grillat

Blev lite grillning här i lördags. Var inte sådär superplanerat men trevligt blev det! Man skulle kunna sammanfatta det såhär, grillat kött, halloumi, klyftpotatis, tzatziki, sjukt mycket sallad, god dryck, härlig musik och en väldigt trevligt sällskap. Fortsatte sedan till calles och träffade ännu mer underbara människor, alla med humöret på topp! Blev en sväng förbi o´learys också innan det verkligen var dags för mig att gå hem och lägga mig. Skulle trots allt börja jobba kl 7 i morse så kvart i 6 var jag uppe, pigg som en nötkärna?
Hemskheter vilken dag det har varit. Det har gått fruktansvärt segt alltihop måste jag säga men jag tog mig igenom dagen tillslut. Nu är jag trött kan jag lova, blev ju inte alltför många timmars sömn i natt eftersom jag inte riktigt gick hem den tiden jag kanske borde ha gjort. Men ibland måste man faktiskt leva också?! Grym kväll iaf, tack för det! Och idag är det morsdag också, har "firat" mamma med tacos, jordgubbar, blommor och lite film.
Såå godnatt folket, kommer lite bilder från gårdagen.


Och någon från morsdag.

fredag

Igår alltså, blev en helt spontan kväll. Pratade med maria och bestämde mig för att dra ner till umeå direkt. Åkte med emma & emma ner och väl framme bjöds det på grillat! Mums! Vi lirade kubb, drack och hade riktigt trevligt. Måste göras om! Träffade lite folk, inte sådär överdrivet många man kände men. Sov hos maria iaf som kom och mötte mig i stan i bara pyjamas lillgumman. Sen blev man serverad frukost i morse också innna jag skulle traska till bussen. Halvjobbigt att åka buss i värmen, men försökte sova så mycket som möjligt. Så nu är jag hemma iaf. Laddar inför grillfest här ikväll, känner mig lite sliten men det ska nog gå över :) Så nu måste jag städa litegrann, sen ska jag hinna en sväng till jojje också som ligger och solar hemma hos sig. Ha en bra dag!

yran

UMEÅ nu kör vi!

vilket härligt väder

Det går knappt gå ut. Inte utan att blåsa bort iaf, men solen skiner ändå, så lite sugen är man ju. Har jobbat hela dan och nu är jag på väg till boviken med bilen. Sen går jag och emma hem därifrån, blir en rätt bra prommis det.

Sen finns det funderingar på umeå i morgon och yran. Har inte bestämt nåt eller pratat med så många men vi får se hur det blir. Sen blir det troligtvis grillning här på lördag med lite folk. Blir nog riktigt trevligt. Sen på söndag ska jag jobba, 7-16. Så ser väl helgen ut..

Nu blir det prommis! Puss

090527

Steg upp kl 7 i morse. Skulle skjutsa mamma till jobbet och sen lämna bilen på el&diesel så jag fick gå hem i regnet. Tur att det var "uppehåll" iaf, eller ett break i ösregnet om man säger så. Väl hemma blev det frukost med syster. Tog det lugnt hemma bara, lagade lite mat och drog sen till jobbet, jobbade 13-20,30. Var kalas på stället med massor med tårta, trevligt värre! Var en rätt lugn dag faktiskt!

Mormor hämtade mig iaf, sen blev det en liten prommis med syster runt broarna. Något vad det blåste alltså, trodde vi skulle blåsa bort ner i älven.
Men hem kom vi, och nu har det duschats och fikats så nu blir det att sova. Ska upp tidigt i morgon, jobbar 7-16,30.

Sen blir det att hämta bilen igen och lämna den i boviken. Får lov att gå hem därifrån så jag hoppas på sol! Hörs i morgon, sov gott nu.

ja då har man gått och gift sig också

Ja här har ni resultatet från dagen.


