onsdag

var evigheter sen jag skrev nåt här. och mkt har hänt sen dess. har haft världens bästa helg tror jag. mys, fest i oändlighet, ännu mera mys. livet leker och jag älskar det. jag har världens finaste människor omkring mig.

bland allt underbart som händer, händer mindre trevliga saker..
jag har förlorat min lilla morfar. många minnen lever kvar.
alla barn satt vid hans sida när han lämnade vår jord. skönt att allt lidande är över men han lämnar en plats i våra
hjärrtan. vila i frid.


torsdag

snart fredag, snart helg. igen.
blir en sjukt bra helg!

men nu ær det kallt ute alltså. i morse var ingen lek. jag behøver vinterjackan och vantar..
emma du måste ta med dom nær du kommer, hur jag nu ska klara mig innan dess..

MEN solen skiner før fullt! mys

onsdag

ja nu ær det då verkligen høst. ingen kan sæga emot.
i morse var det riktigt hurvigt ute, eller det ær det fortfarande.. 
inte bara kylan æven trøtthet om det nu kommer med høsten? jag tror det..

jag hann ingenting i morse. snoozade en halvtimme, fick mig verkligen inte upp.
inte før att jag var uppe speciellt længe igår, men nog kunde jag ha lagt mig tidigare.. vi var hemma hos lorentz och adam och såg idol och bakade brownies! mums!
men jag orkade bara inte stiga upp. hann inte æta frukost, inget smink, inte borsta tænderna, hann typ bara klæ på mig. hann inte ens kissa! så tandborsten føljde med hit.

ikvæll måste jag lægga mig tidigt. de tær det dær idol som førstør alltihop..

nu ska jag hacka lite grønsaker tror jag.. dricka lite kaffe.
ha en bra dag allihop!

tisdag

ja då har denna dagen snart gått. snart onsdag, alltså snart helg. igen. :)

nåt att se framemot iaf. fredag blir det middag med malin, börjar bli lite utan en tradition det där. sen har ju emelie sin avskedsfest på lördag.. tråkigt som fan att hon åker.

fanny är på väg hit nu. jag, hon och emelie tänkte ta tag i den stora älgsteken som ligger i frysen.. men nån kom på att den kan vara svårtillagad direkt från fryst så kanske i morgon?
sen blir det idol och en promenad kanske.

en rockbild

søndag

ænnu en helg har passerat, alldeles før fort som vanligt. men det gør inte alltfør mkt eftersom veckorna går lika fort så det ær snart helg igen!

gårkvællen var kung! det var verkligen ROCK all night long! alla var mer eller mindre supersnygga med sina outfits! ni får bilder sen ikvæll kanske om ni har tur :)

idag dæremot, går det lite tyngre. alldeles før lite sømn, härlig walk of shame med missade bussar och trikkar med fanny utan skor.. jag har aldrig varit så kissnødig i hela mitt liv heller!

och nu ær jag på jobbet.. oj va segt allt går.. det ær inga kunder. bekkestua ær helt døtt før ovanlighetens skull.. eller?

har 4 timmar kvar innan jag førhoppningsvis får dra hem till sængen. ær så sjukt trøtt!
och regnet øøøser ner.. det har faktiskt varit en ovanlig syn senaste veckan.. solen har skinit før allt den har varit værd så lite regn kan man inte klaga øver!

nu ska jag fortsætta att gøra ingenting.. har just græddat bullar, utan att brænna dom, YES!

vi hørs senare, ha en fin dag!


i got a feeling

THAT TONIGHTS GONNA BE A GOOD NIGHT!

ROCK ON!

rock

har varit hemma på middag och mys hemma hos malin på mitt jobb. jättegod mat, massa nötter idol och massa skit på tv! mysigt iaf!

nu har vi fått tillbaks internet som vi har varit utan i två dar typ, skönt.

i morgon är jag LEDIG!!! :D dagen återstå att se vad som händer.. sen är det inflyttningsfest hos fanny, calle, amanda och catrine, temat är ROCK! kommer bli sjukt kul, fan va coolt! ALLA är taggade!

har kommit igån med träningen nu också, äntligen. tränade igårkväll och i morse. i morgon ska jag också hinna med nåt har jag tänkt! dessutom får man GRATIS FRUKOST på elixia, det är perfekt!

nu ska vi sova. godnatt

tisdag

SOLEN skiner som bara den här i oslo. det är bara att ta vara på den. lite svårt när man jobbar precis hela dan.. men men, en härlig dag på jobbet idag, tack för det. fast trött som vanligt när man väl kommer hem och landar. dock fick jag inte chansen idag. direkt jag kom hem var det bara att vända. fanny behövde hjälp att flytta, så det var bara att ta varsin låda och hoppa på bussen till den nya lägenheten, som för övrigt är sååå fin. är väldigt avis. vill också ha en ny lägenhet.. få köpa allt nytt. gud så kul!

