pdol

Jaha återigen söndag, såg att det var en vecka sen sist jag skrev nåt här. Inte konstigt att inläggen blir långa..
Vad har hänt då?

Har väl jobbat en hel del för det första.

Måndag var jag ledig, minns inte vad jag gjorde på dan men på kvällen var jag hemma hos jullan, patrick, frida och sandra, väldigt trevligt. Surströmming, fotboll, vin & skratt.

Tisdag jobb till 14, runt halv 7 samlades tjejerna hemma hos therese på getberget. Även där blev det vin & skratt men maten bestog av hemmagjorda pizzor. En pizzakväll alltså, precis som det var förut när vi var yngre, vet inte hur gamla vi var men de tär många år sen. Så en briljant tjej betämde att vi skulle styra upp det igen, och mysigt blev det. Lite allsång på det hela och kvällen var klockren!

Onsdagkväll då, återigen vin, men i större mängd denna gång. Fest med jullans vänner på morö backe. Hur trevligt som helst!

Torsdag, shopping på expert, ipod i sjukt lila färg till jojje och en mixer till mig, wihoo nu kan jag göra mina egna smooothies. Kvällen spenderades på jobbet tillsammans med mina absoluta favoriter, jullan och rodrigo. Kung! Aldrig har man så kul som när man jobbar med dom, ni skulle bara veta.

Fredag, lördag, söndag. PDOL såklart. Slutade kl 3 på fredag, stressade hemåt, dusch och kläder, pappa köpte vin och packade ihop sovsäck och grejer och skjuts till bussen. Grät av stress innan jag klev in i bussen, snyggt jobbat. Kung kväll i våran årliga tältby tillsammans med falunborna. Sjukt kul måste jag säga, middag bestog av grillad korv och halloumi, najs! Hur bra som helst, efterfest till nångång och knappt nån sömn alls vaknade man upp på lördagsmorgon.

Sprang till systemet och coop, fixade lite vin och frukost innan jag tog bussen hem till skell för bröllop. Stressigt även denna dag. Fint bröllop iaf och ännu mer stress för att ta oss tillbaks till pite. Väl där blev det lite hamburgare och massa vin och en ännu bättre kväll, underbart! Denna kväll slutade lite tidigare, ingen var igång, folk var troligtvis rädda för regnet som har följt oss hela helgen, kunde ju ha vare bättre, även sämre.

I morse öste då regnet ner som aldrig förr denna helg såklart just när man håller på packa ihop grejerna. Fick ihop allt iaf och kunde gå och äta lite frukost på sunes. Ingen orkade äta haha. Drog hem till stugan, sov litegrann och fikade litegrann. Hem till stan, middag och nu sitter man här.

Läser igenom och tänker vilken otroligt underbar vecka det har varit. Bästa på länge. Får se hur nästa ser ut. Ser framemot helg och yran, kommer bli kung!

Har fått svar från oslo också, ska ner på jobbintervju nästa vecka, känns jättekul, får se hur det går.

Nu blir det promenad och sen sängen. Jobbar kväll i morgon, hoppas på bättre väder.

ciaoo



trästocks

Ja då är det söndag och ännu en helg har passerat, lika fort som vanilgt. Däremot har det varit den bästa helgen på länge måste jag säga, trots att den varit fylld med jobb. Blev en hel del trästocks också. Najs!

Jobbade kväll på torsdag som sagt, sedan blev det mys med kusin esther. The sims flera timmar och en stor påse godis från hk gjorde våran kväll. Sen sov hon över också. Folk sprang över våran gård hela kvällen, är sjukt kul när det händer nåt i stan. Är ju inte överdrivet ofta förutom nu på sommaren då allt händer.

Fredagen hände det inte så mycket, var hos mormor och åt tårta, hon fyllde nog 76 eller nåt sånt, lika gullig som alltid. Efter det kom julia och vi drog till jobbet. En kväll fylld av skratt som vanligt. Har varit bara vikarier i helgen, så sjukt kul alltså. Fick jobba över litegrann, åkte hem och försökte fräscha till mig litegrann för att hinna göra nåt. Tanken var att dra till jenny & johans stuga men det blev för tajt så det fick bli en liten sväng på trästocks i stället med emma och hennes vänner. Trevligt.

