pizza till lunch, gick en sväng på systemet och kollade lite andra grejer. Var inte på stan så himla länge utan for till busstationen för att hämta upp klas, annelie och marre som kom med bussen. Åkte hem till lägenheten, lämnade av lite grejer och sedan till MAXI för att handla lite middag; varma mackor!

Sen runt 2, halv 3 började festen. Vi drack, pratade, sjöng singstar och tjollrade hela kvällen! Åt våra varma mackor, riktigt gott var det! Var rätt mycket folk som anlände till slut, kanske 15 pers. Satte oss i en stor ring och spelade "Jag har aldrig" och "Sanning eller konsekvens". Och riktigt kul hade vi kan jag lova! Ska lägga ut bilder sen så ni får se!

Kvällen gick och det var dags för utgång, corona. Vi gick dit, gick in, dansade, sjöng, drack och hade hur kul som helst! Var väl där till ungefär 2, då var det dags att gå hemåt. Gick förbi nån pizzeria och köpte med oss lite kebab hem till lägenheten. Ni anar inte hur gott det var? Åt det, skrattade åt kvällen, tjollrade på litegrann till runt 4 kanske då vi bestämde oss för att sova. golvet, ingen höjdare alltså men vad hade man för val?

Söndag
Vaknade flera gånger i morse och vände och vred på mig och det var lika oskönt hur jag än gjorde. Hade rätt ont i kroppen när jag steg upp där vid 11. Städade upp litegrann efter oss, packade ihop alla grejer, sa hejdå till resten och jag, klas, annelie och marre började vandra mot busstationen. Bussen gick 20 över 12 och gissa vem som var på den om inte min kära syster =D

Väl hemma höll jag på att svälta ihjäl. Hade inte ätit nåt på morgonen. Jag och emma gick och köpte en chipspåse som öppnades direkt mitt på stan! Desperata. Åt en macka när jag kom innanför dörren hemma och gick sedan hit till norrböle och matade katterna. Ska alldeles strax vandra hemåt igen. Ska ju inte vara här något mer nu så.

Så tillbaka till missförståndet med madde haha. Tanken var ju, trodde jag att vi skulle gå på bio ikväll, söndag alltså. Me hon tänkte att vi skulle göra det igår kväll, lördag alltså. Vet inte hur vi förstog så fel båda två men som sagt så var det väldigt tidigt på morgonen när vi bestämde allt haha. Men men får hitta på nåt en annan dag istället:)

Nu ska jag gå hem till syster som jag antar ligger i soffan med chipsen. Ska se till så får lite middag också, sen ska jag ta tag i källens akttiviteter som blir väldigt lugna iaf.

Hoppas alla har haft en trevlig helg! Umeå har varit toppen, hur kul som helst att festa i en annan stad, se lite nya människor osv! Det måste göras om! Snart är det valborgs också, uppsala och jenny&fredrik!:) Puss

myskväll

Har haft en riktigt trevilg myskväll med syster och mamma här hemma i soffan. Emma gjorde en kladdkaka, hittade lite glass i frysen och sen var det bara att njuta! Underbart gott var det!

Gick iaf till mormor där kring 12 halv 1, hade ju försökt ringa flera gånger men hon svarade ju aldrig. Hon hade just kommit hem när jag kom dit så. Hon hade tydligen varit hos emma på salongen och blivit fin:)
Fick iaf lite blodpudding och blev riktigt mätt! Sen ringde åsa och tänkte be mormor komma och hjälpa henne att städa lite. Mormor tyckte att jag ändå inte hade nåt att göra så hon skickade mig i stället. Dammsög lite, dammtorkade lite och städade bara undan. Gick rätt fort och efter ett tag kom även emma dit.

Sen for vi på ica och handlade lite godsaker till kvällen. Sen ringde kalle och jag for med han på systemet och inhandlade morgondagens dryck. Sen hem för att göra lite middag. Blev kött och kllyftpotatis och vitlöksbröd, sjukt gott!

Hade lovat att skjutsa josse och lite folk till skelleftehamn runt 8 så jag och emma for och hämtade dom. Trodde inte att jag skulle hitta tillbaks sen men det visade sig vara rätt enkelt ändå!

For en sväng förbi norrvalla också och kollade lite fotboll, var ostvik som spelade, mot ålund. Blev lite för kallt att stå ute med tajts så det blev ingen långvarig support!

Sen väl hemma, var det dags för kvällens mys, kladdkakan, chipsen och godiset. Nu mår man illa dessutom, kul.

Måste gå och lägga mig iaf, ska upp sjukt tidigt i morgon. Måste iväg och mata katterna, ska fixa håret innan jag ska vara hos johan kl 9. Sjukt kul ännu en gång! Kommer väl hem nån gång på söndag, då blir det mys med madde bland annat!:)

Godnatt kära vänner, vi ses i morgon! Puss

i ett radhus på norrböle

Just nu befinner jag mig uppe på norrböle, i mitt kattvaktshus. Än så länge trivs jag väldigt bra här! Katterna däremot verkar vara lite rädda för mig. Så fort jag närmar mig så springer dom iväg och gömmer sig. Men det tar väl en liten stund innan dom vänjer sig.. Känns lite roligt ändå! Alla tycker att det här är jätteroligt, att jag är barnvakt åt två katter. Jaja.

Kalle ringde just och bestämde att vi glider mot umeå runt 9 i morgon bitti, så hinner vi göra stan också! Kommer bli så sjuuukt kul alltså!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog fara en sväng till mormor, äta lite lunch kanske om man har tur. Efter det blir det väl att röra på sig litegrann, vet inte riktigt om jag pallar att springa, har så fruktansvärt mycket träningsvärk i benen och i rumpan! Inte i närheten av matte men :P

Ikväll då? Folk pratar om utgång, måste fundera på det, kände faktiskt ett litet sug men jag tror jag skippar det. Men ska aldrig säga aldrig, rättsom det är så hamnar man där.

Ha en bra dag, skriver sen, ska se lite ugly betty nu, puss!

godnatt

Har just kommit in genom dörren, lite frusen är man ju. Har varit och släppt ut mina kära katter som jag är vakt åt i helgen. Tanken var ju att jag skulle bo där, och sova där på nätterna, men när ida och matte skjutsade dit mig så sa såklart matte

"Lisa visst är det bara på nedervåningen dom bor, för jag såg nån där uppe i fönstret"


Kändes ju riktigt roligt att sova där då, så jag skyndade mig in, jagade dom två små katterna och släppte ut dom genom balkongdörren. Sen skyndade jag mig ut, låste dörren, och började småspringa hemåt. Var tvungen att passera genom gångtunneln också på vägen hem, väldigt läskigt är det faktiskt. Tittade mig om flera gånger, hela vägen hem.