längtar till den dagen. tror inte att den är speciellt nära men.

ikväll har vi iaf sett idol! äntligen! alla hade lite panik att det inte skulle funka men det gjorde det. lite bullar och mjölk till det så blev det perfekt mys!

nu måste det sovas. alla är trötta.. lugn musik i bakgrunden. fanny som väljer, ni kan ju gissa vad det är.


ikea

nu har vi just kommit hem från ikea. jag, lina, fanny och adam. mycket mysigt var det. köpte inte så mkt men litegrann. en ny fin svart toaborste och blåa fula grytlappar. det var det.
däremot har jag aldrig skrattat så mycket, vet inte om jag var trött eller om det bara var sjukt kul. på busen på väg hem från ikea iaf så hade vi hett alla grejer på hyllor där man ska he dom. plötsligt hör vi bara pang och krasch. shit tänker alla, det är säkert våra grejer tänkte vi. ja självklart låg hela våran kase uppochner på golvet. kul. jag trodde att jag skulle dö.. tårarna bara rann..
fanny och adam var tappra och plockade ihop allt. jag och lina satt bara och hoppades att bussen skulle tvärstanna och att dom skulle flyga i backen.. men så kul blev det inte.

och som vi längtade hem för att få se idol. nä men visst är det väl inte sant, att idol INTE är på måndagar.. kvällen förstörd.

innan dess hann jag och fanny med en promenad. till frogner denna gång med limpor och äpplen. det är så himla mysigt att mata fåglar. men vi matade bara änderna. jag hatar fiskmåsar. dom bara skriker och anfaller alla andra. usch. det ska bli mitt nya kvällsgöra.

vi har just suttit och disskuterat om uppsägning av lägenheten och har beslutat att vi skjuter upp det en månad till så vi stannar till sista januari iaf som det ser ut nu.

nu blir det mys med te, skorpor och scrubs.

en bild från aker brygge

måndag

ja då har ännu en ny vecka börjat. snart är det helg, tur man är positiv!
har varit en väldigt grå dag idag, lite kaos på jobbet med en beställning på 70 chiabattor på en halvtimme men vi klarar ju allt!

nu ska vi ut och gå för ovanlighetens skull. jag fanny och lina. sen blir det en helkväll på IKEA! mys.

försökte hitta en bild på alla tre men det verkar inte finnas.. får fixa en till ikväll istället :)


fanny

ja, fanny. känns som jag har spenderat största delen av dom senaste veckorna tillsammans med henne. och jag njuter. hon är kung.
idag har vi gått runt som vanligt, hittat nya gator och gränder. hookade upp anna på grunerlökka för lite mat. ryes blev det. riktigt chill ställe, god mat och härlig stämmning.

är sjukt sliten idag efter alla helgens bravader, men trevligt har det varit! bara att se framemot nästa.

nu ligger vi (jag och fanny) i soffan och försöker planera resten av kvällen.. just nu pratar vi med varann på msn och kastar kex rrunt om i rummet.. får se hur detta slutar..

söndag

BRA kväll igår? jomenvisst.. förfest hemma hos oss innan vi drog ut på byen.. john's och dus. som för övrigt har den bästa musiken i hela oslo? riktigt trevligt var det. musikerna ute på gatorna är fruktansvärt bra också måste jag säga!
träffade massa trevliga människor, och NINA! wihoo

nu är det SÖNDAG. och som alla söndagar här i oslo så är allt stängt och det är meningen att man ska ta det lugnt. så vad händer idag? ingenting. lite mys i parken om en stund, sen kanske träffa amelea för lite lunch eller mat?

såå hadeee

lördag

spontan utgång torsdag
utgång fredag

och ut ikväll igen!

det känns som att de tär helg hela tiden och jag klagar inte.

livet leker verligen och jag älskar det.
är så glad att jag flyttade hit.

friday im in love

ost, kex och vin med anna, mysigt värre :)
återstår att se vars kvällen slutar..

onsdag

vilken superdag det har varit idag! gick och la mig alldeles för sent igår men var ändå förvånansvärt pigg i morse kl 5. jobb till halv 3 sen hem fort. en äggmacka lite snabbt innan vi begav oss ut på stan jag och fanny. SOLEN SKEN som bara den! typ andra gången på dessa snart 4 veckor i oslo.. helt sjukt. en helt underbar dag.
ner till aker brygge, lite glass, lite shopping.. sen lite handling på en liten håla på brugata. liten och liten, dom hade ALLT! gud vilken underbar affär!! blev en liten pinsam incident där men.. hahah hur snåla trodde han att vi var.. en krona!! jaja, hela promenaden slutade iaf på 3,5 timma.. vad vi gjorde allt mest vet vi inte riktigt, men mysigt var det!