Ja som ni ser så var det ju bara jag, det är nämligen så att min kära syster har ett projekt i skolan då dom ska göra en bröllopshåruppsättning, så jag har agerat modell och idag har vi fotat med klänning och allt. Hur underbart var det då tror ni? Nu vill man ju bara gifta sig direkt!
Sen ser ni ju bevis på att hårfärgen har återgått till det lite mörkare. Skönt måste jag ju säga.    
  

känner mig som hemma

Har haft den äran att umgås med syster hela dagen idag. Började med att besöka henne på salongen och vipps var man mörkhårig. Blev skitbra! Ska fixa lite bilder senare. Fast lite skimmer från gamla ljusa toner som vi troligtvis ska fixa till i morgon med lite toning. Känns bra att vara tillbaks till verkligheten, känner mig som hemma. Detta ljusa hår har jag alltid varit lite skeptisk till men när utlandet väntade kändes det som den bästa lösningen. Nu är man hemma och då kan man återgå till det vanliga.
Efter färgningen tog jag med min söta syster och bjöd henne på lunchbuffé på viking. Grekiskt och väldigt gott! Sen har vi kollat runt och hittat sjukt mycket snygga kläder som ska handlas i morgon. Peppad till tusen på en ny årstid! Hann med att träna core också med madde och hennes mor!

Nu blir det mobacken runt med samma brud, blir aldrig less henne?

090524

Ja det finns väl inte så mycket att säga denna dag. Jobbade 7-12 i morse, var väl lite sådär halvsvårt att ta sig upp efter en väldigt sen men trevlig natt på calles. Blev inte alltför många timmars sömn. Drog vidare till boviken där mamma, pappa och mormor var och bjöd på grillkorv från den nya hinkgrillen och lite fil på det. La mig i sängen och sov 2 timmar innan det var dags för jobb igen. 16-19 bara så ingen större fara, men man är rätt slut ändå.
Ikväll har jag inte hunnit med mer än att äta lite mat och kolla på gamla bilder. Ska göra fotoalbum nu i veckan hade jag  tänkt, blir nog bra det. I morgon är det dags för träning, core 07.00, peppen. Godnatt.

godnatt

Kom just hem från en kväll som slutade trevligare än vad jag hade tänkt :) Tack för det och godnatt.
Jobb i morgon, 7-12, 16-19.

härlig kväll

Har inte gjort så mkt idag, sprungit en sväng på stan och försökt fixa lite grejer. Sen har jag, kalle, erik, david och markus hängt hela kvällen. Började med att hänga i varsin solstol och kolla lite fotboll, storm - myckle, for sen hem till mig och bakade kladdkaka, mums! Sen for vi och körde runt i stan lite för att avsluta med kubb hemma hos kalle! Något så bra jag och david var! :) Sen hängde vi inne hos kalle en stund innan alla drog hem och nu sitter jag här. Har gjort en varm macka så att brandvarnaren gick igång! Något vad det tjuter alltså. Nu ska jag iaf sova, ska jobba i morgon, 8 - 15. Får se hur det blir sen, fest i siretorp är det ju men jag vet inte, börjar jobba kl 7 på söndag så. Men sov så gott nu :)

uppdatering

Ja det var ju ett tag sen man skrev nåt här ser jag ju. Är väl för att det inte har hänt så överdrivet mycket spännande. Har ju varit sjukt dåligt väder nu nån dag, med massor med regn. Usch, nu får solen komma tillbaks. Ska vara sol i morgon hela dagen har dom sagt iaf så vi hoppas ju, himlen ser dock fortfarande skeptisk ut.

Har hunnit med en sväng ute på stan också igår natt. Började lite lugnt hos johan, hade inte ens tänkt gå ut direkt. Men vi hamnade på calles först, börje var där!! Sjukt bra var han ju såklart och så fick man ju sin WONDERWALL såklart.. Det enda som saknades var jenny..
Sen drog vi faktiskt på station, var 18 där. Sjukt kul faktiskt, träffade syster och hennes gäng där och vi dansade och hade oss! Träffade en hel del trevliga människor, tack vare er så blev det ju en lyckad kväll tillslut. Så nu känns det ju som att man har gjort bort festandet för den här helgen, MEN helgen har ju inte ens börjat. Ska faktiskt jobba både lördag och söndag, men ska nog hinna med en liten fest på lördag ändå, får se om det blir en nykter sådan, brukar inte bli så men vi får se.

