måndag

här kommer den roligaste bilden på länge. njut. snälla vänner.
helt ensam, helt död. så jävla snyggt.


söndag

ja veckorna bara springer fram. gud så snabbt det går. slutet av augusti nu och på tisdag övergår sommaren till höst. känns ju sådär. både och faktiskt. hösten är mysig och det har varit den bästa sommaren nånsin så jag är nöjd.

vad händer i oslo då?

jobb hela tiden, allt går jättebra.
jag har köpt träningskort, så jag får börja den 1a sept, känns jättebra.
kvällarna och helgerna är underbara, fulla med mys och skratt.

har pratat med madde ikväll, taggar henne hit och utomlands. :)

i mrogon åker jojje till USA och senare till asien.. gud ni kommer ha så sjukt kul alltså. njut!
på tisdag åker fredde till asien. säger samma sak till er.

nu till vad som har hänt i helgen. en hel del faktiskt. varje helg blir bara bättre och bättre.

fredag jobbade jag till halv 7. vi har haft finbesök av amanda hela helgen, supermysigt. hon åker dock hem i morgon bitti. ferdagskvällen spenderades på peoples till en början innan vi forstsatte mot john´s. kung kväll såklart!

2 timmars sömn och på lördag var det dags för jobb igen. till halv 3 nångång. alla var sjukt trötta efter gårdagen men lyckades tillslut tagga om till ännu en kväll i dimman. förfest hemma hos niklas och klas. hur bra som helst! utgång på hard rock café, sjukt kul. michael jacksson var där och vi drack strawberrys hela natten lång. tillbaks till niklas för efterfest med gitarrspel och mys.

idag har varit rätt tungt. vaknade halvdöd på deras soffa med kramper i ben och kropp. sen blev det stan med mona, fanny, lina och amanda. lunch på mcd och lite parkhäng. eller mycket häng för vissa. vet ni vad som händer? JO!, vi lägger oss på gräset och njuter av solen.. jag somnar ju såklart. vaknar upp, ingen aning om hur länge senare, (tydligen en kvart) och upptäcker att jag är ensam.. alla tjejer har lämnat mig ensam i parken, mitt i slottsbacken. dom sitter en bra bit längre upp och skrattar. hur har jag legat då, jo spikrak, på mage, med näsan i gräset och armarna längs sidorna.. jag såg helt död ut om man kollar på bilderna som såklart togs. gud så pinsamt. den bjuder jag på, det är seriöst det roligaste!! att inte nån kom fram och skakade i mig för att kolla om jag var vid liv.. vilka underbara vänner jag har..

bilderna kommer snart.

så tack för denna helg, man gör inte annat än längtar tills nästa.

sov gott, upp kl 5 i morse kändes drygt men kul! puss





onsdag

orkar inte skriva så långt idag. går bra på jobbet iaf, har öppnat själv idag och det gick jättebra. har verkligen kommit in i jobbet nu, känns skönt. idag har det regnat, även igår kväll regnade det, och åskade och blixtade.. tråkigt. men sen tittade solen fram en sväng ikväll faktiskt.

och jaa nu har jag hunnit shoppa litegrann.. eller mycket kanske. tre hoods, två mössor, en sjal, en tshirt och en klänning. väldigt bra. alltid lika trevligt. sen blir jag på g när jag väl börjar och köper typ allt jag pekar på, och allt alla andra pekar på också.. men jag ör nöjd iaf! kommer bilder sen.

ikväll har jag, mona, fanny och annelie varit på ikea. ätit korv, tjuvat mjukglass och handlat. skohyllor, tvättkorg, lakan, några lådor och lite chiklad. trevligt!

våran tvättmaskin är trasig.. mona försöker laga den men utan några resultat.. alla behöver tvätta.. fan vi måste fixa den.

nu måste jag sova, promenad och jobb i morgon sen får vi se vad kvällen bjuder på!

sov gott kära vänner. bilder i morgon. puss

måndag

gårkvällen avslutades med en lång härlig promenad med mona, lina och fanny. den var minst sagt underhållande. tack vare det väldigt mysande paret i slottsparken haha.. var iaf en mysig promenad.

gick och la mig rätt tidigt, och var uppe kl 5 i morse. lite frukost och sen jobb. slutade halv 3 och mötte tjejerna på stan för lite småärenden. brandvarnare som startade och förstörde en del av eftermiddagen för vissa. sen tog jag fel trikk hem, och fick gå en himla bit. snabbt eftersom jag hade nyckeln och folket stog utanför och väntade..