Lördagen blev det jobb 12-21, måste säga att det var aningens tur att jag började så pass sent ändå, var sjukt trött. Det är dom värsta passen man kan jobba alltså, men även denna kväll hade sitt slut. Skyndade mig hem, dusch & fix blandat med vin fick ett riktigt bra slut. Emma mattson med folk kom förbi innan vi drog ut igen. Kvällen spenderades i öltältet på området, abftältet, på frasses, vid älven & i stan. Helt sjukt trevligt! Kunde inte ha blivit bättre, kände mig som ung på nytt haha. Kom däremot inte hem förän halv 4 nångång.

I morse vaknade jag av mig själv, kvart i 6 trodde jag. Gick upp ur sängen och ut i hallen, möttes av julia, gick fram sa hej, kramade henne och gick sen tillbaks in i köket. 

- men lisa ska du med eller?
- vadå? vad är klockan?
-20 i sju!
-skämtar du, fan vad händer.. jag kommer nu.

Jag fattade verkligen ingenting. Jag hatar att försova mig, tur att hon kom iaf annars hade jag väl blivit väckt nångång lite senare.. Så dagen har varit rätt tuff måste jag säga. Jobbade 8-13 innan jag drog till stugan för att äta och vila upp mig litegrann, vilket behövdes. Jobb återigen 16.30-20.30. Har varit en sjukt kul kväll, trots allt. Tack vare julia och rodde. Har busat på med 4:orna och personalen inför morgondagen som kommer tillbaks från semster. Haha kung.

Blev himla långt det här, nu blir det lite fika innan sängen ska intas. Ledig i morgon, och jag har aldrig varit lyckligare över en ledighet nånsin tror jag.

YRAN??

lite bilder från bangkok

i hotellpoolen

i en tuktuk runt stan

världens godaste spett


Det ändras då snabbt

Vädret alltså. Ena stunden skiner solen och man dör av värmen, och ena studen vräker regnet ner. Åskan och blixtarna har också hälsat på idag. Trevligt, nja. Har varit ledig idag, som tur var har det varit en hel del sol från och till. Emma slutade två. Vi åt lite pannkaka och cyklade till myrorna för att se om det fanns nåt spännande där. Hittade en fin gammal plåtburk, det var det enda. Men inte så bara inte.

Sen dess har vi städat som tokar, hela huset. Emma har klippt johan, blev skitfint, och nu väntar vi på att mormor ska skjutsa oss till stugan, sen går jag och emma hem därifrån. Najs.

Snart är det helg igen, det går som fort ändå. Jobbar kväll torsdag-söndag, kul. Är ju trästocks i helgen också så man ska väl försöka hinna dit nån sväng, satsar som sagt på lördag. Blir nog bra det. I morgonkväll ska jag vara med min lillkusin esther, mysigt!

Lite bilder från tubing i Vang Vieng, Laos
Det bästa med resan helt klart!




Nu kommer mormor

KRAM


man blir så glad

Av solen alltså. Finns inget som så enkelt kan glädja en. Underbart är det. Men självklart så jobbar man ju, däremot bara till 3. Skönt tänkte jag, då hinner man hem och njuta lite av sommaren. På väg hem får man slut bensin i moppen, i mitten på gamla kågevägen. Ringer mamma som kommer en halvtimma senare och hjälper till.

Hemma var man ju inte förän halv 5 nångång. Då var det bara att byta om för träning, core! Efter det blev det en dusch och sedan bar det av till stugan i boviken. Där bjöds det på grillat, mums! Därefter lite släkt och grannar, hallonpaj och kladdkaka, inte helt fel!

Nu är man hemma igen, har inte hunnit så mycket mer än att se lite film. Nu blir det sängen.

I morgon ryktas det om regn och dåligt väder, jag som trodde att det skulle vara fint, när jag för en gångs skull är ledig. Ja, vädret avgör helt vad morgondagens planer blir, så den som väntar får se.