Väl hemma, känner jag hur jag börjar bli lite hungrig, hur nu det är möjligt? Jag och ida har ju suttit på waynes en stor del av kvällen. Började med varsin sallad, kyckling för ida och lax för mig. Var tvungen att prova nåt nytt nån gång och det var faktiskt riktigt gott! Efter det blev det bullar och morotskakor, inte helt fel det heller. Blev prat om resan, alla upplevelser. Har aldrig skrattat så mycket på länge. Det går inte förstå så otroligt mycket vi har varit med om? Oj vad vi pratade högt, tydligen. För när vi skulle gå började ett gäng utlänningar fråga oss om vi planerade någon resa i sommar, om jag hade varit i egypten osv. Dom hade ju suttit och lyssnat på allt vi hade babblat om! Haha, har dom inget annat för sig så, fine!

Sen gick vi raka vägen hem till tobbe, träffade en visslande mamma utanför. Min mamma alltså:) Väl uppe var det fullsatt kan jag lova, 4 grabbar som spelade tvspel och alla skrek som bara den! Skrattet fortsatte även här, och vi kunde aldrig sluta. Underbart! Tack för denna kväll! Har aldrig skrtattat så mycket tror jag. Och mattes armar som har fått spratt, dom går inte sträcka ut.. Har haft lite roligt åt han också, typ hela kvällen stackarn!

Nu bilr det sömn tror jag, fredag i morgon, vet inte riktigt vad som händer då men vi får se. Kanske blir utgång?

Umeå på lördag iaf, taggade som bara den! Kommer bli galet kul.

Godnatt nu.

mys

Sitter här och väntar på att ida ska ringa. Hon är på MAXI och handlar för tillfället. Sen ska vi på wayne's och äta, fika och mysa bara. Blir supermysigt. Sen ska vi hem till tobbe och se vad som händer där.

Dagen har varit ganska lång, har inte gjort så överdrivet mycket idag heller. Var ute och sprang runt broarna. Kanske skulle ha ringt madde men jag får göra det en annan dag! Det var sjukt jobbigt, jag orkade knappt men jag gav mig inte! Väl hemma dog jag på trappan en stund sen krälade jag mig in genom dörren.

Mamma kom hem på lunchen och jag hade lagat köttsoppa! Inte gjort en egen utan bara hällt en burk i en panna. Till det gjorde jag även klimp. Var inte så svårt som jag först trodde utan väldigt lätt!

Sen blev det en efterlängtad dusch, faktiskt i kallt vatten. Var så himla varm så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Kändes ungefär som duscharna i thailand.. fast inte riktigt lika kallt. Längtar så sjukt mycket tillbaks, till värmen, äventyren, människorna, ja det mesta.

Anledningen till varför jag inte har lagt upp några bilder är för att ingångarna inte fungerar på varken min eller emmas dator. Sen har ju ida dom allra flesta bilderna. Ska försöka ta tag i det nån dag framöver.

nyårsafton 08/09 koh phangan, thailand

langkawi, malaysia

sol idag

Är ledig idag, och solen skiner in genom fönstrena. Inte lika kallt som igår så det känns bra. Är på väg ut nu på en liten promenad/springtur, får se vad jag orkar. Dessutom känns det som att hela huset håller på att jordbävningsskakas men det är dom som borrar i marken här utanför. Hela datorn skakar. Bäst att utrymma på en gång.

Sen bor jag ju numera INTE på storgatan utan på norrböle. Jag ska ju vara kattvakt från nu till på söndag. Men det är ju inte så farligt långt härifrån ändå. Så ska alldeles strax vandra dit.
   
Ikväll blir det en fika med ida sen troligtvis hem till tobbe där matte redan befinner sig. Blir nog bra.

Ha en bra dag, puss

våffeldagen

Ja det är ju den "berömda" våffeldagen idag. Hade ingen aning om det förän igår när vi fick upp en lapp på jobbet att vi skulle grädda våfflor till lunch åt gamlen. Så det är väl i stort sett det vi har gjort idag. Har gått hyffsat bra och fick gå hem kring 4.

Tog bussen hem och när jag skulle öppna dörren hemma ringde madde! Så då gick vi ut och gick runt broarna med ceasar. Hur mysigt som helst. Väldigt kul att träffas :)

Nä jag kom in genom dörren efter promenaden hade kära syster gräddat en hel hög med våfflor. Mamma och mormor satt också runt bordet och väntade på att få hugga in. Grädde och färska jordgubbar till det var inte helt fel kan jag lova.

Så nu vet jag inte riktigt vad det blir. Syster är på väg ut på promenad med sina tjejer så det blir väl att se hockeyn iaf, får se hur det går ikväll då. Först blir det iaf en dusch. Och före det ska jag ringa ida.

Är iaf ledig i morgon, än så länge. Ska träffa ida och kanske jojje i morgon kväll och ta en fika eller nåt.

Puss på er.

det blev som det blev

Det blev ju inte riktigt som det skulle idag. Just när jag var på väg till mormor, ringer anna från jobbet och kallar in mig. Så jag snabbstekte lite mat att ta med mig och åt lite gröt som var ovanligt god! Hann inte så mycket mer, eller jo, jag lagade min jobbtröja med lite nål och tråd, blev riktigt snyggt!

Så jag har iallafall jobbat från 13-21 så har inte mycket mer än kommit in genom dörren. Har varit en riktigt kul dag på alla sätt, har jobbat med julia och marita och då blir det inte annat än galet. Har fått massa nybakat fika, pitekakor, som tanterna hade bakat till musikcaféet. Så det har varit sång och musik och även lite dans från vissa, i stort sett hela eftermiddagen. Sen ikväll har det gått lite tyngre men inget att klaga på.

Ska tillbaks i morgon också. Så ska nog ta och gå och lägga mig ganska omgående. Ska bara ta mig något att stoppa i magen först. Jobbar 7.30-16 sen blir det förhoppningsvis att träffa madde en stund, kanske en promenad :) 

Sov gott då, puss

god morgon

Termometern visade -10 i morse, vad händer? Snön och kylan har återvänt. Vi som var inställda på vår.
Gick en morgonprommis med jojje i morse vid 8. Väldigt skönt att börja dagen med promenad. Kändes då inte speciellt kallt ute och solen sken.

En dusch efter det och lite ägg och nu sitter jag här. Är ledig idag så jag funderar på vad jag ska hitta på. Skulle behöva gå en sväng på stan och köpa dom där grejerna från igår som vi inte fick med oss hem. Sen måste jag gå till mormor med lite skjortor för strykning. Kanske ska ringa och kolla om jag kan komma runt lunch.

Sen är det lite smågrejer med försäkringar som måste fixas och jag orkar inte ta tag i det just nu, fast jag måste.

Ha en bra dag, vi ses senare!
Puss på er


jaha?

