godnatt

Har just sett fotbollen, rätt bra match men slutade 0-0.
Innan dess har jag hunnit gå broarna med jojje, ätit hos mormor och hängt på stan med anton. Har varit en väldigt trevlig dag som höll på att blrja med lite panik. Det gick däremot över efter ett tag.

Har funderat och pratat om framtiden, hur den kommer se ut. Blir ju att jobba här hemma i sommar, sen drar jag till norge och troligtvia oslo. Hen vid jul och sen kanske det blir att fara till fjällen nånstans och jobba säsongen för att avsluta med lite tågluffning runt i europa närmare våren. Låter som en rätt härlig plan va? Får se hur mycket av den som kommer bli av, brukar kunna ändra mig ganska snabbt.

Men nu ska jag iaf sova, ska upp och träna core i morgon bitti, tvätta, packa lite och sedan dra neråt i landet, först till ume och hämta upp fredde, sedan ner till vackra uppsala, och jenny & fegge. Blir att fira valborgs där och det kommer bli galet kul vill jag lova. Vi hörs i morgon, sov gott.

nötning

Sitter och nöter greendaylåtar till tusen och bara njuter och ler. Har just tränat core iaf med syster, ska ta lite fika en dusch och sen lite tv kanske innan jag hoppar i sängen.

I morgon blir det stan mest hela dan, en prommis med jojje på morgonkvisten, lunch med ida och sen häng med anton. Blir en riktig mysdag.

Sov gott, puss

GREEN DAY

GREEN DAY till stockholm, 11 oktober!
Jag och jenny lär vara där, bara att fixa biljetter som släpps på måndag. Så sjukt kul, jennys sms gjorde min dag!
Vi lär ses där.

underbart

Ingen kan ju påstå att vädret inte är underbart. Man blir ju bara så lycklig.

Jobbade iaf i morse, 8-13. Gick väl rätt bra ändå, fast lite trött var man ju. Blev inte alltför många timmars sömn i natt. Tur att julia var där och livade upp hela stället, hon kan verkligen göra ens dag.

Hem för lite lunch på verandan, besök av ann och lars. Broarna runt, blev faktiskt helt slut, fattar inte varför. Sen har jag så ont i magen också, förstår inte vad det kan vara. Men det går väl över det också.

Nu ska jag duscha sen fara på ica och handla lite grejer till tacos, lars och hjalmar kommer på middag, trevligt!
Kvällen blir lugn iaf, puss.

kvällen

Har just kommit in från stadens alla festligheter.

Började dagen med att jobba 12-21. Skyndade mig hem, bytte lite kläder, lite smink på och sen bar det av till stationsgatan, till tobbe trodde jag till en början men vi hamnade hos kim, 1,5 meter ifrån. Hängde där ett tag, väldigt trevligt, drog sen på calles. Rätt mycket folk faktiskt. Sen vidare till olles och träffade ännu mer folk. Trevligt värre.

Så nu är man hemma igen, ska upp och jobba i morgonbitti, börjar kl 8 så det är bara 5 timmar kvar.. Känns som att jag borde gå och sova nu, och det ska jag också göra.
Ska bara tacka för en supertrevlig kväll.
Hoppas alla haft det mysigt, puss och godnatt.

tröttare

Är ännu tröttare idag. Kanske inte är så konstigt med tanke på vad jag har sysslat med på förmiddan. Började med att träna core 06.45, försovde mig inte den här gången. Sen gick jag samma sväng som igår två varv, hälsade på i stallet och gjorde iordning där eftersom att mamma är i sthlm i helgen. Sen har jag just kommit hem från friskvårds och har ännu en gång tränat core. Nu skulle jag bara vilja gräva ner mig en stund, men måste ut på stan en sväng och fixa lite. Får ta igen mig efter det.

Sen ikväll blir det troligtvis "så ska det låta" i kåge nånstans, sen bandy. Inte riktigt bestämt än men vi ser väl.