efter det har det inte hänt så överdrivet mycket. jag har följt fanny på en lägenhetsvisning, superfin var den!

nu väntar antingen ikea, eller en promenad. tror det blir promenad. inget shoppande idag heller. lina kommer få höra det ett antal fler gånger.. innan allt väntas korvstroganoff! mums med riktig vällagad mat istället för mjölk och havregryn..


söndag

har just vaknat efter en natt i soffan, tydligen. jag och lina la oss där när vi kom hem, fråga mig inte varför, den såg antagligen skön ut. somnade såklart direkt. vaknade runt 11 eller nåt, åt lite frukost med emelie, mums. fast jag är redan hungrig igen haha. kvällen var iaf sjukt trevlig! vi drack ingenting men kul kan man ha ändå. först en sväng på people & coffe, sen till onkel donald, nicol & son och sist friday´s. sjukt kul! kvällen blev lång, svettig och fylld med skratt och dans. mkt trevligt folk och mkt mindre trevligt.

är iaf ledig idag. skönt som bara den. det blir en vanlig söndag, en slapp sådan.

tror jag ska ta tag i det här och laga lite mer mat.. folk pratar om pizza.. orkar inte gå till kylen.

vi hörs sen. puss



fredag

tänkte att jag skulle hinna skriva en liten rad varje dag men det har inte hunnits med. har varit för mkt annat. dagarna bara springer iväg och det är redan 21 augusti.. sommaren är nog över nu. nu börjar hösten. mysigt faktiskt. tända ljus, mysa, fika och bara umgås.

har inte hunnit se så mycket av solen sen jag kom hit. har jobbat alla dagar.. har varit duktig och varit ute och gått och sprungit varje morgon och kväll förutom ikväll. blev bio med annelie i stället, gud så bra. the proposal såg vi. vilken måbrafilm! nu har man gått och blivit kär också, och jag funderar på att gifta mig. jaja, inte riktigt kanske men man blev rätt sugen måste jag säga. se den!

på vägen dit körde massa brandbilar, polisbilar och ambulanser förbi i en himla fart. dom stannade i korsningen framför oss. en bil hade kört rakt in i en butik. helt sjukt. ofta man ser en bil inne i en butik, trodde det bara hände på film men tydligen i oslo också. tur i oturen så var det en butik som säljer täcken och kuddar.. vet inte hur det gick med han som körde. en kille i 20årsåldern. hemskt, usch.

det händer då grejer. jag har bokat sthlm nu. 10-12 oktober. GREEN DAY, globen, jag älskar det. men det är ju faktiskt ett tag kvar trots allt. men tiden går fort märker vi.

har inte hänt så mkt annat faktiskt. jobbet gårr jättebra. idag fick jag stänga själv.. tror det gick bra. hoppas jag låste dörren. gud jag blir tokig om jag tänker så. nämen det gick bara bra.

har hunnit gå runt en hel del i stan faktiskt, virrat bort mig och hittat tillbaka. oslo är så fint.

nu måste jag ta en dusch. det är så sjukt kvavt ute och inne också. i morgon jobbar jag 11.30-17.30. innan dess måste jag hinna shoppa lite.. fixa lite smågrejer som jag har glömt hemma.. typ sminket.. efter jobbet är det festligheter på gång. nyktert blir det. säger jag iaf nu. vi ser väl i morgon hur det blir.

godnatt kära vänner.

en liten handduk för djuren

anna i parken

aker brygge



malin på jobbet

olyckan då


tisdag

ännu en dag, en solig sådan. självklart så jobbar man. men jag klagar inte, gud.

i morse var jag på skattekontoret och skulle fixa det berömda skattekortet. får se hur lång tid det tar.

jobbet gick iaf jättebra, börjar fatta hur allt funkar nu. stänger hela veckan och ska stänga själv på lördag. det går säkert braaa..

nu har jag och anna promenerat runt i hela stan och hon har visat mig allt som är värt att se. kung. nu har vi legat i sängen och chillat i flera timmar typ.. fikat och myst. nu blir det godnatt. springa och gå i morgon med hjortan, sen jobb 10.30-18.30. förstår inte när jag ska hinna shoppa? kanske är bra så länge man inte ens har någon lön..

ja godnatt då. bilder i morgon, kl är alldeles för mkt..

måndag

vi gick till stora parken igår, frognerparken, den är gigantisk. statyer fyller en oändlighet. fina kort blev det också.