Vad hände med det här vårvädret som hade kommit och orsakat sån lycka i världen? Jo det börjar snöa, och ganska mycket faktiskt. Kändes inte alls så kul. Men det är sånt som händer.

Har inte hänt speciellt mycket idag. Emma kom hem på lunchen, sen sprang vi en sväng på stan. Kollade lite kläder och hittade faktiskt några grejer, men när emma skulle betala hade hon inga pengar och mitt kort var hos rönne så vi fick lämna påsen i kassan. Får gå dit i morgon istället. Sen gick vi hem och lagade lite middag, korvstroganoff och makaroner.
Gick över till rönne och kollade matchen, var fullsatt hemma hos han. Det gick ju inge vidare, ännu en stor förlust.

Har just fikat en liten torr macka med syster och funderar på att gå och lägga mig. Hade typ tänkt hinna med att läsa lite ur min bok. Läser "tusen strålande solar", riktigt bra. Ska upp tidigt i morgon, runt 8 och gå en prommis med jojje, mys! Sen får vi se vad det blir :)


Sov gott mina vänner.
KRAM

18 grader

18 GRADER visar termometern, iofs i solen men ändå. Nu är det vår! Det är galet härligt väder, och man blir så glad! Ska ut och sätta mig på verandan ett tag, och göra lite lunch åt syster som snart kommer hem.

midsommar 07

ny dag

Ja då var det måndag, helgen är över men jag är ledig idag så det känns riktigt bra! Lite tråkigt kanske för jag har inte sådär jättemycket som verkligen måste göras. Har just ätit lite frukost iaf och ja, jag vet inte vad jag ska hitta på. En promenad eller en springtur men det får vänta litegrann. Kanske ska ta tag i min receptbok eller nåt. Om nån har någon ide över till mig så snälla säg.

Jag vill tillbaks till thailand, till paradiset. Sitter och läser sofias blogg och jag blir nästan tokig. Det ser bara helt underbart ut. Varför är man då kvar i skellet? Hörde att två veckor till krabi kostar 2999 nu.. Nästan för billigt för att stanna hemma va..

Jag vill inte vara här nu, jag vill vara på andra sidan jorden. Ingen som är sugen på fara?

sol sol sol

NU känns det verkligen som att våren är här. Jag vet inte vad jag tar mig till om det kommer ännu ett lass med snö och kyla. Jag och pappa har iaf varit ute och gått förbi bosse och anita för att kolla in deras hus. Ska nämligen vara kattvakt nästa helg så jag tänkte bara se hur det såg ut.
Så från och med torsdag till söndag bor jag brevid viking uppe på norrböle.

Sen gick vi till norrvalla för att kolla lite fotboll. Hann inte se så himla mycket innan mamma och emma stog utanför grinden och väntade på att fara till boviken, så dit for vi.
Väl i boviken gjorde vi upp en eld ute i snön och grillade hamburgare, otroligt gott! Sen hade mamma bakat en hallon-smulpaj som vi gräddade inne i ugnen. Tyvärr blev den lite väl svart men god ändå! Lite bullar, lite gamla pepparkakor och päron också. Hade med oss kameran och tog himla fina bilder.
Jag älskar våren. Det gör att sommaren kommer närmare, läser om stadsfesten på internet och blir aningens peppad.

Till helgen blir det iaf, förutom att vara kattvakt, att fara till umeå på julles och freddes inflyttningsfest. På lördag. Det lär bli hur kul som helst! Än så länge är det bara jag och kalle som säkert ska fara, och markus, och troligtvis rönne. Längtar inte lite!

Ikväll vet jag inte vad det blir, nåt lugnt säkert. Får se om jag hittar på nåt.
Här kommer iaf bilderna från idag.


söndag

Ja då har helgen försvunnit också, har gått för fort tycker jag. Jobbade ju iofs igår så det kanske har betydelse. Sen blev det middag med syster i form av tacos. Båda började må illa efteråt trots att vi knappt åt nånting.. Konstigt. Sen blev det mys i soffan, film från hemmakväll och hemmagjord glass med dajm och japp. Underbart gott var det kan jag lova. Några timmar senare kom lea och det blev ytterligare prat och lite tv bara. Sen somnade jag i soffan, och ingen kunde då väcka mig när dom gick och la sig för jag vaknade 7.41, fortfarande i soffan. Krälade iväg till emmas rum men där låg lea så jag fick sova i min egen säng. Vaknade inte mycket senare av att solen sken in genom fönstret och jag svettades som en gris! Inte så kul.  

Idag vet jag inte vad som händer. Vi har just ätit frukost allihop och sen har jag suttit på verandan en liten stund och bara njutit av solen, himla skönt är det ute. Undrar om det är någon loppis i dag? För två söndagar gick vi ju dit och sen var det inget, förra helgen glömde jag bort det. Måste kollas upp. Sen kanske jag och pappa går och kollar lite fotboll, ff spelar. Sen vet jag inte alls vad det blir. Nån som har någon ide?

Hoppas alla får en trevlig söndag!
KRAM

en kväll och en morgon

Ja det blev ju inte riktigt som planerat igår. Eller jag hade väl inte planerat så mycket för gårkvällen heller. Började kvällen med att springa runt broarna. Sen blev det en väldigt god middag med pappa innan vi la oss i soffan och intog lite choklad och nötter, kollade på så ska det låta. Sen förflyttade jag mig hem till johan där selin också var. Vi satt och såg grillad. Dom drack men jag hade som inte tänkt det så. Vi drog iaf till olles där vi typ var dom enda människorna. Fortsatte istället till ballen, dit vi inte alls hade tänkt gå men det blev så iaf. Drack några cider, träffade faktiskt rätt mycket folk man kände trots att det var 18=) Så det var faktiskt riktigt trevligt, sen blev tydligen johan utslängd utan anledning och utan att nån hann med så han for hem med alla mina grejer, så jag fick inte ut jackan och fick vänta till sista personen på stället. Fick den tillslut och gick hem, somnade rätt fort.

Vaknade av väckaren som ringde kl 8 i morse och snoozade till runt kvart i 10! Då kom mamma in och sa att ann var här så då flög jag upp ur sängen. Klädde på mig träningskläder och hade tänkt följa hon och mamma ut på en promenad men insåg att klockan var för mycket och att det skulle bil för stressigt. Börjar jobba kl 12 så. Jobbar däremot bara till halv 5 tror jag, så ingen lång dag direkt. Ikväll har jag ingen aning om vad det blir, ska väl försöka röra på mig då istället.

Nu ska jag försöka få i mig lite lunch innan josse kommer och hämtar mig om en halvtimma ungefär. På tal om josse så råkade jag ringa henne 7 gånger i fickan utan att jag märkte det i går morse runt kl 7.. Så om jag ringer på konstiga tider på dygnet så vet ni varför.
 
