broar

Har hunnit med lite core ikväll, var länge sedan sist så nu var det dags. Väldigt skönt sådär i efterhand. Träffade madde och hennes mamma på vägen dit, väldligt trevligt! Sen blev det en sväng runt broarna, sen när jag kom hem ringde kalle och frågade om jag ville gå en sväng till, trevligt! Vi hittade en liten igelkott gömd i det höga gräset, så söt. Sen blev det lite kvällsfika här hemma innan han drog hem.

Så nu blir det en dusch och sen godnatt.

I morgon blir det stranden!

sommar!

Det har verkligen gått och blivit sommar nu. 25-30 grader varje dag, och solen steker på som aldrig förr. Underbart är det! Har jobbat hela helgen, svettigt har det varit men vi har överlevt! Har bott i stugan nu också, är lite närmare till jobbet då. Himla mysigt att bo i stuga faktiskt. Är så tråkigt här hemma i stan, ingen är ju hemma! Är hem en sväng ikväll, tränar litegrann och ska snart ut på en prommis. Har köpt en ny mobil idag också, w595, himla fin, skönt att ha en egen telefon :p

såå.. NU TAGGAR VI FÖR STADSFESTEN!! Är ledig hela helgen så det är bara att köra på! Kommer bli gaaaalet ;D Har inte köpt nån biljett men ska göra det..

I morgon blir det troligtvis boviken, sen jobb på kvällen, sen ledig onsdag och jobb torsdag och fredag dag, NAJS!

Prommis nu, hadeee!

Läger in några bilder från förra årets stadsfest..


KUNG!

huvudstad

Oj, såg att det var lite dåligt uppdaterat av mig senaste tiden.

Var iaf kung i sthlm! Jag och syster flög ju som sagt ner på tisdagkväll, landade hemma hos moster maria i solna efter lite om och men.
Onsdagen spenderade vi på stan, shoppade lite grejer och åkte sedan hem igen för att göra oss iordning för kvällens bravader. Tillsammans med maria drog vi på medborgarplatsen och tänkte hitta oss en mysig uteservering. Det var lättare sagt än gjort alltså. Fullt överallt såklart eftersom solen sken!

Har nästan förträngt att jag ramlade i rulltrappan på vägen dit.. Ja jag var ju tvungen att låna emmas alldeles för höga skor eftersom emma inte ville vara ensam. Så jag gick så gott jag kunde, åkte upp i rulltrappan nere i tunnelbanan och stog vänd med ryggen uppåt, pratade på och plötsligt tog det stvärstopp. Jag föll ju handlöst, folk skrattade, pekade och tittade, dom måste ju ha trott att jag var full eftersom jag gick lite konstigt pga dom höga skorna.. Jaja, jag bjuder på den, i fortsättningen blir det lågskor.

Vi hittade iaf tillslut ett bord på ojojoj, en tapasrestaurang. Beställde in allt dom hade, åt och drack och skrattade oavbrutet hela kvällen, kung! Maria gick hem lite tidigare än oss, vi tänkte stanna ute ett tag men bestämde rött snabbt att vi istället skulle åka hemåt.. Obehagligt att gå hem själva, tunnelbanan och skogsvägen hem till maria. Men hem kom vi.
Poppade lite popcorn och såg lite tv innan vi gick och la oss.

Torsdagen spenderade vi på ängbybadet. Solen stekte och vi gjorde vårat första dopp! Kallt var det men härligt :) Åkte hem och stannade på konsum och handlade lite god mat. Fläskfilé, färsk pasta med gorgonzola och sallad! NAJS! Småkusinerna, alice och esther som inte är så små längre kom förbi och vi spelade lite sims! Gud va kul det är, måste installera det!

Vi gick och la oss och jag steg upp kvart över 6 för att ta flyget hem till skell igen. Emma stannar kvar tills på fredag för att agera lite barnvakt. Maria skjutsade migtill flyget, träffade kattis där, trevligt! Mamma kom iaf och hämtade mig på falmark.
Blev några sjukt trevliga dagar i huvudstaden, skönt att komma iväg lite. Bilder kommer!

STHLM

Drar en sväng till huvudstaden med syster. Blir bara att glida runt, förhoppningsvis i solen. Härligt att fara iväg och göra nåt annat för en sekund, kommer bi tokmysigt! Så vi hörs när jag kommer hem! Sköt om er allihopa.

sol

Är långledig i veckan, jobbar inte förän på fredagkväll så jag och syster funderar på att åka iväg nånstans. Oslo blev för dyrt, sthlm likaså.. så vi funderar på att ta tältet och campa lite närmare.. Åker i morgon bitti isf.

Har inte gjort så mycket dom senaste dagarna, jobbade igår, sen var jag i stugan och slogs med alla miljoners mygg.. var ute och sprang en sen kvällsrunda runt broarna innan jag somnade. Idag har jag först varit till kåge och köpt fler fina glasunderlägg som jag fick på midsommar och varit en sväng förbi stugan. Sen packade jag och emma en picknickkorg och cyklade till nordanå och la oss i gräset.. sjukt varmt till en början, och underbart gott med baguett, salami, brieost och vindruvor. Sedan kom regnet, och det var inte lite heller, så det var bara att kasta på sig kläderna och cykla hemåt.