när vi kom hem, tog vi emelie med oss till vårat sushiställe runt hörnet. har aldrig ätit sushi förut.. det var faktiskt spännande! vissa grejer var riktigt gott, andra mindre goda.. lax, mums! tonfisk, usch! sen med soya med alldeles för mycket wasabi.. starkt blev det.

efter maten samlades alla och allihop somnade.. skönt som bara den! bytte sedan till sängen..

i morse var jag duktig och steg upp lite för tidigt för att röra på mig lite. sprang och gick och solen sken! skönt när man kom hem iaf. dusch, lite gröt, kläder och promenad till bussen. ännu en dag på jobbet. allt gick hur bra som helst. jobbade 10.30-18-30. supergulliga tjejer även idag. elin fixade busskort åt mig och malin hjälpte mig att fixa idkort till det.

var inte hemma förän runt 8. sen desshar jag bara hunnit laga lite mat, soppa med lite makaroner. helt okej faktiskt.
mamma och pappa har ringt, alltid trevligt.

nu vet jag inte riktigt vad det blir.. funderar på en promenad men det blev så sent, och så mörkt.. tar det i morgon istället.. ska gå på affären med lina en sväng, måste köpa mjölk! till gröten.. sen ska jag sova. i morgon jobbar jag 10.30-18.30, även på onsdag och torsdag tror jag. jobbar hela veckan. pratade med min chef idag och hon sa att jag får jobba hur mkt jag vill.. först är det heltid, mån-fre sen alla helger som jag vill. perfekt!

så i morgon bitti ska jag hinna till skattekontoret och fixa mitt skattekort så jag kan få nån lön.. undrar bara hur lång tid det kommer att ta. 5 dar? 10 veckor? jaja, vi ser väl..

nu blir det handling!

fontän

liten pojke

mona i parken

sushi

mona lagar mat..

garderoben..

söndag

ännu en ny dag har gått. vaknade inte förän halv 12 i morse?!? jag skrek typ ut, är kl halv 12?!? emelie såg väldigt frågande ut, "alltså menar du att klockan är mycket eller lite?" haha mycket såklart.. hon blev helt chockad, här sover dom flesta till runt 4 när det har varit festligheter dagen före.. vi kom iofs inte hem förän efter 4 nångång så det kanske inte är så konstigt.

dagen har varit lugn som bara den. vi har sovit, ätit, sett mamma mia, sovit lite till, ätit lite till, ätit ben&jerrys och nu är det dags för promenad men mona. solen skiner och vi tar med oss kameran.

puss så länge.

lördag

ja då har andra dagen gått här i oslo och det blir bara bättre och bättre. Jobbade min första dag i dag. på timian. Verkade supermysigt verkligen och tjejerna var gulliga. Däremot har det regnat precis hela dan.. Fan va tråkigt.. Hoppas på lite sol nu, och att sommaren inte är över här.

Efter många om och men så tog jag mig hem till majorstuen. Gick den långa vägen hem från bussen i ösregn. Gissa om man blev kall sen.

Anna och sebbe mötte mig iaf med ett litet paraply, bättre det än inget. Blöt blev man ändå.
Vi gick in på Bambos, eller vad det nu heter och åt litegrann innan vi gick hem igen. Dog en stund i soffan innan jag orkade laga mat. Mackisar och dom underbara köttbullarna idag igen, hur gott som helst.

En skön dusch och lite fix, äckligt pissvin och paraplyna i högsta hugg fick vi springa för att hinna med bussen till grönland där förfesten väntade. Visade sig vara hur mysigt som helst, tända ljus, varma chips och bitvis asskön musik, najs som bara den!

Fortsatte sen till yatzi, dit alla svenskar samlas, tro mig. Jag har akdrig svettats så mycket i hela mitt liv tror jag..GUD! Men sjukt kul var det, och massa trevligt folk, tack tjejer!

Nu blir det godnatt.

lina och anna

lägenheten, emelie, lina och mona

mona, korv och makaroner

jag och emelie på förfest


OSLO wihoo

Ja då har man flyttat till OSLO då. Som man ska göra nån gång i livet.. som alla andra skelleftebor gör. Det, och en resa runt asien. Känns tråkigt att göra som alla andra men är det nåt man gillar så varför inte?

Måste bara påpeka att det blev ett sjukt bra slut på skellefteå, tro det eller ej. Sommaren är över där hemma och det har varit den klart bästa nånsin.
TACK NI UNDERBARA FÖR VÄRLDENS BÄSTA SOMMAR!!!