Dessutom är det så himla fint väder ute idag.. Man vill bara ut och gå, vara i solen. Så är det alltid när man ska jobba, solen skiner. Kanske får ta ut någong tant på en promenad eller nåt.

Ha en bra dag, vi ses senare.

jojje & leila

I stället för den planerade hockeyn blev det som sagt en prommis runt broarna med jojje. Rätt skönt ute faktiskt! Mysigt att prata på litegrann, om allt möjligt. På vägen hem gick vi förbi ica och köpte lite god mörk choklad, pistagenötter och jordnötter. Planerna var att göra leilas rocky road som jag aldrig hört talas om. Skulle jättegärna vilja ha hennes kokbok föresten. Bara underbara recept som får det att vattnas i munnen. Dessa rocky roads innehåller egentligen ytterligare lite godsaker, dumle och marshmallows, men vi uteslöt godiset. Resultatet blev iaf toppen. Hur smarrigt som helst med lite iskall mjölk till. Till dessa underbara små godbitar tittade vi på sthlm - arlanda och sen lyxfällan, vilket jävla programm alltså, helt sjukt hur vissa lever. Förutom det har vi även följt matchen på norran, det gick ju inte som väntat men.

Här har ni iaf det riktiga receptet, måste testas, lovar att ni inte kommer ångra er!

- 600 g mörk kvalitetschoklad 70 %
- 2 påsar dumlekola
- 2 nävar mini marshmallows
- 3 dl salta jordnötter
- 1 dl skalade pistagenötter

Gör så här

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser.

3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.

Lycka till!

Med detta säger jag godnatt, jobbar 7-15 i morgon, sen får vi se hur kvällen slutar. Puss


trött

Känner mig lite halvt sliten. Har jobbat mellan 8-16 idag, och har typ haft ont i huvudet hela dan. Vet inte vad det beror på men. Väl hemma blev det lite middag och efter det är det nu. Väntar på att jojje ska komma förbi, vi ska ut på en liten prommis, supermysigt. Blir ingen hockey ikväll då, kanske hinner se lite i slutet om inte annat.
Ha en mysig kväll.

En liten bild från förr.

bullis augusti 06

god morgon

Kändes riktigt tungt att stiga upp, egentligen vill jag bara gå och lägga mig igen men jobbet kallar. Funderar på om jag ska snabbsova en stund innan klockan blir halv 8. Jobbar iaf som sagt 8-16, sen är det ju hockey ikväll också!

Ha en bra dag allihop, ses senare! Kram 

en ny trend

Kanske är detta en ny trend som har startat i mitt liv. Det här med att springa istället för att gå? JA, jag har just varit ute och sprungit och det kändes så himla härligt. Klart det var galet jobbigt men efteråt känner man sig ju som bäst i världen, även om det gick väldigt sakta framåt men det spelar väl ingen roll? Jag är iaf väldigt stolt och nöjd över min insats. Däremot tror jag inte att det är världens smartaste grej att springa nu varje dag så här i början, får variera detta med lite promenader.
Nu ska jag iaf ta en dusch, sen kanske nåt litet att stoppa i magen och tillsist blir det att hoppa i emmas säng och sova. Ska upp runt 6.45 i morgon för att förbereda mig inför ännu en dag av jobb. Godnatt


jobb

Planerna för denna onsdag var, upp tidigt, äta en god frukost, ut på en härlig promenad i solen, sen jobba 12-18.

Så här blev dagen, blir väckt av yvonne kl 7 och undrar om jag kan börja kl 8. Så jag kastar mig ur sängen, kastar i mig frukost och halvspringer till bussen, så jag har jobbat från 8-18. Men det gick rätt bra, lite nytt folk på avdelningen men vi klarar ju allt. Lite väl arga tanter kanske men inget så allvarligt.

Så nu har jag fått i mig lite spagetti och köttfärssås och sitter bara här och tar igen mig en stund. I morgon är det jobb igen, 8-16. Åker med josse dit, tyvärr så slutar hon 12 men det blir trevligt en stund på morgonen iaf!

Sen har jag funderingar på australien, fick dom just av fredrik min vän, men vi får se hur det bilr med det. Mycket planer nufötiden alltså. Nån som känner igen sig?
 

Troligtvis blir det nån form av promenad om ett tag, även ikväll med mamma. Mysigt.
Puss på er

våår

Ja det känns verkligen som att våren är här, vilket gör att sommaren närmar sig även den. Det känns helt underbart. Asfalten börjar komma fram, bron är alldeles torr och solen skiner. Härligt är det. Börjar längta till sommaren, hur mycket som helst. Allt blir så himla mycket härligare, bara sitta ute på kvällarna och det är varmt..
MEN,
just nu, när våren börjar komma är det såklart slasken som tar över gatorna. Mindre kul. Sen blir det lite kallare och så fryser allt så man måste hålla i sig för att inte ramla och slå ihjäl sig. Men det går ju över det också, hoppas bara på en massa sol nu dagarna framöver.


Sen blir det ju fjällen under påsk också, vilket känns helt underbart! Är aldrig så härligt som på påsken.

Dagen har iaf varit helt okej. Började med att bara ta det lugnt här hemma, fixade lite i min receptbok.., sen bar det av till farmor. Gav henne ett par nya lurvtofflor och satt och pratade rätt länge, om allt måste jag säga. Man får då höra det mesta alltså!
- "Hur är det, har du några barn?"
- "Men hur trivs du i umeå nu då?"
- "Tänk när du blir gammal och själv sitter här, men det är ju inte alltför länge kvar, du är väl runt 40?"
- "Du, hur är dom, dom där från turkiet? Är dom snygga, trevliga och bra på att sjunga? Dom pratar så mycket om dom där turkarna så jag vill ju som bara veta"

Sen började hon berätta gamla minnen från när hon var ung och tog studenten, hur hon och hennes vänninor var ute och röjde och om hur otroooligt snygga alla killarna var, ganska roligt faktiskt! =P

Sen iaf gick jag in till stan och träffade magda, blev bara lite tvärt, hon skulle fixa lite jobb. Väldigt kul att träffas iaf! Sen blev jag påhoppad av jojje min vän som "tvingade" med mig in på banken för ett väldigt snabbt litet ärende, vilken tur att jag älskar att vara på banken hihi ;D Förbi subway, vårat stammisställe för att avsluta med att gå förbi gubben bertil och hämta ett par skor! Sen skulle hon på jobbet, så jag gick hem. Gick förbi på hemtrevnad och hittade lite små fina grejer, men som sagt så sparar jag lite pengar nu så inga onödiga köp här inte.

Nu har jag iaf just kommit in från en springtur/promenad med mamsen, väldigt trevligt, jobbigt men lite väl halkigt på vissa ställen, blir lite irriterad på detta väder. Anledningen till varför min dagliga promenad utvecklades till en liten springtur var för att när jag gick genom bonnstan på väg till mamma, sprang ett par i 60-65 års ålder förbi mig. Om dom kan springa, måste ju jag springa?, så därför sprang jag och stannade inte förän jag var hos mamma i stallet! Var rätt jobbigt i början men det gick faktiskt oväntat bra. Kanske ska börja springa lite, får se hur det blir med den saken.