Idag har det varit en rätt sliten dag, har sovit lite för lite, däremot somnade jag om i mammas säng ett tag och blev väckt av en supermanflygande syster som landade på mig. Trevligt faktiskt. Pizza från dallas till frukost, mycket välförtjänt. Sen till lunch blev det nybakad jordgubbstårta som mormor hade gjort, som  vi tog med till stugan för ett litet släktkalas.

Kvällen avslutades med lite godis från hk och nån film som jag var tvungen att bara se halva för att istället hämta min kära syster i byskebyn. Nu är klockan alldeles för mycket för mig, så nu blir det sägen bums. Godnatt!

hårfix

Ja då har man varit hos syster på salongen och provat lite håruppsättning!
Här har ni reslutatet.



Förutom detta har jag väl inte hunnit med så mycket mer än att vara lite i solen, det är helt sjukt härligt ute. Ryktas däremot att det blir regn framöver..

kalas!

Började dagen med att äta frukost ute i solen på verandan, såå härligt! Tog med mig jojje och skjutsade mamma och pappa till boviken för att sedan bege oss in i skogen, till sandfors och matte och ida närmare bestämt. Där var det kalas för fulla muggar. Vi, och lite släkt och en massa tårtor och fika! Väldigt trevligt. Bidrog med en påse ostkrokar också, haha man känner ju matte. Trodde faktiskt att han bara fyllde 25 men tydligen blev han tillochmed 26!! Grattis igen!

Sen for jag och jojje och åt en mjukis på maxi, hängde lite på intersport innan vi drog hem till stan igen. Jag började med lite mat, spenatlax och potatis men när jag satte in allt i ugnen så ringer mamma och säger att vi är bjudna till mormor på middag.. Så det var bara att folie-packa in allt och bege sig dit istället. Tar laxen i morgon!

Nu är man iaf hemkommen och sjukt mätt därifrån och funderar på vad som ska hända härnäst. Har fortfarande ont i halsen och känner mig lite hängig så jag tror att jag ska lägga mig i soffan och kolla nån film eller nåt annat ovärt på tv. Så ni får ha en trevligare kväll allihopa så hörs vi sen! Kramar

ikea - vilken dag

Steg upp 7 i morse, åt lite frukost och åkte iväg mot haparanda. Hämtade moster åsa och sture på vägen också så det var lite halvtrångt i bilen måste jag säga. Trevligt ändå med fikapauser och både skratt och bråk.

Väl framme började vi med att hitta ett kök till stugan. Gick ju lite sådär eftersom vi ändrade oss hela tiden. Inte så lätt att bestämma sig faktiskt. Men tillslut fick vi ändå med oss ett hem. Blir nog bra när det kommer upp, när nu det blir...

Köpte lite andra smågrejer, inte så mycket faktiskt. Har ju som ingenstans att förvara nåt. Samlar bar apå mig grejer tills jag ska flytta. Så det blir väl i höst som det kommer till användning då kanske, i oslo. Hittade iaf några fina gröna skålar.

Sen gick vi vidare på iittala outlet och hittade sjukt mycket fina grejer. Man vill bara ta med sig allt hem. Köpte fyra bruna hannamuggar som var på jätterea! Även en alvaraalto-vas, för bara 399 kr!? Ord. pris är 1000 så jag trodde inte att det var sant när jag såg prislappen. Gruvade mig för att gå till kassan och betala för att få veta att den var felmärkt eftersom det fanns den transparenta och hundra gröna likadana, men dom kostade 749. Men tro det eller ej så var den rätt märkt. Det gjorde min dag! Blev helt lycklig.

Hemresan gick lite fortare faktiskt, somnade mellan lule och boviken där vi lastade av köket.
Nu har vi just ätit varma mackor, mums! Tittar lite på robinson och snart är det ju tydligen eurovisionfinal.. Lät väl inte sådär jättepeppande men man kanske måste kolla litegrann. Sen inatt ska jag hämta emma i byskebyn.. Kändes ju också sådär. Hatar att köra bil ensam på nätterna, ingen som är sugen på att följa?

Ha en fortsatt trevlig kväll iaf! Här är mina köp för dagen.

syster

Vaknade i morse av att jag hade så sjukt ont i halsen och var helt tätt i näsan. Avbokade dagens träningar och kröp istället ner under en filt i soffan och slog på mamma mia. Vet inte hur sjukt många gånger jag har sett den men man mår faktiskt riktigt bra av den. Hällde i mig lite mer kanjang och åt lite piller och somnade faktiskt en stund.