Puss så länge.

helt slut

Känns som att jag bara borde gå och lägga mig nu, är verkligen helt slut. Har jobbat ikväll, och det gick väl bra. Tiden gick rätt snabbt iaf. Sen har jag just ätit litegrann men håller på att somna.

I morgon vet jag inte vad det blir heller.. Blir nog lugnt, nån promenad och lite träning troligtvis. Låter som en helt vanlig dag. Kvällen vet jag inte heller hur den ser ut men vi får se.

Sov gott kära vänner. Solen ska skina i morgon hoppas vi.

090423

Har just varit ute och gått runt lejonströmsbron-viktoriabron två varv och ni anar inte hur slut jag är nu. Det dunkar i hela huvudet så här sitter jag med ett gigantiskt vattenglas och ska snart göra lite lunch. Och solen skiner även idag, underbart! Kan det bara fortsätta så här nu så blir det bra. Hade massa sommarlåtar i ipoden och blev lagomt taggad på sommarn.

Nu ska jag ta en dusch, sen äta lite och tills sist blir det att fara och jobba. Josse jobbar också och sen slutar jag 20.30 så det är inte så farligt.

Hoppas alla får en fortsatt bra dag i solen iaf, skriver sen. Puss

underbart

Vilken underbar dag detta har varit. Solen har skinit och det har faktiskt varit riktigt varmt! Känns som att sommaren faktiskt är på väg, det kan då inte komma mer snö iaf. Bara för att jag säger det så blir det väl så. Men troligtvis inte. Man blir så himla glad när det är sol ute. Vi går verkligen mot ljusare tider, på alla sätt. Ser framemot lite grillning snart, vore inte helt fel alltså. Får se till att dra ihop nånting.

Har iaf varit med tjejerna och myst på mest hela dan, riktigt trevligt. Sen har jag tränat core med syster och gått broarna med mamma. Härligt härligt. Ska försöka lägga mig och sova nu, är en dag i morgon också. Får se då vad den innehåller. Nån form av träning iaf ska väl hinnas med, annars får vi se.

Vi hörs i morgon, godnatt och puss.

midsommar 07

oikfesten 08

pdol 08

en trött morgon

Har aldrig varit såhär trött på hur länge som helst, steg ju upp i morse kl 6 för att fara och träna men måste ha somnat om igen på nåt vänster för jag vaknade kvart i 7 igen då träningen börjar. Jag blev inte glad. Sen gick jag och la mig i soffan en stund, lyssnade på emmas tal, somnade igen. Vaknade av att solen stekte mig genom fönstret så jag var verkligen tvungen att stiga upp! Så sen har jag fika och tagit det lugnt.

Om nån timme blir det lunch med tjejerna, sen tar vi tag i dagens träning!

Ha en bra dag, nu ska jag ut i solen!

bullar

Kom just att tänka på hur fruktansvärt gott det skulle vara med nybakade bullar och mjölk..


Kändes bara lite jobbigt att ställa sig och baka nu, kl är fan över 12.
Man kan ju alltid drömma!

häärligt men stressigt

Underbart med dagens SOL, den har faktiskt värmt rätt bra. Inte överdrivet varmt i skuggan men jag tror termometern visade ändå +9,5 grader. Najs!

Däremot har jag varit stressad hela dan. Har hunnit med en hel del kan jag lova. Började med utbildning med jobbet, sisådär kul. Gick sedan förbi och hälsade på lilla söta farmor och hon blev så glad.
Åt omelett till lunch, denna gång med salami och pesto, mums!

Sen for jag och tankade, hämtade icakortet på mammas jobb och åkte upp på MAXI. Jag skojjar inte när jag säger att jag var där 1 h och 45 minuter. Hade ju inte direkt bråttom. Något så kul det är att handla. Speciellt när man inte bestalar själv.

Sen for jag hem, åt en macka och förberedde middan litegrann. Sen for jag och syster och tränade core, stenhårt! Väldigt skönt efteråt faktiskt.