Nu blir det iaf en dusch, börjar bli lite kall. Blev då ett himla långt inlägg tillslut.
Sov gott mina vänner.
Puss

uppdatering

Vet inte riktigt hur det blir med våra planer, lite att tänka på.

Nu ska jag ut på en promenad, i mörkret, usch =/ Tur mamma är med en bit iaf.
Ha en bra kväll! Puss

lyckan fortsätter

Alltså YEEESS! Det kunde ju inte komma lägligare. 
Jag älskar det.
Det blir en bra dag idag.

Planera planera planera

YES

Har då hunnit med allt jag skulle göra idag tror jag. Kändes rätt bra. Har köpt tofflor till farmor, skickat in försäkringsgrejset, ätit lunch med syster, (inte för att det var så ansträngande men) köpt en receptbok, eller en skrivbok att skriva in mina egna recept i. Har typ suttit och tjollrat med den ända sen jag kom hem från stan, och typ hela kvällen, i alla hockeypauser, som blev rätt många tillslut =P Känner mig lite som en mamma eller som en mormor kanske men jag gillar det.

OCH YEEESSSS AIK VANN!!! HELT SJUKT. Linköping är utslagna, och det känns väldigt härligt. Blev en himla lång match alltså och det hela avgjordes inte förän i 102:a minuten. Lyckliga människor. Har aldrig hållt andan så länge och så många gånger som denna kväll tror jag. Hela skellefte är i lycka just nu. YES!

Nu då, ska nog gå och lägga mig när som helst, klockan är redan 12. Måste nog upp rätt tidigt i morgon, kanske ska skjutsa emma till skolan runt 8 för hon ska till storklinta och ska ha med sig brädan osv. Sen ska jag hinna med en promenad och gå till farmor med tofflorna innan jag ska träffa magda på stan och umgås och fika lite. Det blir nog väldigt trevligt, var länge sen vi träffades. Får se om madde dyker upp också, hoppas det!

Hoppas alla har haft en trevlig kväll, nu säger jag godnatt.

090316

God morgon alla. Har just ätit lite frukost och sitter bara här. Är lite smågrejer som måste fixas idag så jag måste börja ta tag i dom aldeles snart. Var inte så peppad på det men.
Ska kolla lite jobb, måste gå och köpa tofflor till farmor, måste lämna in försäkringsgrejset, undrar om det var nåt mer också.. Emma kommer hem på sin lunch så jag borde väl fixa nåting att stoppa i magen åt oss, men det är ju några timmar kvar. Sen ska jag väl hinna med en promenad också, men det kan få vänta till lite senare. Efter allt annat är klart.

Inte lika fint väder idag som igår, men snön smälter, allt smälter och våren är på väg. Känns helt underbart! Har just pratat med jenny om valborgs i uppsala, längtar inte lite!
Älskade jenny och fredrik som har varit tillsammans 8 år idag, de tär typ ett helt liv. Finns inga som är finare.

sol

Just som jag ska sova igårnatt hör jag hur det låter på bron, då kommer folket hem. Emma, emma och petter och dom hörs inte lite kan jag säga. Så jag kan inte gå och lägga mig förän nån timme senare.
Även denna natt sov jag på mage. Har sovit på mage två nätter nu i rad, och har sovit i min säng båda gångerna så det har väl med det att göra kanske. Konstigt.

Vaknar idag av att solen skiner, eller solen skiner när jag tittar ut genom fönstret efter att jag har stigit upp. Helt underbart väder ute, inte så kallt och väldigt mycket sol.
Äter lite frukost tillsammans med hela familjen plus emma och petter, sen lite chips sen gårdagen också! Inte alltför gott kanske.
När jag ska skjutsa hem petter så är ju mamma och pappa borta med bilen i boviken så han får gå. När emma ska hem upptäcker hon att hennes jacka är borta, som också ligger i bilen som är i boviken så hon måste låna en av emma. Typiskt.

Nu ska jag sätta mig ute på verandan i solen en stund och läsa tusen strålande solar, eller kanske en tidning.

Återkommer senare, troligtvis blir det pizza till lunch också, bakispizza för emmorna och moraliskt stöd-pizza för mig.
Puss så länge


en kväll

Vaknade faktiskt av väckaren kl 9 men stängde av den efter ett tag och somnade om till ungefär halv 11. Var så himla trött när jag steg upp, hade ett streck rakt över kinden för att jag legat på den. Har sovit på mage för första gången tror jag.

Har sprungit runt på stan med emma, eller mest på ica och handlat lite. Sen bar det av hemåt för att inta soffan och kolla lite sport. Började det hela med lite fotboll, liverpool - united och liverpool krossade!! Riktigt kul match faktiskt! Fortsatte direkt efter matchens slut med skellefte - linköping som ju visades på tv och även där krossades det, av skellefte såklart. Underbart! Blir en sista avgörande match nu, fårse hur det går.

I pauserna ägnade jag mig åt tårtbakning. Det är nämligen så att petter, emmas vän, fyller år idag. Tårtan skulle bli present till kvällens fest så det var bara att baka. Lite krångligt var det ju att skära ut alla delar men resultatet blev ju riktigt bra tillslut eller vad säger födelsedagsbarnet? Den såg iaf väldigt god ut eller vad säger ni? Efter allt tårtbakande fick vi i oss lite mat jag och emmorna, lövbiff och pommes, ganska gott alltså! Ni ser ju på bilderna.

Annars har jag inte gjort så mycket denna kväll heller, har skjutsat från och till festen sen har jag legat i soffan och ätit glass med krossad choklad och lite chips.

Har just varit och hälsat på dom och skjutsat folket till olles. Verkade vara rätt mycket folk ute, en väldigt lång kö iaf. Så dom dyker väl upp i dörren om några timmar. Själv ska man väl gå och lägga sig så man kan vakna nån gång i morgon. Får se vad som händer då.

Godnatt världen.


godis

Gud så äcklad man kan bli av för mycket av det goda. GODIS alltså. Trodde inte att jag köpte så mycket men det blir alltid så att man måste tvinga i sig det sista fastän man mår dåligt. Hade ju redan kastat i mig en hel pizza innan dess också. Har inte ätit nån sen jag kom hem från asien så det var på tiden, eller hur matte? Och gott var det då, vesuvio såklart med en massa tzatziki=)



Har inte hunnit med alltför mycket ikväll heller, inte för att jag har haft nåt att göra men det har inte blivit nåt mer än att se lite tv, så ska det låta bland annat tillsammans med mina kära föräldrar. Syster är och drar runt med tjejerna på stan. Fårse när dom kommer hem. Dessutom ska emma ha en översovningskompis så jag får inte sova i hennes säng. Måste alltså sova i mitt lilla rum aldeles själv, det har jag inte heller gjort sen jag kom hem. Inte för att jag är rädd eller nåt men det är ju bara så himla tråkigt att sova själv.