Sen ringde syster och sa att vi skulle äta lunch med mamma på stan. Pigg och kry som jag var satt jag upp håret i en toffs, lite mascara och sen var det bara att traska ut i solen som sken för fullt. Underbart väder som gör en så glad! Nu är sommaren på väg på riktigt. Åt iaf sallad på waynes för ovanilghetens skull men mysigt var det.

Fortsatte med blom- och krukjakt. Hittade skitfina stora, gröna krukor på indiska, vilken affär annars? Sen blev det några orkidéer i dom, tjusigt.

Gick hem och kom då på att vi måste handla så vi tog cykeln till ica och handlade, hittade danne utanför också. For hem igen och började förbereda för lite middag, grillat. Blir som en vana det där med att grilla när det är sommar, men jag klagar inte. Jenny, jag köpte halloumi! Det måste vara det godaste..

Fortsatte med myskväll framför en film, venus. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den, ni får väl titta själva. Popcorn, godis, nötter och hemmagjord glass. Glassen däremot blev väl inte riktigt glass utan vi säger smoothie. Inte helt fel ändå!

Nu är man rätt mätt. Borde verkligen gå och lägga mig nu, ska upp kl 7 och bege mig mot happaranda och ikea med mamma, pappa, åsa och sture. Det blir sjukt kul. Vet inte riktigt vad jag ska köpa men nånting lär det ju bli. Om inte annat blir det då köttbullar. Här kommer lite bilder från kvällen, med dom säger jag godnatt.


Måste bara visa hur det gick när jag skulle dammsuga idag i mitt rum.

Jag slet och slet och slet men den gick inte få lös. Är en liten grej längst ut på snöret som hade hamnat på sniskan så jag var tvungen att öppna upp och operera lite innan den tillslut gick att dra ut.

torsdag

Vaknade 10 över 5 i morse av att solen stekte genom fönstret.. vilken ovanlig morgon? Skyndade mig över till emmas säng för att sova vidare där. Var inte det lättaste att rymmas måste jag säga, även om sängen är 1,60. Trängde mig ner under hennes arm och somnade ganska direkt och utan att hon vaknade. Hon var lite chockad i morse när hon vaknade men.

Har iaf ätit lunch med ida idag, på wok n roll! Nudlar med kyckling, lika gott som alltid. Sen har vi sprungit runt på stan mest hela dan, mest på indiska. Sjukt fina grejer har dom och vi var båda tvugna att shoppa salt och pepparströare, inte för att jag har nån större användning av dom nu men fina var dom. Trevligt!

Sen har jag varit hos mamma på hennes jobb och fixat lite försäkringsgrejer innan jag cyklade allt jag kunde till träningen. Core. Hoppade över promenaden ikväll, känner att jag har lite ont i halsen så det var nog bäst. Hoppas det går över till i morgon, häller i mig kanjang eller vad det nu heter.. Ska tydligen vara bra.

I morgon har jag ingen aning vad det blir, får rent utav se vad som händer, om det dyker upp nånting kul.

Syster fick just ett av sina ofta återkommande infall. Hon räddar min fredag eftersom hon erkänner att hon är lika misslyckad som jag när det gäller planer.. Blir nog bra tillslut, får väl se vad hon hittar på. Brukar inte bli sådär jättelugnt när hon får bestämma..

Ja ja nu blir det godnatt.

grey's

Känner hur huvudet håller på att sprängas! Anledningen är såklart grey's. Inte konstigt att man får så ont i huvet när man grinar nästan hela programmet.. Ni som såg det förstår mig. Men det är sjukt bra iaf.

Annars har jag myst hemma hos jojje med ännu mera grey's och stora koppar te! Hur bra som helst. Gick och pantade en supergigantisk kasse med flaskor och burkar men fick väl inte ut så mycket för dom. Jojje handlade litegrann också.

Sen har jag varit och gått broarna med anton, som för övrigt åker till södra delen av landet i morgon och ingen vet hur länge han stannar. Vi gick väl inte nåt sånt där supertempo men det är ju alltid trevligare när man orkar få ur sig nåt ord då och då mellan flåsen.