Skyndade oss hem och fortsatte med matlagningen. Gjorde vegetarisk lasagne, supergott! Tog ju sin lilla tid men.

- lasagneplattor
- tomatsås
- vitlök
- philadelphiaost
- aubergine
- zuccini
- champinjoner
- riven ost


Sen har jag även hunnit med att gå runt broarna. Och det gjorde jag med en väldans fart kan jag lova. Har nog aldrig gått så fort! Därför är jag helt slut. Kan ni förstå att jag längtar efter sängen med tanke på alla dagens bravader?

I morgon blir det träning, 06.45. Sen blir det lunch och mys med tjejerna, längtar. Nu ska jag sova.

Godnatt världen. Pussar

nytt liv

Ja nu börjar det, nu kör vi.
Har sagt det så sjukt många gånger, ni vet hur det är. Men nu kör vi, lycka till.
Beach 2009.

homecoming

Ja nu har man landat i "vackra" skellefte igen, efter ett antal underbara dagar i fjällen. Och snön är borta, underbart! Kan bara säga att det har varit sjukt kul iaf. Känns väldigt tråkigt att vara tillbaks här, klart man har saknat vänner osv men hade gärna stannat lite längre. Ni anar inte vad jag möttes av i mitt rum när jag kom hem då, JO, mamma och pappa har tapetserat min vägg! Äntligen, och snyggt blev det, lägger ut bilder på det senare.

Började iaf i kittelfjäll i torsdags, den 9e alltså, med familjen och några andra familjer. Frukost och middagsbufféer som inte var pjåkiga, påskfester med liveband både fredag och lördag som var fruktansvärt kul! Träffade massor med nytt folk, riktigt roligt var det. Dessutom underbart väder med strålande sol och riktigt bra afterski!

Fortsatte sedan bara våran familj upp till hemavan och tomtebo. Mamma och pappa åkte hem på tisdag medans jag och syster har varit där tills idag. Kan inte säga mer än att det har varit sjukt kul även där. Mycket bättre om det nu är möjligt. Soligt även här, lite isigt i backen vissa dagar och väldigt mjukt andra dagar, så måste erkänna att det inte har blivit överdrivet mycket åkning, däremot har vi väl försökt hänga på afterskin iaf. Riktigt dålig afterski måste jag säga, en gubbe som sjöng och lirade gitarr men förstörde alla låtar på nått sätt. Kul att se lite folk iaf. Har träffat sjukt mycket underbart folk, nästan så man inte vill åka hem. Måste åka tillbaks snart.

Har haft sjukt kul med världens bästa syster måste jag säga, även om det var lite bråk där ett tag men sånt löser vi med lite extra kärlek, eller hur. Har skrattat oavbrutet hela veckan, både av lycka och av ångest. Har varit väldigt mycket ångest haha, men det löste sig ju till slut. Har ringt hem till mamma tusen gånger för att kortet har varit tomt. (förstår fortfarande inte vars pengarna har farit). Har ätit mest rostade mackor med korv, druckit oboy, äckliga köttbullar, beasås och chips. Man kan väl säga att vi har ätit det som har funnits, har inte funnits mycket pengar över till "god" mat vill jag lova. Har väl spanat litegrann också, eller lite och lite. Vissa gånger mindre diskret haha. Vi har iaf styrt så gott vi har kunnat, eller vad säger vi? Avslutade det hela med lördagen på hotellet där petter körde några låtar, riktigt kul!

Måste bara tacka alla för en sjukt kul vecka iaf! Skulle lätt vilja leva deras liv, dom som jobbar där under säsongen, dom verkar ha sjukt kul iaf. Stå i baren, sola i backen, åka och festa. Ganska najs! Måste fundera över det litegrann tror jag. Kommer iaf att sakna vissa personer lite extra mycket.