Egentligen, skulle jag följa med ida och matte på bio och se män som hatar kvinnor, hade gärna velat se den faktiskt. Men jag hade lovat att skjutsa emma mitt i alltihop och vi hittade ingen lösning så det får bli en annan dag.

Hann med en liten promenad också med mamma. Jag pratade oavbrutet om allt jag kunde komma på. Brukar ha en tendens att göra det när jag är glad, så jag borde väl vara det då? Det känns ju väldigt trevligt. Nu är våren på väg också, snön börjar smälta och asfalten tittar fram. Oj så härligt.

Nu är allt godis slut iaf, så nu blir det att gå och lägga sig, har inte riktigt bestämt mig vars men det ser vi. Godnatt folket.

jobb

Ja nu har jag inte uppdaterat på nån dag. Har väl inte hänt så överdrivet mycket men ändå litegrann. Jobbade min första dag, eller kväll igår kväll i kåge. Kändes väl rätt bra, kul att vara tillbaks och träffa alla. Dom gamla är så söta och vi kramades allihop, myspys!

Hann väl inte med så mycket mer igår, var ute och gick en lång sväng, struttade runt med idagumman på stan, hon köpte lite smågrejer men jag höll mig! Sen fick jag kasta i mig lite mat och kasta mig in i bilen och bege mig till jobbet.

Jag hade lovat emma att stiga upp med henne halv 8 och äta frukost så hade ställt väckaren men blev väckt en stund innan dess av yvonne som ville att jag skulle jobba. Så det var bra att kasta sig ur sängen, få i sig nån macka och ta med sig en frukt och kasta sig in i bilen återigen. Hon ringde 5 i 7 och jag skulle börja 7 så lite sen blev man ju men.

Har iaf jobbat nu till kl 1, så har just så pass bara hunnit in genom dörren. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, och inte heller ikväll, tror det ska komma folk hit, sen ska emma ut och röja så jag måste hitta på nåt annat.

Ska nog hinna med en promenad iaf hade jag tänkt, sen är det lite smågrejer som jag borde fixa, fårse vad som hinns med.

Sitter just nu och lyssnar på låtar från resan, sjukt vilka minnen som väcks!
* Kings of leon - Sex is on fire
* The Killers - Mr Brightside
* MIA - Paper Planes


Ha en trevlig dag och kväll, skriver sen!

11 mars

Oj vad tiden går snabbt, redan 11 mars. 

Igårkväll blev det iaf CL på old williams. När vi kom dit var det ingen där och dessutom visade dom växjö-almtuna. Det byttes iaf över till liverpool så vi satte oss ner. Dock fick vi inte sitta längre än till 10 så vi missade slutet av matchen. Blev iaf tre mål vi fick se, hääärligt!

Väl hemma fikades det hela familjen, sen somnade jag i soffan. Vaknade runt 1 och fattade återigen ingenting. Gick och la mig i emmas säng och somnade nästan direkt.

Idag kära vänner, vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har just ätit frukost med syster, hon håller på göra sig klar för skolan och jag bara sitter här.

Tänkte rabbla upp alla grejer jag måste göra idag men hittade bara ett, hur är detta möjligt? Blir iaf att gå en promenad även idag, sen att fixa med lite försäkringar osv. Kanske har tid att lägga mig i soffan en stund iaf!

Ida och matte har varit tillsammans 4,5 år idag?! Så jävla sjukt, bara för att dom är världens sötaste.. Sen ska jojjes isa få ett litet syskon idag också, tror det blir en tjej. Jojje är i sthlm och barnvaktar!

Nu intar jag soffan en stund, sen ut i kylan, eller om det kanske är varmt, vi fårse!
Puss så länge och ha en bra dag!

Åker till kittelfjäll under påsken också, blir med familjen så inget tärna eller hemavan inte.. Men vi klarar oss nog=)


snöstorm

Vaknade väl runt 9 nån gång, drog mig en stund och klev sen upp och åt lite frukost! Gröt denna morgon, man kanske blir stark av det? Sen la jag mig i soffan och fortsatte se mamma mia som jag inte hann se klart igår kväll eftersom jag var tvungen att äta middag sen var det ju hockeyn. Slutade ju inte så bra.

Så, jag såg klart den, sen såg jag förra cl-matchen mellan liverpool och real, för att värma upp inför kvällens möte. Sen blev det lite lunch i form av tonfiskomelett, keso och sallad, mums!


Sen kom mamma med en hel back med färskt nybakat bröd från hökmark. Var tvungen att smaka lite och det var inte dåligt kan jag lova!

Sen var det dags för dagens promenad. Blev en lång sådan och lyckades gå ut precis när stormen var som värst. Storm och storm men det snöade och blåste fruktansvärt iaf. Inte att rekomendera att vara ute och gå i det här vädret. Men jag kunde ju inte ångra mig när jag hade klätt på mig och gått ut genom dörren.

Gick ungefär 1,5 timme sen mötte jag emma på stan och följde henne på banken. Nu har hon blivit stor och skaffat telefon och internetbank! Duktigt.

Sen gick vi hem och fikade lite mer av det goda brödet. Sen blev det en vääldigt lång dusch på högsta värmen för att jag inte skulle dö av kyla. Ganska skönt måste jag säga. Fryser dock litegrann fortfarande. Ska nog lägga mig i soffan nu med syster och bara titta på tv om det nu finns något att se. Inget life of ryan idag som vi annars har legat och sett hela dagarna.

Ikväll blir det iaf att se lite cl, liverpool möter ju som sagt real. Vet inte om jag hänger på pappa och kollar på old williams eller nåt. Vi fårse. Nu blir det att inta soffan iaf.

Lite syskonbilder från igår som mamma lyckades ta,

Det absolut bästa jag har, puss hjärtat

ja!

Fick äntligen tag i min chef i morse, anna. Så nu har jag äntligen fått några pass i kåge. Inte alltför mycket men ändå något. Känns bra att få in lite pengar iaf. Så då är det bara att hoppas att det blir mer, vilket det lär bli.

Efter det gick jag en lång och jobbig promenad upp till solbacken och har just kommit tillbaks. Gick förbi temagasinet och indiska och drömde mig bort en stund. Hittade lite grejer som jag ville ha. Får se om det blir några inköp eller om jag sparar pengarna..
Detta är ett sånt där måsteköp.

kobratelefon, 750:-

En härlig dusch iaf som slutar med att pappa skriker från köket. Hade ingen aning om att han hunnit hem.

