stadsfest

Då var det dags för årets stadsfest i helgen, hade inte riktigt bestämt mig vilka dagar jag skulle ut. Var på stan med Anton och Markus på torsdag och blev hur peppad som helst, jojje skulle ut också så det var bara att peppa! Sen ringde jag anna, som också skulle ut! Det blev verkligen hur kul som helst! Kul att träffa alla nya och gamla friends. Blev inte såå galet men det slutade inte tidigt för det!=P Förfest hos grannen, sen for jag, anna, anton och markus på olearys, såg lite fotboll och gick sedan ut. Blev först påflugen av jocke, och träffade malin ganska direkt efter det och hon hakade på. Väl några stycken begav vi oss till Balzactältet där vi för övrigt stannade i princip hela kvällen!;) Så fruktansvärt kul alltså! Sen åt vi oxfilérullar utanför johanna i parken, otroligt gott! När klockan var 2 var cet väl dags att gå ut från området, så vi gick hem till mig för efterfest! Haha vi satt på balkongen och snackade till halv 4 kanske, sen frös vi ihjäl så vi gick in, famlijen var väl itne överlyckliga över att vi skrek men dom sa då ingenting..=P förutom emma då, haha! Sen bestämde vi oss för att sova, anna i min säng och anton och markus i emmas, men när markus gick in och la sig märkte han såklart inte att just emma låg där och sov! HAhahah hon vart inte glad, och markus flög upp i taket av förvåning! Så himla roligt.
Men efter ett tag gick dom hem, medans anna övernattade,stackarn som skulleupp och jobba 3 timmar senare =P
Sen på fredagen blev det lugnt hemma med Johan, vi tittade förbi på thomas jobb en stund men när dom ksulle ut så gick vi på hemmakväll och köpte lite godis och gick hem och myste:) Hade varit kul att fara ut men vi sparade pengarna och sen skulle jag upp och jobba kl 8 också så, men det funkade iallafall=)
Slutade halv 5 på lördagen iaf, fort hem och göra sig iordning. Sen började Johan såklart förfesta här hemma innan, haha. Sen for vi till Rönne, festade där till typ halv 10, sen for vi ut. Började väldigt bra, Krutov är typ bäst! Sen tappade vi bort varann allihop, jag träffade alla från klassen och sen anna, sen emelie:) Hade inga batterier på mobilen heller så jag kunde inte få tag i nån, det sög. Sen till slut träffade jag iaf Johan, vi hängde i Krutov-tältet mitt i kaoset resten av kvällen:P Sen ut, sen träffade vi lite folk på stan och tillslut for vi hem, och sov väldigt gott.
En mycket bra helg iaf. Tråkigt att det är över men det kommer ju fler festligheter, ses då!

     

/ L

uppgradering

Har fortfarande inte hört något från Norge, vet inte ritkigt hur vi ska göra med det. Antingen skiter vi idet, och fixar nåt jobb här hemma, om inte någon hör av sig, för isf drar vi dit direkt. Har föresten bestämt att resan bara går till Asien, och inget Australien eller Nya Zeeland.  Allt har blivit för stressigt det här med att vi måste få in pengar för att kunna fara. Om det bara blir Asien behövs inte lika mycket pengar. Vi får ta det andra en annan gång. Ska dessutom boka resan i morgon eller på tisdag.. wohoo :D

Sen var det ju midsommar i fredags. Hos Rönne och Jenny som alla andra år. Kan inte säga mycket mer än att det var heelt sjukt kul! Massor med folk, god mat och tillochmed blev det fint väder efter allt regn.

        

Har varit en världens onyttigaste vecka nu, så nu får det bli ändring!

Promenad nu, puss

/ L


tvärstopp,

Har som alla andra sagt upp mig från jobbet, så det blir inget mer kitchen efter sommaren. Jobbar typ till den 25e eller nåt, sen är det ju tänkt att det ska bära av mot Norge. Men vi vet fortfarande inte riktigt hur det blir med det. Dom har ju inte svarat på vårat mejl som vi skickade förra veckan, så därför ringde jag dit i går. Gick mycket bättre att ringa när man har gjort det förrut. Men det gick ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det fanns inget boende hos dom så därför kunde vi inte få nåt jobb där. Så nu är allt lite oklart. Känns lite stressigt, vi måste få jobb där, annars blir det ju typ ingen resa. Men Ida sska skicka in cvn till massa olika företag så får vi väl se om det är någon som hör av sig. Hoppas det, för resan måste ju bokas typ nu. Men vi tar det lugnt, det ordnar sig alltid. Är mest orolig för johan, han måste ju ha pengar.. Men men, nu börjar scrubs igen, ses i morgon kanske. Var föresten ute och sprang ikväll en halvtimma, ganska härligt.

/ L

student!

Jaha då var det ett år sedan nästan precis som man tog studenten. Tror inte det går att hitta någon som kan säga att det har gått långsamt. Det är helt sjukt hur fort tiden går, känns nästan lite skrämmande. Sitter hemma och tittar ut på alla årets studenter som springer runt på gatorna, fulla och högljudda, precis som man själv gjorde för ett år sedan. Längtar tillbaks hur mycket som helst. Minns det som igår, kommer aldrig att glömma, världens bästa kväll någonsin helt klart. Men det går inte spola tillbaks tiden, tyvärr, bara att se framemot nya oförglömliga ögonblick och stunder. Troligtvis kommer det fler. I stället för att springa runt som dom gör har det varit en väldigt lugn kväll. Började i morse med att skjutsa Johan till skolan, sen hem och göra sig i ordning för kyrkan. Ungefär kl 1 kom dom ut, alla nytagna studenter. Sen förbi torget en sväng och sen hem till Johan för grillning med familjen. Sen tillbaks med Johan till stan och mig själv till jobbet för jobb i ca 2 timmar. Kändes lite ovärt men måste man så måste man! Sen hem och duscha av all värme. Har varit helt obeskrivligt varmt i dag, stackars dom som är utomlands, det har säkert varit varamare här hemma. 30 grader när vi for från stan mitt på dagen. Dom har ju sagt att det ska bli rekordsommar i sommar så vi får väl hoppas på det. Känns som att man kanske inte ska ta på sig så mycket extra jobb då kanske.

nästan tomt

NU har vi väl fått ner dom flesta grejerna i lådor, bara sängarna och sofforna, tvn och lite blommor kvar. Känns inte alls bra, försöker att inte tänka på det alltför mycket, lätt. Men annars känns allt väldigt peppande med sommar och allt. Kollade just på bilderna från studenten, världens bästa kväll. Kan inte fatta att det är ett helt år sen vi gick ut. Helt overkligt. Vad har man gjort sen dess då?, jobbat och inget annat? typ.
Sen måste vi ju ringa grannlandet också, Norge, om jobb. Hade tänkt ringa idag men vågade inte och hann inte.. Det måste bli senast måndag, det lovar jag!
Annars fanns det inte alltför mycket att säga, fast det var ett litet tag sen man skrev.
Sommar sommar sommar..