tärna!

Ja jag vet inte om jag ska säga äntligen eller tyvärr så har vi just kommit hem från fjällvärlden och tärnaby. Det har varit hela underbart! Även om det har varit ganska kallt och man har vaknat med -22 på termometern så har solen varit strålande hela dagarna. Backarna var helt sjukt härliga, även skogen, synd bara att det är lite väl mycket träd för min del och att jag och jenny fick klara oss genom djupsnön utan sess magiska hjälp med stavar och armar. Väldigt tråkigt för övrigt att hon inte kunde följa :(
Torsdagen började med resa dit, drickande och after-ski med Börje, som alla andra år. (Eller som förra året.) Och självklart var det lika bra som förrut, inte nog med att han visste precis vilka vi var också!=P Kanske inte så konstigt eftersom vi typ var det enda partygänget på hela stället. Vi blev som vanligt tillägnade låtar, öl och cider, vilken stjärna! Både torsdagen och fredagen blev väldigt lyckade tillen början, världsbäst after-ski och världens bästa människor, det kan inte bli annat än bra. Första kvällen blev vi lurade att vänta på Börje kl 22, och han kom aldrig. Sen på Fredagen hade vi egentligen tänkt dra till Hemavan men istället blev det röj med Mats Ronander.. Vet inte om jag kan kalla det röj men, det msåte ha varit det absolut tråkigaste jag har varit med om. Men efter 2 misslyckade kvällar kom vi till den bästa av dom alla. Först after-skin, då även resten av familjen anlände, och lars, tony medflera. Skitroligt! Börje skulle även spela kl 22, så vi laddade ganska rejält för det. Har nog aldrig dansat så galet nångång, och aldrig sett mamma och speciellt pappa så galna någonsin. =D Alla sjöng och shakade hela kvällen, så sjukt roligt!
Kvällen slutade inte förrän vid 2 då vi lämnade stället. Vid den tiden var det bara jag, fegge, pette och julle som hade hållit ut. Det var väl ingen liten överraskning som väntade när vi kom hem. Petrus öppnade toadörren och hittade vår vän rönne, lite avdäckad och lite naken på golvet. Jag har nog aldrig vikt mig så mycket för skratt i hela mitt liv, det var det roligaste jag har varit med om utan tvekan! =D Alla dog seriöst..Sen somnade vi väl runt 3 halv 4 kanske. Sen i morse var det städning som var kvar, det gick då bra iaf. Så nu känns det iaf ganska härligt att vara hemma, man känner sig ganska sliten av tre dygns festande med lite sömn och långa dagar. Kan inte vänta på att komma tillbaka nästa år, ses då!=)

/ L

nära

Ja nu är det sista nerpackat i väskan, eller iaf allt utom tandborsten och kudden. Har varit jättepeppad hela veckan, men helt plötsligt fick jag en motsatt känsla, men det går nog över i morgon bitti, eller kanske redan ikväll.

Har jobbat i dag mellan 11 och 3, inte världens längsta pass men ändå något. Det känns mest som att man far därifrån innan man har börjat. Sen träffade jag solen en stund, ganska härligt nu när det blivit lite kallare ute. Hem och packade lite, snabbåt en tallsik fil & flingor sen tillbaks till stan för träning, PSI. Väl framme möttes vi av en inställd skylt, eller en skylt där det stod inställt. Piss också. Var väl inte det bästa som kunde hända, men men i stället for jag johan och syster till ica och fyllde på vårat godisförråd inför i morgon. Det blev ju en hel del faktiskt. Sen hem till johan och packa, sen hem hit. Godiset kommer typ vara slut innan vi ens har varit, johan kan vara en liten rackare och smyga ner på nätterna och naffsa i skafferiet =P

Har sålt huset också, igår, känns ju lite både och. Känns som att allt har gått så himladens fort, man har som inte fattat det riktigt. Vi får flytta in i lägenheten 1 maj, men vi ser väl hur möjligt det är att genomföra. Sen är det ju köket som ska bestämmas och det är inte det som går snabbast. Jag har iaf bestämt mig vad gäller både luckor, kyl och kakel.
image5 
Världens snyggaste kyl/frys, smeg.