Har också just varit ut på bron och hämtat mat som mormor kom förbi med. Pannkaka, sylt och bröd!

Nu ska jag lägga mig i soffan och slå på mamma mia och äta lite goudaost, såå gott.

Sen ikväll blir det hockeyn, den visas på våran tv för en gångs skull.

Puss

lite halvless

Känner mig lite halvless på att bara vara hemma nu alltså. Skulle vilja komma igång och börja jobba lite nu. Man får panik när man känner hur pengarna bara flyger iväg! Måste försöka spara lite nu och börja jobba.
Ska ringa till min chef idag och kolla om det finns nåt jobb, fast än jag inte har fått tillbaks det där provet än. Jag fattar inte varför, det ska tydligen bara ta 2 dar eller nåt sånt men nu har det då gått 1,5 vecka!

Sen är det lite mer grejs att fixa. Ska ringa några samtal om olika grejer sen måste jag nog gå och hälsa på farmor.

Just nu sitter jag bara hemma och väntar på att syster ska komma hem från skolan så vi kan äta lite lunch. Hoppas det blir nåt bättre än gårdagens lunch =P

Ha en bra dag! Puss

uppdatering

Har just kommit hem från en otroligt mysig kväll hemma hos emmy tillsammans med ida och jojje. 
Började med att göra iordning lite mat, bestående av tacos. Det hackades och blandades och stektes för fulla muggar. Gick himla snabbt så fick vi ihop allt till en riktigt god middag.

Till efterrätt hade emmy varit superduktig och bakat en gudomlig chokladtårta och trots att vi var äckligt mätta kunde man inte säga nej till denna.

En kväll fylld av prat och skratt. Hur trevligt som helst. Måste göras om!

Kommer lite bilder här då.

mys

Blev en väldigt trevlig kväll igår! Började hos rönne med johan erik och kalle. Beställde pasta från pompeji. Det är galet hur mycket mat det är i en sån där kartong? Alla utom kalle och rönne kastade hälften. Sen var festen i full gång.
På vägen till rönne lyckades ramla och nästan slå ihjäl mig här ute på bron. Livsfarligt är det!

Efter ett tag kom det lite mer folk, himla trevligt iaf! Runt 10 var vi tvugna att lämna lägenheten så jag johan och erik gick över till tobbe där festen även var i full gång. Himla fin lägenhet iaf! Och väldigt trevligt även här!

Efter det blev det olles. Träffade en himla massa folk där och kvällen blev riktigt lyckad! Blev lite sent men.

Idag har jag inte gjort alltför mycket heller. Åt lite konstig frukost/lunch i morse bestående av lite av varje som hittades i kylen.

Efter det tänkte jag gå på loppisen på folkparken som alltid är på söndagar. Fick iaf med mig lea, systers kära vän och tog en promenad dit upp. Väl uppe var det ingen loppis, kul. Så det var bara att gå raka vägen hem igen, vi fick oss iaf en liten promme! Alltid bra!

Gick och satte oss på waynes och åt lite och pratade om allt möjligt! Väldigt trevligt kan jag lova! =) Satt där till drygt 4 sen bar det iväg hemåt.

Sitter just nu och väntar på att ida ska komma och hämta upp mig för att sen hämta jojje och åka till emmy på morö backe. Där väntar middag och mys för hela slanten. Blir nog superbra!

Ha en trevlig kväll allihop, puss!

festligheter

Försöker ju börja ladda inför kvällens festligheter som består av pizza hos Johan och sen får vi se vars vi hamnar. Ska nog ta en dusch nu för att börja göra mig i ordning. Vet inte vad jag ska ha på mig men det löser sig.

Har just varit ute med pappa en sväng och varit och tränat på brinken. Gick väl rätt bra, känns att det var ett tag sen.

Igår blev det bara hur lugnt som helst. Jag och syster låg i soffan och åt ben&jerrys och lite annat godis. Himla mysigt. Såg 27 dresses, helt okej film. Sen somnade jag i soffan och vaknade där runt 2 och fattade ingenting. Filmen stod fortfarande på menyn. Krälade längs golvet och in till emmas säng och somnade direkt. Underbart.

Vaknade runt 9 i morse men steg inte upp förän halv 11 tror jag. Åt en härlig frukost och började ta tag i allt tvättande som stog på dagens schema.

Har inte hunnit med så mycket mer än det. Nu måste jag gå och stoppa in ännu en tvätt innan det blir dags för dusch. Sen blir det väl att ringa runt lite och planera kvällen.

Ha en trevlig kväll allihop, vi syns där ute! Puss

snart helg

Som om det har någon betydelse i mitt liv just nu? Ja iofs för att andra är lediga så man slipper vara hemma själv hela dagarna. Så, hur som helst, skönt med helg.

Emma är hemma nu från fjällen så då blir det väl förhoppningsvis att hänga med henne på dan. Om hon nu inte har bokat in nåt annat utan att jag vet om det. Det kan hända.

Blir nog en promenad rätt tidigt iaf. Dagens promme var lite halvjobbig med skavsår och annat.

Emma har även med sig maten hem igen, den vi skickade med henne i söndags. Får väl se om det går äta till lunch i morgon eller nåt, ska försöka spara in lite pengar och inte äta ute hela tiden, blir lätt så ibland.

Ikväll har jag och syster bara legat i soffan och sett film efter film, den enda sämre än den andra. Allt om min buske, ni som sett den vet ju hur fruktansvärt dålig den är. Sen blev det nån serie av nåt slag. Avslutade med Because I said so. Så himla rolig!

Godnatt mina vänner. Har inte hunnit ta några kort heller, idag har det varit så pissigt väder så. Hoppas på lite sol i morgon :)

tråk

Ännu en dag hemma. Börjar bli lite långtråkigt nu alltså.

Har varit på stan och ätit lunch med mamma. Kebab mitt på torget! Heltokej!

Sen gick vi på åhléns och spandade in idol-kevin! Hur snygg var inte han då? Haha nä men, var fullt med småtjejer iaf, hade ju velat ha en kram men jag vågade inte ställamig i kön. Köpte istället ett par tygskor, till i vår!

Fortsatte sedan till ica för att handla lite. Orkade knappt bära hem kassen och det var då ett under att den ens höll hela vägen hem.

Det är det jag har hunnit med idag, ska alldeles strax ut och ta mig en promenad. Måste bara lägga mig i soffan en stund, kolla om det är nåt bra på tv. Knappast.

I morgon är det helg igen, nån som har nåt förslag på aktivitet i morgon kväll? Är nämligen utslängd från mitt hus på grund av annat främmande. Hör av er!

Har pratat med syster både idag och igår, hon är i hemavan och lever livet. Dom åker hem idag så hon kommer väl hem nån gång ikväll skulle jag tro. Så fruktansvärt roligt, måste också åka dit snart.

vackra sol

Vilken härlig dag! Solen har skinit som bara den. Inte speciellt varmt men underbart ändå!