Ska väl blir toppenväder nu i veckan säger dom, får hoppas på det. Speciellt nu när jag är ledig så länge. Har tränat två pass på friskvårds och gått en promenad, dukigt! Nyätit middag, ska just ta en dusch sedan blir det troligtvis lite fotboll på norvalla, ff! Hörs senare!

midsommar

Tack för en sjukt trevlig midsommar även detta år. Festligheterna hölls hos mig hemma på storgatan och drogs igång där vid 3. Vi grillade, drack, skrattade, gjorde midsommarstång, dansade små grodorna, dansade till jennys sjukt bra spotifylista och hade sjukt trevligt. Festen fortsatte till tidig morgon då alla hamnade sovandes i samma säng. Synen när vi vaknade i morse var en helt annan, bara att börja röja. Grejer överallt. Men vi hjäptes åt och fick bort det värsta, nu är det bara golven som skulle behöva skuras. Det togs en hel del bilder också men eftersom jag har lite problem med att få in dom på datorn så komer dom lite senare.

Ikväll blir det nog lugnt, pratade med david som styr upp något. Hoppas alla hade en trevlig kväll igår!

taggaaaa

HEL SOLEN, tack! Oj så härligt, ska tydilgen vara samma väder i morgon som det har varit idag, och då kan vi ju inte klaga. Så länge det inte regnar är jag nöjd, sen är ju sol en härlig bonus..

Taggar inför morgondagen med poker face, det kommer bli galet! Hoppas bara att alla är lika taggade som jag, annars blir ni det när vi ses!

Nu blir det städning för fulla muggar! Återkommer senare.

Får inte in några bilder i datorn, usbingången fungerar inte, det är därför ni inte får se några.

Här kommer nån gammal bild från tidigare midsommarfirande,



uppdatering

Oj vad länge det var sedan man skrev nåt. Har som inte haft tid att göra det, eller så har det kanske inte hänt så överdrivet mycket. Har iaf jobbat hela helgen. På fredag blev det bara lugnt, slutade 9 och orkade inte göra nåt.

På lördag drog vi en sväng till pite på onflyttningsfets hos sess! Sjukt kul att träffa henne, sen kom jenny hem då också så det kunde inte bli mer lyckat! En fest full av kära vänner, chips och en sjukt bra musiklista som jenny gjort! Däremot drack jag inget, jobbade på söndag och började kl 8 så jag fick köra hem på lördagnatt. Det gick betydligt mycket lättare att hitta ut från pite än hem till sess vill jag lova.. Vi körde runt runt, och det tog sjukt lång tid innan vi till sist, med hjälp av sess förklaringar så kunde jenny styra oss mot rätt mål. Mycket trevlig kväll iaf.

Gick lite halvtungt att jobba 8-16,30 på söndag måste jag säga. Kvällen avslutades med en sväng till stugan, tacopaj och myskväll med syster. Chips, mörk choklad, popcorn och 40 days & 40 nights. Somnade i soffan lite senare..

Idag har jag och syster varit och målat i stugan. Det går sakta men framåt, det känns som att det aldrig kommer bli klart. Men det blir fint! Sen har jag jobbat på korttids ikväll också, sen en sväng förbi stugan och målat lite tak och nu är jag hemma igen. Faktiskt inte ens trött. Hur nu det kan komma sig. Så nu ska jag fika litegrann sen blir det nog att sova. Ska jobba i morgon också 12-21, så får en liten sovmorgon iaf, ska nog utnyttja den i form av promenad.

Midsommar planeras för fullt också, hur det nu blir.. Sov gott

s3spc

Ja då var det dags för årets student, 90:orna går ut och man avundas dom. Minns den dagen som igår, en av dom bästa dagarna i mitt liv, aboslut. Så sjukt skönt att slippa skolan för det första. Ett underbart gäng och en underbar fest som aldrig tog slut. Det är alltså två år sen nu, sen man själv hade champagnefrukost i bonnstan, den blomstertid i kyrkan som avslutas med tårar, alla studentmössor kastas upp i luften, att få gå ut ur kyrkan och inse att man har tagit sig igenom alla dessa år av skola, den otroligt vackra skylten som familjen gjort, skrindan in till stan, att få skrika "jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra!", ett oplanerat med lyckligt sjungande på scenen på torget, studentfika med släkten, tillbaks till stan för fest i bonnstan, sen station och sen tillbaks till bonnstan för efterfest. Festandet tog slut på lördagsmorgon nånstans. Vilken kväll alltså. Ja, man gläds åt studenterna, man får rysningar i kroppen, man funderar över vad man gjort av sitt liv de senaste två åren. Mycket har hänt, både bra och mindre bra grejer, men man ska inte tänka tillbaka så mycket utan blicka framåt, se till att göra resten av livet till nåt bra. Ska börja med det nu när sommaren kommer. Kommer iaf aldrig att glömma den dagen. Så ett stort grattis till alla studenter! Jag vet hur skönt det är.