Nu ska jag försöka ta igen mig lite, har blivit riktigt mycket fest och konstiga nätter så man är ju lagomt sliten. Denna dag har tagit musten ur oss alltså. Började med att stiga upp äckligt tidigt för att städa ur stugan, samtidigt som 4 av emmas polare låg och sov. Packade ihop den extremt gigantiska packningen som vi hade med oss och funderade länge på hur vi skulle ta oss från stugan till busshållplatsen. Dessa 300 m kändes som en bergsbestigning på flera timmar, och tog faktiskt ungefär 20-25 minuter och jag skojjar inte. Något så slut vi var när vi äntligen kom fram, var inga glada miner kan jag lova och det enda vi gjorde var att klaga. Men hem tog vi oss, buss först till ume, sen hit på sammanlagt runt 8 timmar, usch! Kommer iaf ALDRIG att glömma denna resa.

Ska även äta upp lite godis som finns kvar efter bussresan eftersom att i morgon börjar vi ett nytt liv jag och syster, får väl se hur det kommer gå, bra tror jag! Så nu säger jag väl godnatt då.

några bilder här då,


love life

FJÄLLEN

Packar ihop det sista inför i morgon, beger mig som sagt upp till fjällen och till kittelfjäll till att börja med. Blir nog sjukt bra. Sen bär det av till hemavan efter det, på söndag alltså.

Har iaf jobbat ikväll, har väl gått sådär. Mycket som har hänt osv man blir helt slut. Fast det känns jobbigt att vara ledig så länge nu, pengarna bara rinner genom fingrarna. Ja ja man måste njuta också!

Nu ska jag äta lite, kastade i mig en parisare där runt halv 3 så man börjar bli lite hungrig nu.
Sov gott mina vänner, uppdaterar från fjällvärlden. Pussar

090407

Ja då har man invigt påsken också. Har varit påskkärring på jobbet idag och har även målat svarta prickar och röda kinder och lindat in tanterna i hilka! Gubbarna fick vadderade röda tuppkammar med en band under hakan och vi var så söta. Ni skulle ha sett oss!
Fick även en liten påskbakelse som tanterna hade bakat. Smarrigt!


Började iaf 7 i morse och slutade kl 4. Körde hem direkt, fikade lite och tog igen mig litegrann. Hjälpte emma lite med städning men nog var det lite. Sen kom alla hennes tjejer och skulle ha påskafton med mat och utklädning.
Resten av familjen blev ivägskickade och åkte hem till mormor som hade gjort iordning lite mat. Även moster maria och kusiner alice, esther och elvira var där. Riktigt gott var det, hemmagjorda köttbullar, pasta, svampsås, räkpaj, rökt lax och massa sallad och bröd!

Blev lite väl länge där, fick oss aldrig därifrån så jag träffade jojje bara en snabbis. Vi gick och satte oss och chillade på hemmakväll ett tag. Då kom fredde, markus, tove och julia och köpte sjukt mkt godis och hyrde en film, "die welle". Jojje gick hem så jag hängde på dom andra hem till tove. Var riktigt mysigt faktiskt!

Just nu sitter jag i sängen och tänker på två grejer.

Funderar för det första på om jag ska och träna i morgon bitti, core 06.45. Riktigt härligt vore det att göra nåt direkt på morgon men samtidigt skulle jag behöva sova ut litegrann. Känns som att jag har litegrann att ta igen sen i helgen.

Sen, det som tar upp det mesta av mitt huvud - FJÄLLEN. Börjar med kittelfjäll från torsdag till söndag. Blir med familjen och flera andra familjer med det kommer bli riktigt soft! Sen på söndag åker våran familj vidare till hemavan. M&P åker hem på tisdag medans jag och syster stannar kvar. Inte bestämt än hur länge det blir med det kommer bli galet kul!
Så i morgon blir det att packa för fulla muggar. NÅGON som har tänkt till fjällen om nån dag, hör av er för fan:)

I morgon blir det att träffa tjejerna på lunch och jag får tillbaks mina grejer. Det inkluderar min mobil. Har ju inte sett den sen i lördags så om nån försökt höra av sig så vet ni varför jag verkar död.
Jobbar sen kväll, 15.30-20.30.