Efter det var det träning, core. Skönt efteråt iaf, men nu är jag helt slut. Vill bara gå och lägga mig, men gruvar mig för att sängen är kall.

I morgon har jag inga planer förutom lite träning. Sen ska jag ta tag i försäkringen, en gång för alla. (Nej jag har inte skickat in det än..)

Så nu får ni sova så gott, det ska jag göra. Ögongen svider av torkade tårar.
Godnatt.

godmorgon

Kunde knappt ta mig ur sängen i morse pga denna träningsvärk som jag åstadkom i går. Vet inte vad jag ska ta mig till.. Är bara värre idag. Men det går väl över nångång. Har iaf just ätit frukost och nu ska jag springa till bussen. Jobb 8-12 är det som gäller!

Ha en bra dag! Kramar!

090512

Har sjukt mycket träningsvärk. Hade bokat spyc i morse, eller kvart i 11.. for dit, fast då var det ordinarie ledaren skadad så det var en annan som var i stället. En som aldrig har hållt paset förut, så hon körde sitt eget race. Det var helt galet jobbigt.. Typ bara massa benböj och grejer.. shit. Var iaf helt slut efter att jag äntligen hade tagit mig igenom den mördartimmen.

Inte nog med det, sen var det bara att pallra sig över till grannhuset och hämta upp tobbe och kim och ta oss runt mobacken. Är faktiskt inte en mil, bara 9 km så det var väl ingenting!

Men sen var det bara att skynda sig som bara den, hoppa in duschen och ut lika snabbt, kasta i sig lite fil & musli sen springa till bussen. Jobbade till 9, gick ju rätt bra iaf. Mamma hämtade mig iaf, skönt att slippa detta bussåkande, dessutom hade jag inte en krona heller. Var tvungen att fara förbi stugan och plantera några blommor innan vi kunde åka hem också.

Nu har jag iaf just ätit lite gröt och nu väntar bara en skön säng! Längtar inte lite. Jobb i morgon igen, till 12 sen får vi se hur dan slutar :) Godnatt kära vänner.

090511

Då var det måndag igen, helgen är över. Inte för att det spelar så stor roll för mig eftersom jag ändå inte jobbar nästan nånting nu. Men annat folk är ju lediga. Har vait en trevlig helg iaf, nu är det bara att se framemot nästa.

Har iaf varit rätt duktig idag. Har städat och fixat smågrejer som en fok här hemma. Sen gick jag och pappa mobacken runt.. Något så jobbigt det är när man inte har gått det på länge. Var helt slut iaf när jag kom hem men for direkt till friskvårds med syster för att träna lite core, som också var ovanligt tungt. Skönt efteråt iaf. Har legat i soffan en stund ikväll, annars har det inte hänt så överdrivet mycket. Har kollat lite i massa skönahemtidningar som man bara drömmer sig bort i..

I morgon vet jag inte heller vad det blir, ska gå mobacken med tobbe nån gång på morgonen, sen ska jag träna med madde! =) Sen får vi se!

Tror jag ska fundera på att sova nu, ögonen känns trötta.. Så godnatt:)

söndag

Igår blev det grillning här hemma med mamma och pappa, hur gott som helst kan jag lova. Sen lite senare drog jag över till rönne, kollade lite tv och bara chillade lugnt. Drog sen till calles med emma och hennes tjejer. Var inte så där överdrivet mycket folk igång men träffade en hel del trevliga människor iaf. Blev en väldigt lugn kväll, satt bara och pratade och lyssnade på dom som lirade. Gick hem efter dom hade stängt och hängde med syster innan jag gick och la mig.

Vaknade i morse av att solen stekte genom fönstret, sen ringde annagumman, hon sitter på bussen på väg till oslo nu. Måste snart fara och hälsa på henne.

Sen kom rönne och kalle hit, och vi chillade här ett tag och drog sen en sväng på stan, köpte en mjukglass och såg att emd var nere på ck, häftigt.. Sen tills nu har vi hängt hemma hos kalle och bara tagit det lugnt. Ska nog snart börja med lite middag, undrar vad man ska hitta på för nåt, måste ju tydligen börja öva lite matlagning nu enligt vissa =P

Ikväll får vi se vad som händer, blir nog rätt lugnt, det är ju trots allt söndag. Vore najs med en bra film eller nåt. Sen ska nog jag och syster ta oss runt broarna en sväng.