lite för tidigt

Ja det kanske inte verkar som att jag är ledig idag, men jag är det! klockan är bara kvart över 8. Vaknade av att syster E blåste håret, ch nu kan jag inte somna om. Jävlar vilken snö det har blivit i natt, ser ut som flera meter. Hoppas inte jag har blivit inlåst nu igen. Syster brukar ha en tendens att göra det, så man får plumsa sig genom snön på baksidan för att låsa upp framsidan. Konstigt tt jag inte känner mig det minsta trött ändå,
Drömde en konstig dröm, vi var inne i en liten stuga, och där var alla möjliga människor, som på nåt sätt har fastnat i mitt huvud genom livet. En bit därifrån fanns en glassvagn som sålde mjukglass med olika krossade smaker som blandades i glassen med hjälp av någon visp av något slag. Det fanns verkligen det uddaste smaker alltså. Det kändes mer som en pizza. Syster beställde glass med senapssmak åt mig utan minsta medgivelse från min sida. Till slut fick jag byta ut den mot en glass med västerbottensost, vet inte om det blev så mycket bättre men=P

Snart kommer iaf jenny och fegge hem, ikväll!=) Det är då på tiden. Pratar med hon just nu och planerar tärna. Tacos väntar på torsdageftermiddag när vi anländer, det lät inte helt tokigt. Sen på kvällen väntar börje(förhoppningsvis) på oss i den lilla afterskin. Tråkig människa, hoppas han känner igen oss bara.

image3

Kommer nog tillbaks lite senare idag, har nog inget vettigare för mig ändå.
Ska dessutom köpa en lampa på blocket, kartell icon, så måste ringa om den idag. Ska även köpa en digitalkamera, perfekt för helgen. Kanske måste skicka pappa att fixa det så slipper jag fara till stan.  

/ L

ganska bra iaf

Ja då var man här igen. Nu bär det snart av till tärna, äntligen! Det är tydligen perfekta backar och soligt som bara den där just nu, kanske inte just nu men på dagen. Jojje har just varit där och det är hon som rapporterar. Det blir som förra året, med samma gäng, inte sess dock, mycket tråkigt, vet inte hur det ska gå utan henne som tar hand om allt och alla =) Tur nog så finns det ju andra fina själar. Återsamling med fegge och jenny, det är höjdpunkten av allt.
Tror jag måste sola lite före denna resa, har varit sjuk nu i 2 veckor, förkyld som bara den men har såklart inte varit hemma från något jobb för det inte. Man kämpar ju på ändå. Därför har man en aldeles superfin solbränna, känner mig mer som ett lik än en människa.
Och undra hur det ska gå för johan med brädan då, han har ju nästan aldrig stått på en sådan förut men han brukar ju ha dolda talanger som hoppar fram då och då så detta kan ju vara ett sådant tillfälle, vem vet.?

Är ledig i morgon också. Har tydligen personalmöte kl 18 så helt ledig blev man ju inte. Har dessutom fått en fast tjänst på Kitchen, bara en halvtid men det är ju alltid något. Nu slipper man bara gå och vänta på att få jobb så att det ska räcka till lite mat osv. Sen hade jag tänkt träna också så vi får se hur det slutar. Men träningen är mellan 7 och 9 så det krockar ju lite.
Ska baka världens nyttigaste morotstårta i morgon också efter ett hot av syster E. Det brukar sluta roligt när jag ska prova nya recept =) Men innan tårtan blir det nog en promenad iaf, en sådan som jag inte har åstadkommit på ca två veckor av sjukhet.

Tillbaks senare.