Nu blir det godnatt, har fortfarande inte bestämt mig om träningen. Tror jag ska fara men vi ser väl om jag orkar mig upp.
Nattinatt
pussar

godkväll

Jobbade till 1 idag, for hem och somnade i soffan en stund. Var hur skönt som helst! Sen for jag och pappa på obs och handlade lite.

Nu sitter jag och emma och äter hårdbröd med leverpastej och dricker iskall mjölk. Vet ni hur gott det är?


Har varit och tränat core med emma sen gick vi broarna med mamma! Hade lite lite kläder för att vara ute men det gick bra. Hoppade i duschen direkt jag kom in genom dörren. Väldigt skönt, men nu känner jag hur slut jag är. Ska nog gå och lägga mig rätt snart, ska upp och jobba i morgon också. Jobbar 7-16, sen ska jag träffa jojje, blir mysigt!

Godnatt nu, pussar

helgen

Ja då har helgen passerat också, med en himla fart faktiskt. Spinningen i lördags gick ju som den gjorde. Något så slut man var! Madde cyklade då på med en himla fart och jag försökte ju hänga med ;) Får se om det blir något fler pass nån dag. Så kul var ju inte själva passet men med rätt sällskap så:)
Sen intog jag och syster torget och skelleftes railjam. Kul att se faktiskt!

Emma fixade mitt hår iaf, sen stressade jag mig iväg till bussen. Mot sandfors. Hoppade av hemma hos ida där vi gjorde oss klara. Tjejerna ramlade in en efter en och tillslut var vi väl runt 10 st. Underbar middag i form av tacos och i ett underbart sällskap. Avslutade förfestandet med ölspelet och det är otroligt att det går skratta så fruktansvärt mycket på en och samma kväll!
Linnea skjutsade oss iaf upp till siretorp där grabbarna väntade. Allsång med tobbe och peter i spetsen, dryck, skratt, prat och bus! Helt sjukt kul kväll. Åkte iaf hem med johans pappa och sovde hemma hos tobbe och ante i kåge.

Vaknade nästa morgon och begav mig till jobbet runt halv 8. Det kändes inte alltför peppande. Något så seg man kan vara. Men det gick väl hyffsat bra iaf, slutade kl 1 och blev hämtad av pappa och skjutsad till boviken där hela familjen och mormor höll till. Grillade parisare, bullar, kakor och en hel massa sol! Väldigt trevligt! Hann även med en liten tupplur som var väldigt behövlig innan det var dags att bege sig till jobbet ännu en gång. Jobbigt men fick sluta halv 9 och pappa hämtade mig återigen. Den här gången hem till stan.

Somnade i soffan när jag kom hem, fikade lite och gick och la mig, helt slut.

Och i morse var det dags för jobb igen. Josse kom och hämtade mig halv 7 och det var jag, josse och julia som styrde och ställde på jobbet till en början. Gick väl sådär idag men slutade halv 1 och tog bussen kl 1. Mötte emma hemma i dörren, hon hade just varit hemma på lunch och såklart ätit upp det jag skulle äta så det var bara att ställa sig och koka makaroner!

Nu är jag mätt, ska lägga mig i soffan en stund och jag lovar att jag kommer somna direkt.

Skriver senare, puss på er!

spinning

Ska alldeles strax pallra mig iväg till friskvårds. Det bilr spinning med madde:) Får se hur det slutar och jag tar mig hem efteråt eller om jag kommer dö på plats. Blir trevligt iaf med lite sällskap i det jobbiga.