Ha en trevlig kväll!

trevligt

Ja gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt. Hade inga planer från början så jag hade tänkt följa mamma och pappa till stugan och kratta, men slapp även denna kväll. Martin räddade min krattkväll och bjöd över mig på middag tillsammans med pontus och mirjam och det blev en riktigt trevlig kväll, i ett riktigt trevligt sällskap. Imponerande middag från killarnas sida med förrätt och varmrätt, en massa vin och även en liten kaffeskvätt, var ju tvungen att dricka iltegrann iaf. En riktigt spontan kväll som slutade på allra bästa sätt. Däremot förväntar sig dom att vi tjejer bjuder tillbaks på fredag så det gäller att fundera ut hur vi ska kunna imponera efter detta.
Fick även ett samtal mitt i natten från en väldigt lycklig syster som hade både det ena och det andra att berätta.

I morse ringde rönne och kalle och frågade om vi skulle dra på vårmässan, så vi cyklade dit. Lovar att det var en riktigt spännande cykeltur haha. Fanns väl inte så överdrivet mycket grejer där men alltid trevligt.

Ikväll får vi se vad som händer, ska iaf grilla här hemma sen ska vi troligtvis och kolla på kalles match, och sen kan det bil utgång, inget bestämt än men.

Ha en trevlig kväll iaf, pussar.

pretty good

Har varit en väldigt bra dag idag. Började med att jag blev väckt av jobbet i morse, 10 i 7 och jag skulle börja kl 7 så det var bara att kasta i sig lite frukost och sätta sig i bilen. Tanken var att jag skulle jobba till kl 3 men när jag kommer upp på avdelningen ska jag bara vara där till 12, det sög ju, fast skönt ändå. Till råga på allt så glömde jag ju såklart nycklarna hemma, inte bara till jobbet utan även hem.

Mormor ringde iaf och bjöd mig på lunch så jag åkte direkt dit efter att jag hade slutat och blev bjuden på hemmagjorda biffar och potatis och tro mig det var det godaste! Hon är inte dålig på laga mat den gumman! Skyndade mig hem, eller till tobbe och co för jag hade ju ingen nyckel så vi hängde på deras gräsmatta på innergården och solade dom gånger solen tittade fram och frös övrig tid. Sen gick vi broarna, jag, tobbe, kim och joel. Riktigt hurtigt, vissa av oss iaf.. Efter det chillade vi bara ute i solen tills dom var tvugna att fara och jobba, så jag gick hem för att ta bilen till mammas jobb och hämta en nyckel men möts av syster och tjejer som sitter och solar på bron? Ringde henne flera gånger och sen så sitter hon bara där med öppen dörr. Jaja.. in tog jag mig iaf.

Sen har jag varit och tränat core med madde! Väldigt trevligt men jobbigt. Gick med henne på hemköp och handlade lite också innan jag begav mig hemåt för lite middag, kantarellsoppa och varm macka!

Sen fyller världens bästa anna år idag också, ska frsöka ringa till henne om en liten stund! 21 år, ja man blir ju bara äldre.

Nu ska jag ta en dusch, sen får vi se vad som händer.. Blev inget krattande i stugan iaf som det var tänkt från början, rätt skönt om ni frågar mig. Så det blir något lugnt, blev nästan lite yr av träningen så.
Men ha en trevlig kväll iaf, hörs sen.

090506

Ännu en fruktansvärt långtråkig dag. Pallar inte att gå hemma längre. Ringde mitt jobb och sa att jag är less på att vara ledig nu och att får ta och skaffa mig lite jobb innan jag gräver ner mig. Tror faktiskt det skulle lösa sig.

Har varit så sjukt trött också. Fick mig aldrig isäng igår och var uppe kl 6 i morse för att fara och träna core! Kändes som att jag sov mig genom hela passet, men jobbigt var det ändå! Sen bar det av hemåt för lite god frukost för att sedan inta soffan. Började på min nya bok litegrann, "en halv gul sol" men somnade efter en stund. Av det lilla jag hann läsa så verkar den ganska bra, får se hur fortsättningen blir. Har ju som börjat komma in i det här med att läsa böcker nu.