/ L

tätt inpå

Ja, bara för att jag har kommit på att börja skriva igen kan jag nästan inte hålla mig. Är hemma och ledig idag så det kanske blir fler också, vem vet=P 
Känns som så skönt att skriva ner allt, allt som finns i huvet, ananrs glömmer jag bara bort allt viktigt som jag inte får glömma att berätta om. 
Sattt hemma i måndagskväll, skippade träningen på grund av att det känns som jag ska hosta ut både hjärnan och lungorna när hostattackerna sätter igång. Skitjobbigt, har inte rört på mig på snart 2 veckor. Har gått långsamma korta promenader med Johan men inte så mycket mer. Får sån panik när jag inte får röra på mig, bara sitta hemma och ha tråkigt. Hade tänkt vara med syster men datorn och msn lockade tydligen mer..=P Var tvungen att hänga med mamma iaf, inget mig emot. Ville bara ha nåt att göra, blev nästan tokig. Tillslut gick vi ner till kiosken och köpte en tidning, hus&hem som till en besvikelse inte blev så kul att läsa som jag hade hoppats. Men men nånting att fördröja tiden med iaf. Var som bara less på alltning och jag kände bara för att göra nåt helt annat än vad jag gör nu. Vill fara härifrån iaf ett tag, nån månad, nån vecka, bara nånting. Prova jobbba i sthlm en månad, eller nåt.
Vill egentligen bara flytta hemifrån, till något eget. Nu ska iofs familjen flytta till stan. Vet inte riktigt vad jag tycker om det men. Känns både bra och tråkigt, men det blir säkert jättebra ändå. Känns bara lite konstigt att flytta till Jojjes hus =P Men det är ändå inte samma sak som en egen lägenhet.. vill bara kunna inreda den som jag vill, det räcker inte med ett eget rum. Och rummet som blir mitt är väl inte så mycket till rum ändå, några kvadrat, en liten skrubb att typ sova i. Anledningen till att jag inte fixar en lägenhet är väl för att det känns ovärt innan vi ska resa. Det blir ju ändå snart. Känns inte så värt att ta på sig nåt före de sen fara.. lika bra att skaffa det när vi kommer hem. Det blir väl om typ ett år kanske, eller mer. Men tanken på att flytta gör mig tokig.. kan inte sluta tänka på det. Jaja efter dejten med jojje igår så känns allt så mycket bättre helt plötsligt. Känns som att vi fick prata ut om allt.. känns som att vi är så lika. Ida Jojje Lisa, som en enhet.

Nu har jag då inget vettigt att göra, måste städa hela huset inför visningen ikväll. Och nu är nyponsoppan slut också. Det var typ det enda som fanns i matväg i kylen i morse, allt var slut. Kul kul. Nu blev det då klassisk musik på datorn hur nu de tär möjligt. Är systers dator, undrar varför hon lyssnar på sånt, tror inte att det är medvetet. Hon är på skolan iaf, ska vara hårmodeller för make-up-store så det lät ju lite häfigt. Bra att hon valde frisörprogrammet, mitt hår är inte på toppen av sitt berg just nu.

Hittade malmsängen från ikea i svart igår, det blev jobbigt, sängvalet är inte lika självklart längre. Den var typ snygg.
image4

/ L


återupptagning

Kom att tänka på att man kanske skulle återuppta denna blogg, kände bara för att skriva ner lite av allt som rullar runt i mitt huvud. Var ledig i går och for till stan för att träffa jojje. Först gick vi på Subway och käkade lunch, och det blev tonfisk för mig som vanligt. Känns omöjligt att välja något anant ;P tog dock ett nytt bröd, parmesan & oregano, måste säga att det blev väldigt bra ändå! vi fick inte med oss ida, som olyckilgt stukade foten på pumpen dagen före :/ sen gick vi runt lite på stan, hittade väl inte så överdrivet mkt måste jag säga. det slutade med att vi satte oss på Kåffein och drack varsin latte. Både jag ioch jojje fick en uppenbarelse eller något liknande, vi har världens projekt nästan planerat i minsta detalj, vi frågade efter penna och papper och skrev ner allt vi tänkte. Sen sprang vi runt på stan och letade material. Vi får inte avslöja allt för mycket nu, det är ju trots allt ett tag kvar innan det blir något av det. Först ska det bli sommar, sen ska jag ida och johan troligtvis till norge och rensa fisk eller något annat för att dra ihop lite pengar till våran resa som blir någon månad senare, runt jul. Då bär det av mot Thailand, Australien, Nya Zeeland, Kambodja, Vietnam, vad vet jag. Även det tillsammans med Johan Ida och Matte. Kommer bli helt oförglömmligt. Men efter hemkommandet efter resan kanske våran dröm kan gå i uppfyllelse. Dom jag har berättat det för tror iaf fullt ut på att det kommer bli skitbra! :D Blev huur peppad soim helst! Kanske kan berätta lite mer om vårat projekt lite senare. Nu ska jag fortsätta dricka nyponsoppa hade jag tänkt. 

image2

/ L