Har först och främst skrivit ett cv det första jag gjorde i morse. Under tiden kom Johan hit och vi gjorde massa plättar och vispade grädde. Oj så gott!
Sen har jag varit och lämnat cvt hos dagischefen iaf, hon var verkligen gullig! Så nu hoppas vi på jobb.
Får ju inte börja jobba i kåge än heller förän det där jävla salmonellaprovet är färdigt så just nu går jag ju bara hemma och väntar som ni alla vet!

Sen har iaf jag och mamma varit ute och gått i solen. Har gått förbi alla möbel och lampaffärer runt hela stan typ. EM, MIO, JT's och Svenska Hem. Gud vafina grejer det finns alltså! Man hamnar som i en dröm.
Blev bara tittar, inga inköp.

Nu sitter jag bara här och är hungrig. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se om man hittar nån att umgås med eller om det blir lugnt här hemma bara. Kanske måste ta tag i matlagandet själv. Puss så länge



090304

Idag känns som en dag då jag inte orkar göra nånting som jag måste. Men grejen är den att jag måste. Det suger. Vill bara få allt bortgjort så snabbt som möjligt så det är väl bara att börja. Ska typ ringa till en miljon människor om olika gerjer. Jobb, vårdcentralen, fjällen osv. Sen måste jag upp på brinken också och lämna en grej. Måste fixa ett cv, shit, kom på det nu. Jaja, bara att sätta igång.

Mamma kommer också hem snart, kanske ska tapetsera mitt rum nu efter ett antal månader. Det vore kul!

Ha en bra dag allihop! Kramar

mys

Började med att tillbringa rätt mycket tid hos mormor. Hade med mig kameran på vägen dit och tog en omväg förbi älven. Inte så fint väder men några kort blev det.

Fick fiskgratäng till lunch iaf och sen glass med ananas! Helt okej! Men sen kom mamma och fick palt. Lyckost. Så då var jag tvungen att äta lite palt också, lite mätt man blev då!?
Sen städade jag lite snabbt, dammsugning och golvtorkning.

Tog den lilla röda faran in till stan igen och hämtade upp jojje och vi for på MAXI och handlade och åt korv :D Var verkligen back in the days! Minns när vi alltid for till maxi och åt korv när vi hade nytagit körkort alla tre=) Underbara tider det!

Sen åkte vi hem till jojje och lagade korv och stuvade makaroner för en hel världsdel tror jag, blev hur mycket som helst!! Men gott var det! Efter det hängde vi bara i soffan och tog det lugnt.

Träffades sen nån timma senare och gick och myste på waynes med lite kaffe och en himla massa prat! Mysigt och behövligt! Efter det hamnade vi hemma i hennes soffa återigen. Tittade på leifs bildspel. Hur fint som helst..

Nu är jag iaf hemma igen, lite trött och det svider lite i ögonen men annars mår jag bra :)

Imorgon blir det att fixa lite grejer som jag egentligen borde ha gjort idag! Godnatt världen!



uppdrag

Har bara hunnit vakna och har just ätit lite frukost och så ringde mormor. Ska gå dit och hjälpa henne att städa lite. Hon verkar vara rätt trött just nu, hon har tydligen åkt på nån himla sjukdom. Inget allvarligt men det tröttnar henne. Så då får man ju sig en liten promenad på köpet. Tar med mig kameran också, kanske inte är alltför kul väder men det kan bli nåt fint kort ändå. Får se.

Ha en bra dag allihop! Kramar


trött

Sitter här och ögonen är på väg att somna. Ska nog gå och inta sängen vilken sekund som helst.

Har iaf varit och ätit och myst hos klas och annelie ikväll. Väldigt trevligt utan att göra speciellt mycket. Blev mest prat, innebandy och en massa tårta! Tack för det!

I morgon blir det nog att fixa lite smågrejer tror jag, orkar inte ta tag i nåt just nu känns det som. Men ju mer man plogar desto värre blir det. Det är nåt man har lärt sig, typ det enda man lärde sig i gymnasiet! Så det är bäst att tag i saker direkt, blir bäst så.

Sen flyttar tobbe granne med mig också, trevligt värre!

Men nu säger jag godnatt iaf.

snö

Var inte direkt nåt fotoväder ute, inte heller nåt härligt promenadväder om man säger så. Det snöar, blötsnö som fyller hela ansiktet med vatten i vilken riktning man än går i. Det suger!

Blir lite situps osv nu sen en härlig dusch, sen ska jag och äta hos klas!
Ses sen! Puss

andra mars

Har inte orkat göra nånting idag, ska snart ta mig ut i snön och gå en härlig och jobbig promenad. Är så himla härligt när det inte är för kallt. Ser om jag tar med mig kameran idag också, blir så himla fina kort.

Sitter och lyssnar på musik och hittar låtar,den ena finare än den andra. 

Helt rätt att det här är den "most beautiful version"
http://www.youtube.com/watch?v=Qu_mD-deVTA

Ikväll blir det att hälsa på klas där man tillochmed blir bjuden på middag, härligt! Vet inte vad vi hittar på men det blir säkert nåt inte allför ansträngande.

Ha en bra dag!

inredning

Sitter bara och kollar lite annorlunda inredningssidor, finns så sjukt mycket fint alltså.

Kolla in

http://afroart.se/inredning

Nu blir det sängen, är rätt trött faktiskt. Ska bara fika lite först. Hoppas på en solig dag i morgon, godnatt!

foto

Har just kommit hem från stugan. Har inte gjort så mycket, kollat lite, eldat och grillat hamburgare. Eller stekt dom inne på spisen.. lite fusk men himla gott ändå. Blev även lite halverst nybakade bullar och pepparkakor som har stått sen innan jul men det funkade absolut!

På väg till boviken stannade vi till uppe på folkparken som sagt för att kolla in loppisen. Fanns inte så överdrivet mycket grejer men hittade ändå litegrann.

Här kommer lite bilder från dagens äventyr.


home

Tittade just förbi på maddes blogg och kom på att jag inte kollat in hm och deras nya fashion for your home, skitfina grejer! Var tvungen att ta hennes bild också.


god morgon

Har nästan just vaknat, har bara hunnit äta lite frukost.

Blev lite sent igår kväll med skjutsningar runt runt stan och till kåge och telefonsamtal men tillslut kom jag i säng iaf.

Idag skiner inte solen som den ska, verkar lite mulet och grått ute. Ska iaf till stugan och chilla lite med mamma och pappa. Emma har ju åkt till hemavan med en massa tjejer. Fyfan va roligt dom kommer ha!
På väg till boviken ska vi iaf titta förbi på loppisen på folkparken, får se om man hittar nåt litet där.

Sen får vi se vad som händer, en promenad kanske?
Ha en bra dag alla!