Sen ringde det på dörren och jag flög upp, var mamma som ville ha skjuts till jobbet så jag skjutsade henne och fortsatte till mormor och fick mig lite gott fika, såklart. Väldigt trevligt!

Hem igen för att inta soffan, tanken var att jag skulle hänga på stan med anna och ida men jag orkade verkligen inte. Ida kom istället och hälsade på mig och lånade ett paraflax! Sen kom anna och jag fick bjuda henne på middag, köttfärssås med vitkål och pasta, mums!

Sen har jag och syster ägnat resten av kvällen till träning. Ända tills dess har jag haft pyjamas på mig, är så sknt att bara vara hemma och inte bry sig om nåt när det regnar ute. Det började med en galen cykeltur till friskvårds, jag var helt slut när vi var framme fr självklart var det jag som fick skjutsa! Sen ett corepass, en galen cykeltur hem igen och sen gick vi yttre broarna, skönt! Så nu väntar bara en dusch och lite fika innan det blir godnatt. Nu alltså.


090505

Vaknade i morse halv 7 och kunde inte somna om.. lyckades efter ett tag och väcktes av en stekande sol genom rutan. Då var kl runt 8. Så jag steg upp och åt lite frukost, bestämde mig för att gå en promenad runt broarna. Träffade kim på lejonströmsbron så jag gick runt med han.

Sen har jag sprungit runt på stan mest hela dan. Började på waynes där ida och moa satt och åt. Hjortan kom efter en stund, så himla kul att se henne! Var inte igår!

Sen gick vi en sväng, hängde hos christer och fixade lite grejer. Träffade anton först och sen victor och vi bestämde oss för att gå och fika ännu en gång, på lilla marie den här gången. Är faktiskt väldigt mysigt där. Satt iaf där tills ida ringde och sa att det stog stängt på dörren när hon skulle gå in och samtidigt kom en tjej som jobbade där och sa att vi faktiskt var tvugna att gå, dom hade stängt för en kvart sen så.

Så nu är jag hemma igen, efter en låång dag på stan. Ska alldeles strax dit igen, ska ut och äta med anna och ida. Vet inte riktigt vars än men det blir trevligt hur som.

Ha en bra kväll. Puss

kul att du är hemma för en stund

dags att sova

Börjar bli dags att inta sängen nu, känner hur ögonen blir mindre och gäsparna kommer tätare och tätare. Pappa fyller år idag så i morse firade vi han med goda mackor och presenter. Däremot vaknade han med feber och stannade hemma hela dan. I morse var jag iaf hos emma på salongen och fixade håret, väl behövligt kan jag lova. Något så nött det var, så vi klippte en del på längden och klippte upp lite extra. Sen gjordes det massa slingor i utväxten och en ljusare ton på underhåret. Blev riktigt bra, ganska ljust men jag är nöjd.

Sen har jag varit hemma, tagit det lugnt, lagat lite middag i form av pasta och tonfiskssås som faktiskt var riktigt mumsigt! Sen var det dags för träning, core med syster och broarna runt med joel och kim, trevligt! Så nu väntar dusch och sedan lite sömn. Har just läst ut min bok också, "tusen strålande solar", sjukt bra, den måste läsas!

I morgon blir det troligtvis en promenad på morgonen, om det inte regnar, sen core lite senare. Ska träffa anna också som är hemma från grannlandet. Blir riktigt mysigt!

Sov gott, puss

bokat!

HAR BOKAT BILJETTER TILL GREEN DAY NU. KÄNNS SJUKT KUL.
11 OKTOBER, GLOBEN HERE WE COME.

uppsala

Ja då har man tagit sig hem därifrån. Något så kul vi har haft! Är verkligen sommar där nere nu, träden blommar och det är grönt överallt, folk går runt med linne och korta shorts dagarna långa, underbart!
Och festat har det gjorts för fullt, shoppats litegrann, solats, tagit det lugnt och bara njutit av grillad mat, god dryck och ett sjukt trevligt sällskap.
Tack för alla som var med och gjorde denna toppenhelg!
Kommer lite bilder senare.