hårfix

Blev lite klippt igår kväll av syster. Blev himla bra faktiskt. Inte så mycket på längden men lite mer uppklippt. Ärriktigtnöjd faktiskt. Men det där jävla luggen gör en tokig! Finns inget som man kan göra med den. Ska färga håret och göra slingori dag. På emmas salong på skolan. Känns väldigt kul. Har ingen aning om hur det blir men funderar just nu på lite ljusare. Blir nog bra nu när man ska umgås med solen snart. Är bara kul att göra nån förändring. Och har ni nånsin hört, "Idag börjar jag mitt nya liv", men tro mig, nu jävlar. Måste försöka, blir lättare nu när jag har slutat på kitchen, då slipper man alla bakelser och tårtor som frestar en varje dag. Ska ge allt nu.
Fyller år om en månad ungefär, eller lite mindre. 22 oktober. Planerar lite festligheter tills dess, har inte hunnit så långt men. Låter som att det blir tillsammans med Tobbe och Ante, vore superkul! Har inte planerat så himla mycket, bara pratat lite smått om det. Men det måste bli kanske helgen före, kanske 18e, det är lördag. Får se hur det blir. Låter som att vi far utomlands veckan och helgen efter jag fyller år! =D Blir troligtvis Egypten. Tråkigt!! Men inget säkert ännu. Får se hur det blir med det också.
Går mycket tankar runt i huvet just nu. Var på världens bästa födelsedagsfest hos Ida i lördags. Skitkul! Massor med glada människor & god mat. Slutade väl lite mindre kul men, vet som inte vad som hände. Får se vad det blir av det nu.. Vet ingenting just nu. Återkommer senare.

Kram!

/ L


nu & sen

Känner mig typ tröttast i hela världen just nu. Blev just lite deppad över att jag aldrig får ligga hemma i soffan och bara kolla på tv utan att tänka på att jag snart skatill jobbet eller att jag måste gå och lägga mig för att orka upp i morgon eller nåt. Vill som bara kunna ta det lugnt utan att tänka att jag snart inte kan ligga kvar längre. Usch vilka bekymmer alltså. Är så mycket man vill göra men det är ännu mer som stoppar en från att göra det. Känns bara jobbigt att tänka på framtiden, vet som inte alls hur den ska se ut. Pratade med mamma om vad jag hade tänkt bli någon gång i livet.. Som ni alla vet är jag inredningstokig som få, så antingen blir det inredare av något slag. Det skulle passa perfekt.. Eller så tror jag att jag följer mina föräldrars spår. Mamma berättade om sin karriär och det lät faktiskt rätt så spännande.. Psykoterapeut, hjälpa små hjälplösa barn och ungdomar, typ ändå rätt spännande. Så därför kanske man borde börja tänka i dom banorna, i studentlivet. Har faktiskt fått ett litet sug efter att plugga, inte själva pluggandet med läxor och tentor. Är nog mer längtan efter att få göra nåt annat än det man gör exakt nu. Att göra nåt annat i nån annan stad kanske, känns onödigt att plugga och stanna kvar här. Då vill jag hellre se nåt nytt, en ny stad, träffa nytt folk. Är lite småless på Skellefte nu. Men man ska inte stresa fram livet heller..Ta en dag i taget, se vad som händer.. Man vill så mycket men man kan inte göra bort allt direkt heller.. Jaja, får se vad jag hittar på. Nu är det ju Asien somstår på tur. Får se vad som händer efter det. Lite sugen på Oslo, eller USA, eller typ nåt som Spanien, Barcelona kanske. Annars stannar jag väl här en stund, skaffar lägenhet och skaffar jobb. Kanske ska söka nåt pluggande också. Vem vet?

KRAM

trött

Känner mig ganska slut efter en himla massa jobbande nu. Har jobbat rätt mycket i kåge nu och det känns väldigt bra. Trivs så himla bra där, sen rullar pengarna in lite snabbare också! Men är så väldans trött, borde nog gå och sova snart.
Isa fyller år på tisdag så på lördag blir det kalas! Längtar helt sjukt mycket, var längesen jag festade nu.. så känns riktigt peppande! Sen har det ju hänt en sak också, rätt bra tajming. Emma tappade min kamera i golvet så linsen blev intryckt. Nu är det skickad på lagning och det skulle ta ungefär en månad.. Känns lite surt. Men det fixar sig. Mamma och pappa ska nog ändå köpa en ny så får hoppas det blir innan helgen då. Sen pratas det om utlandet också. Är bara nästan 2 månader kvar nu tills vi far. Helt sjukt hur snabbt tiden går alltså. Var ju typ ett halvår nyss. Kommer bli helt otroligt! Sen pratas det om familjeresa också. Dom har nog tänkt fara i november nångång. Vet inte än vars det blir men, får se. Får väl unna mig det då=P Men nu håller ögonlocken på att falla ner.. så det blir sängen.

Sov gott, och puss

/ L


blåsväder

Herregud vad det blåser ute idag, kändes som att jag skulle blåsa bort när jag gick ut i morse. Var ute och gick ungefär en mil och tro mig mina öron mådde inte bra. Kändes som att jag fick öroninflammation. Sitter just nu och äter lite lunch framför datorn. Bestämde mig för att det skulle bli en innedag ganska snabbt. Är ledig idag, eller jobbar kväll i Kåge, så börjar inte förän kl 5. Fast solen skiner ändå litegrann, är betydligt varamre än vad det var i går. Men det börjar väl bli höst nudå. Det är ju ändå september. Det gör att man längtar desto mer till utlandet. Är ju bara 3 månader kvar nu, i morgon. Känns hur bra som helst, blir skönt att få komma tillbaks till solen. Har bokat hotell nu under jul & nyår. En liten bungalow på Koh Phangan. Blir säkert jättemys:)

      

Har försökt ringa till Heimdall och få boka tid för vaccination men det går dåligt. Igår sa dom att dom inte kunde boka nån tid då utan att jag skulle återkomma idag, men nu säger telefonsvararen att det inte finns någon plats i telefonkön. Vet inte ritkigt hur jag ska göra. Men men det ordnar sig.

Ja, och hur går det nu med det nya livet då? Ganska bra måste jag säga. Har hållit mig från allt som har med godis och kakor att göra, i typ en och en halv vecka. Över en hel helg också, är faktiskt ganska stolt. Ni som känner mig vet vilken godisgris jag är! Och nu är det dags för den andra helgen. Lördagen kommer inte gå alltför bra, ska på tårtkalas hos Sess kl 2, sen fortsätter det med grillfest på kvällen, så himla roligt! Hoppas det inte regnar iaf, och att det inte blir alltför kallt.

Sitter på IKEAS hemsida, ska kolla om dom har några nya fina grejer.
Puss så länge.