Lite bilder från våran student

en dröm

Kom just på att jag drömde en grej i natt när jag såg glasburken med musli på köksbänken, helt sjukt, som vanligt när man drömmer. Var ute och cyklade och blev lite hungrig. Så jag tog filpaketet som låg i cykelkorgen och hällde det längs styret och ner, sen tog jag muslipaketet och strödde det på filet. Sen stannade jag av och slickade i mig alltihop. Förstår bara inte varför inte allt redan hade hamnat på marken?

fest mitt i veckan

Inte för min del, men för alla små barn som tar studenten på torsdag. Var ut en sväng på olles med tobbe, kim, johan och erik och det var massor med folk. Fan vad jag hatar dom, jag vill också ta studenten, har aldrig haft så kul nån gång.

Jobbade iaf 7-14 i morse, åkte med julias nigeriadunkande bil dit men fick inte äran att jobba med henne, däremot nere på 4an, funkar det med. Jobb som jobb.

Cyklade med emma och hennes tjejer upp till parken och kollade på balen, oj så fina dom var! Lite kännt folk också! På hemvägen däremot fick jag inte upp mitt lås på cykeln, kämpade hur länge som helst men var tillslut tvungen att lämna den.

Kom hem och åt lite middag med mamma, grillat kött och potatissallad. Sen tog vi oss en liten cykeltur i solen. Till ainas där vi köpte varsin kulglass, pecan såklart, mums!

När vi kom hem skulle pappa fara och handla så jag hängde med.

Hade tänkt göra en tidig kväll ikväll men se hur det blev med det.. Drog i stället ut en sväng på stan och hamnade på olles med tobbe, kim, johan och erik. Mycket prat och mycket folk, en trevlig kväll blev det iaf. Drog en sväng med bilen sen, köpte lite chips och sen for vi hem till kim en stund, innan vi gick hem allihop.

Och nu siter jag här, fortfarande, kl är 03.44 och jag borde ha somnat för länge sen.. grejen är den att det är så fruktansvärt ljust ute! Sen har emma och emma ramlat in också, vi har fikat litegrann men nu blir det sömn. Godnatt

då var helgen över

Fredag:
Jobb från 7-15.30, var tvungen att jobba över några timmar för att sitta med en liten tant. Kvällen bjöd på lite mys på calles med emma och emma, väldigt trevligt fast vi inte drack!

Lördag:
Upp kl 6 för lite jobb 7-12, drog på ip och kollade lite fotboll i kylan med tobbe och johan, åkte hem med tobbe och började förbereda för lite middag. Grillat med hela släkten, mums! Sen blev det en hel del vin, fotboll hos kalle, krysset, lite festande hos erik, lite festande hos martin, utgång på balzac och en hel del fyllemat när jag och syster slutligen tog oss från stan! Väldigt trevligt måste jag säga, somnade sen i emmas säng omedelbums!

Söndag:
Vaknade inte förän halv 1 idag, förstår inte hur det var möjligt, har aldrig sovit så länge nånsin. Har varit hos farmor hela dan, syster har permanentat hår medans jag handlade och vi avslutade det hela med skrov från frasses, ljuvligt! Kvällen har bestått av röstning och lite häng hos johan med godis och film!

Har varit en trevlig helg, men det är tyvärr över för snabbt. Inte för att helg eller vecka spelar så stor roll när man jobbar som jag gör men andra har ju helg när det är helg. Så vi får se vad veckan bjuder på, dåligt väder har jag hört men nu blir det godnatt.

090604

idag har jag och min kära syster cyklat runt i stan, hur kul kan man egentligen ha med två systrar och en cykel? Började iaf på kupan, hittade lite grejer där. Fortsatte sen till myrorna och hittade lite fler grejer. Något så kul det är, och billigt. Man borde titta in där oftare alltså, man kan hitta riktigt fina grejer! Tittade även in i några andra affärer och hittade även lite grejer där!
Efter det blev det lunchbuffé på tatung! Sjukt gott var det, och mätt blev man.. Cyklade som galningar hem. (jag cyklade, emma åkte och peppade på) Resten av cykelfärderna har inte tagit överdrivet kort tid, jag förstår inte hur det går att cykla så sakta och samtidigt svettas så mycket av utmattning, men tydligen!
Vi åkte sen till lule med mamma och hämtade hem den andra hästen, vilket var rätt nödvändigt. Det tog rätt lång tid så mer än så har jag inte hunnit med.

I morgon blir det iaf jobb 7-13, sen får vi se om något dyker upp! Är ju alltid trevligt när något händer.. Men nu blir det godnatt.

090602

Jaha då var det juni också, fan va tiden går snabbt. Men det är lika bra att det blir sommar! Fast den lär ju försvinna om inte snabbare. Bara att försöka göra det bästa av det. Kommer bli en sjukt bra sommar, bara vädret håller i sig.

Detta har iaf hunits med idag.


- jobb 8-16
- kassler och potatissallad till både lunch och middag
- core
- power
- prommis med syster, man kan verkligen få uppleva det mesta alltså..
- kvällsfika

Godnatt.