slutet av kvällen har spenderats i soffan med annelie, mona och fanny. vi håller på att planera inflyttningsfest, med maskerad. finns många olika förslag.. får se hur det slutar. vi är sjukt taggade! har kommit på att vi måste bestämma hur vi ska göra med lägenheten efter jul också.. redan nu.. måste funderas!

i morgon är det alltså torsdag.. det är helt sjukt hur fort tiden går.. det är HELG IGEN! :D underbart. på fredag kommer jocke så då blir det utgång med dom, trevligt. sen lördag får se vi se, jobb först och tydligen fest då också!

nu ska det sovas! upp kl 5 i morgon igen.. trevligt. godnatt människor.



tisdag

liten morgonprommis till aker brygge tll att börja med.. sen en skön dag på jobbet, inte alltför mkt att göra. väl hemma blev det lite äggmackor och sen hade fanny bakat kladdkaka, mums! hon är för bra alltså.

ännu en promenad ikväll, mysigt med alla som spelar musik på gatorna. det börjar dock bli väldigt mörkt ute nu. lite läskigt men väldigt mysigt. hösten är som fin ändå. känns däremot som att det just har varit höst??

nu blir det sängen iaf, upp kl 5 i morgon.. puh. jobb till halv 2, sen ska jag hänga med fanny och leta lite möbler och grejer till hennes nya lägenhet!! snyggt jobbat! så vi blir inte sambos utan nästan grannar istället.. tråkigt men det får funka det med. bättre än i sverige iaf..

puss nu.

måndag

ja då har en dag av en ny vecka passerat. jobb och jobb. lite mat och en härlig prommis med fanny och lina. mys!
dusch nu, sen sömn. jobb i morgon igen.
godnatt.


systerbesök snart?

söndag

ja då har ännu en helg gått. en trevlig sådan såklart som alla tidigare. i fredags jobbade jag till halv 7 sen drog jag direkt hem till malin och bonnie. grekisk sallad, brownies, vin och sjukt bra musik till en början innan vi drog ut på dus. sjukt trevligt var det, hittade även anna och sebbe sen. hem alldeles för sent och upp på lördag för lite mer jobb. till halv 6.
även denna kväll bjöd på festligheter. alla tjejer taggade igång, förutom mona, åt lite mat, fixade oss litegrann innan vi drog till töyen på förfest hos nån randompolare till en av fannys vänner. lite sådär var det väl, svenskarna höll ihop såklart. drog vidare till friday's. dansade hela natten. drog med lina hem till killarna från bali som vi hittade på dansgolvet. trevligt värre men tillslut slängde vi in handduken och gick hem, via deli.

sov till halv 12 då anna ringde. det var dags för marknad på grunerlökka. haha däremot fanns det ingen marknad utan det blev mys i parken istället. det har varit SOL idag! wihoo, helt otroligt, inget regn. första på länge.
ikväll har vi inte gjort så mkt, sett film, sovit och ätit.. massor. jag och fanny har varit ute och gått, till aker brygge och köpt lite godis. är sjukt trött nu iaf.

i morgon blir det jobb såklart, em. ska försöka dra en liten promenad på morgon. jag måste sova nu.

natti.

miss u

torsdag

hur fan kan det redan vara torsdag? eller fredag i morgon.. helt sjukt va tiden går snabbt alltså, man hinner inte med. det är helg hela tiden. vilket är typ det bästa som kan hända. nog för att ajg jobbar rätt mkt men det är skönt iaf. blir lite mer liv på livet då.

vad har hänt i veckan då? inte mkt faktiskt. lite promenader, en springtur, lite bullar.. och mkt regn såklart. det har regnat varenda jävla dag sen jag kom till oslo. det suger.

i morgon, fredag alltså. jobb till halv 7 sen hem till malin och bonnie för lite mat och vin. ryktas om utgång på dus senare. blir nog väldigt trevligt. nu verkar anna också ska med, najs!

sen lördag är det jobb såklart, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. nånting hittar man alltid på. blir troligtvis utgång även då. trevligt!

SEN KOMMER MADDE HIT OCKSÅ, nu är det som bestämt. hon flyttar hit 1 oktober, blir skitbra! sthlm och uppsala 10-12 okt och sen kommer mamma och pappa 17-18. bra att ha litegrann att se framemot, går lättare att jobba då.

har blivit lite bilder tagit nu på senaste, förstår inte vad som har hänt. grejen är nog att det bara har jobbats och regnat. usch.

ändring på det nu, friday i'm in love