Sen är det snowboardtävling på torget. Börjar runt 12 så då befinner jag mig där. Blir nog riktigt kul att se! Nu måste jag skynda mig, puss!

en kväll

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, en del av mig vill träna men foten gör för ont så det är inget alternativ. Därför funderar jag på att lägga mig i soffan, sätta på en film, eller det kanske för en gångs skull går nånting bra på tv. Har just ätit lilte mat, pannkaka med bacon och spenat! Riktigt gott var det.

Syster
är på väg ut, på festligheter med tjejerna. Blir inget sånt för mig ikväll, tror jag iaf, utan det får helt enkelt vänta tills i morgon, då KÖR vi!

Mamma är på väg till stallet nu och pappa är ute på egna äventyr så själv är man. Men det kan ju vara ganska skönt tänker ni, jag också faktiskt, men inte ikväll. Kände inte för att bara vara hemma fast jag egentligen inte orkar göra nåt annat. Så det blir säkert bra i slutändan, är ju så ska det låta sen som jag får lov att kolla på!

Skriver säkert senare, hoppas alla andra får en trevlig kväll! Puss på er.

090402

Ser att jag inte har hunnit med att skriva nånting på hela dan, men vad gör det? Vaknade iaf efter 8 nångång, steg upp, tänkte gå ut och gå en sväng men jag har så ont i foten. Vet inte vad jag har gjort men det känns som det jag brukar ha när jag har ett litet hälben ur led fast det sitter på ett annat ställe så jag vet inte.

Så ingen promenad blev det utan jag haltade mig istället iväg till stale, där jag tillbringade större delen av förmiddagen! Har sån fruktansvärd beslutsångest alltså. Köpte iaf ett par täckisar och en skitfin mössa. Och såklart för halva priset! Träffade även tobbe och kim som det gick betydligt snabbare för att bestämma sig.

Sen träffade jag anton, kul att du är hemma! Lite brun var han ju.. Kände mig som världens blekaste jämfört med han, fast jämför man med dom som varit bara här hemma så.. Vi gick iaf runt på stan ett tag, köpte lite mer grejer, sen gick vi och satte oss på dallas och åt pizzan som jag lovade han när han kom hem! Och det var inte dåligt, men man blev rätt mätt.

Satt där och tjollrade på ett tag sen gick vi hem till mig och la oss i varsin soffa och kollade på ugly betty, så himla roligt det är! Skjutsade sen hem han hem till sig och for hem till josse och hälsade på en stund innan vi for och jobbade! 16-21. For förbi hos johan och lämnade av lite mjukisbraller sen bar det iväg hemåt.

Har varit en rätt tuff kväll på jobbet denna torsdag, allt gick väl inte riktigt som det skulle men det kan inte hjälpas. Var väl hemma där runt halv 10 kanske och sen dess har jag suttit här, fikat lite och ska snart gå och lägga mig tror jag. Ska upp och jobba i morgon också, josse hämtar upp mig halv 7, sen jobbar jag till 4.

Får se vad man hittar på sen, ryktas om ballen? Men inget bestämt än.
Sov gott nu, pussar

träningsvärk

Är helt slut, har tränat core även ikväll och har inte lite träningsvärk i magen alltså. Inte så bra kanske. Ska vila från det ett tag nu, däremot ska jag och madde köra spinning på lördag! Blir jobbigt.

Nu blir det lite fika, en dusch och sen ett hopp i sängen.

Vi hörs i morgon i stället. Ska träffa anton min nyhemkomna vän på stan, ska på stale och köpa täckisar, goggels och nån mössa, sen jobbar jag kväll med josse, 16-20.30. Puss på er!

core

Har just kommit hem från ett morgonpass med core. 06.45-07.30. Rätt skönt att börja morgonen med träning, nåt alla borde! Var faktiskt mkt folk för att vara så tidigt.

Så nu ska jag stoppa i mig lite frukost, sen blir det jobb 12-16. Därefter blir det nog kanske ännu ett corepass om jag pallar, kanske en promenad också. Det där var nog att ta i, kanske inte orkar nåt av det!

Ha en bra dag! Puss