Känns sjukt najs iaf måste jag säga. Var då verkligen på tiden att jag for. Bor med 5 supertjejer i en mysig lägenhet, hur bra som helst. Har fixat jobb också, börjar i morgon halv 10. Ett café typ, timian i bekkestua. Säger kanske inte er så mycket, ite mig heller haha men det låter bra. Får se i morgon vad det är för nåt.

Har ingen aning om hur länge jag ska stanna här. Ska väl hem vid jul iaf sen får se vi vad som händer.. Ryktas om australien efter jul nångång? Känns sjuukt kul! Ska se i morgon hur det blir med jobbet, sen ska jag ta tag i allt. Så vi får se.

Imorgon blir det lite välkoms/avskedsfest, trevligt värre!

Nu börjar ett nytt liv och jag älskar det.

Syster, love
Hatar att lämna dig. Förra gången var det det värsta, nu känns det inte lika farligt. Jag är betydligt närmare hem nu än sist, men jobbigt är det ändå. Får titta på fotot.
Jag älskar dig vet du. Snart kommer du och hälsar på.

stockholm i sommar

nödvändig uppdatering

Ja det verkar som jag har dött. Eller åtminstone helt slutat skriva här. Har väl antagligen glömt bort det, inte orkat eller helt enkelt haft annat för mig. Nu kommer en nödvändig uppdatering som sagt.

har väl gått mer än två veckor sedan jag skrev nåt sist. Vad hände då? Jo det var väl pdol den helgen. Vad har då hänt sedan dess?

Måndag: Jobb till 3, sen blev det en behövlig färgning av håret. En som däremot inte riktigt blev toppresultat. Hade behövt lite mer färg måste jag säga. Men bättre än innan så man får inte klaga. En promenad på det och kvällen var fulländad.

Tisdag: Bara jobb.. både dag och kväll.. 8-12, 16-21. Hann inte med så mycket annat förutom två promenader. Snyggt jobbat.

Onsdag: LEDIG. Fixade lite grejer inför flytten. För er som inte vet så bär det av till OSLO på torsdag. Alltså den 13/8. Kommer bli kung helt klart. Kvällen började med underbar familjemiddag i stugan bestående av lax & pannacotta. Sedan hem och festen var igång. Sommaronsdag och en självklar utgång. Fest hemma hos mig med folk, sedan station. Kung kväll helt enkelt, men en aningens för lång efterfest om man frågar en viss syster.

Torsdag: LEDIG även idag. Lite mer fix inför Oslo innan kvällen drog igång. Middag och fix hemma hos jenny & johan i östanbäck, sedan förfest hos mange och bartömmning på lanternan. Även denna kväll hur bra som helst.

Fredag: LEDIG igen! Lite mer fix och en helkväll med syster. Sex and the city och chips för fullt. Supermysigt.

Lördag:
Jobb 7-12. Veterancup i ostvik som kaif vann. Pappa spelade. SOL, grillning, vin, kubb, fotboll, gitarrspel, nattbad och underbart folk gjorde årets oik-fest till sommarens bästa. Oförglömligt.

Söndag: Tog ledigt mitt morgonpass. Chillade i solen  hemma hos jenny & fegge innan det blev dags för jobb. Och tur var väl det, att det endast blev jobb på kvällen..

Måndag: Idag alltså. Jobb 8-13. Lite mer fix på stan med mamma och syster. Ätit pizza och myst med jojje! Som åker iväg runt jorden medans jag är borta..Träffat jenny, johan och sagt hejdå till fegge, som tur är ses vi i oktober, GREEN DAY! Pratat sjukt länge med anna i telefon, vi är sjukt taggade!

Följande vecka ser väl ut ungefär så här:

Jobba väldigt lite, baka, äta god mat, träffa allt folk, säga hejdå, fixa grejer, handla mat, fira några födelsedagsbarn & en sista utgång på onsdag, hoppas att alla är där då! Är väl sista sommaronsdagen för detta år. Najs.

Tåget mot OSLO går torsdagkväll, den 13e kl 20.41 från bastuträsk. Känns helt sjukt kul. Livet leker just nu.
Åker iaf med mona som tur är. Nu är det bara att börja packa litegrann, försöka att inte ta med sig allt man äger, men det är ju ändå en flytt.

Nu blir det fika innan sängen kallar. Jobb i morgon 8-12. Godnatt.