Som vanligt inga nya bilder, lägger ut några från resan istället.

en cykeltur på Hoi An:s gator, Vietnam

mördarresan i tuk-tuk mellan Hué, Vietnam och Vang Vieng, Laos

rastställe på väg mot Vang Vieng

Stranden i Nha Trang, Vietnam

Hela gänget samlat på Nha Trangs backpackerbar, Red Apple Club

Allt för denna gången, gud vad jag längtar tillbaka.
Sov sött,
puss & kram


måndag

Ja då var helgen över också, ännu en gång, tyvärr såklart. Jobb och åter jobb är det som tar upp den största platsen i kalendern. Men det är ju pengar det med, även om det såklart vore skönt med lite semester.

Helgen har varit riktigt bra, var som sagt ledig fredag. Vi hade finfrämmande av christine, sofia och javad från huvudstaden. Väldigt god middag här hemma innan dom drog ut på statt. Själv satte jag igång sex and the city och myste i soffan bara. Jobbade 7-16 på lördag så det var bäst med en lugn kväll.

Lördagskvällen spenderades först hos världens bästa julia, trevlig förfest innan vi drog ut till boviken där beachturneringen var i fullt ös med öltält, musik och tillochmed bajamajor! Lite festivalstämmning minsann! Riktigt trevligt måste jag säga, helt klart helgens höjdpunkt!

Söndagen blev också väldigt lugn, en lång promenad runt mobacken innan jobbet väntade 16.30-21.

Så nu är helgen över och ännu en vecka återstår, även helgen är fylld av jobb. Trästocks blir det också en sväng, antagligen på lördag. Fredagen ska tillbringas med dans&grillfest i jenny & johans stuga, mycket trevligt!

MEN, man längtar ändå bort härifrån, klart det finns massor man älskar här hemma, men lite omväxling vore ju inte helt fel. Oslo blir bra, bara jag tar mig dit nån gång, satsar på 1 september sen får vi se hur det blir.

Idag har det också varit jobb, 8-14, med julia och smörgåstårta, kan det bli bättre? En mysig promenad med madde & ceasar och lite core!

Nu blir det stugan, en kväll fylld av avkoppling och mys innan jobbet väntar i morgon, 8-15. Efter det återstår att se vad som händer, en promenad kan det bli.

Godnatt!


090710

Igår jobbade jag 12 timmar, skönt att vara ledig idag måste jag säga. Tur än en gång att julia var där. Körde moppe hem från kåge igår kväll via boviken mitt i det värsta regnet. Var lagom blöt och kall när jag äntligen kom hem. Där väntade syster med sex and the city och chips. Hon är allt bra ibland.

Idag vet jag inte vad som händer. Har gått broarna med syster på morgonen och sen gav jag henne fika på sängen!  Kanske blir en sväng till boviken med maria för att kolla lite boll. Sen en promenad med madde ska också hinnas med.

I morgon blir det jobb 7-16 och sen spenderas kvällen i boviken, najs! Är sjukt peppad, hoppas bara att vi får en aning bättre väder..

Nu en dusch sen en sväng på stan innan jag tar tag i dagens planer!
Vad händer ikväll??

bebis

Drömde i natt att jag fick en liten bebis. Så sjukt verklig dröm har jag aldrig varit med om alltså. Var jättelessen när jag vaknade för att jag hade tappat bort henne..

090708

Har befunnit mig på jobbet hela veckan känns det som, dessutom har det varit tråkigt väder som bara den. Bara regnat och regnat, och kallt är det. Guud så härligt alltså. Jobbet funkar däremot väl, tur att julia är där och glädjer upp mitt liv. Längtar däremot efter att få dra härifrån, oslo can't wait. Men halva sommaren har väl snart gått, så inte så länge kvar nu, blir sjukt bra. Funderar på om det blir någon resa också, innan oslo eller efter? Får se, inget bestämt nu.

Har åkt på en riktig sommarsnuva på köpet också, är helt tät. Typiskt när man tror att det är sommar lite för tidigt och lite länge på kvälllarna. Men men det går väl över det med. Perfekt med lite film en kväll som denna.

Sitter och lyssnar på green day nu, peppar upp för 11 oktober, då jävlar. 21 guns går runt runt. Najs.

Jobbar 7-15 i morgon, sen är det helg.. för en dag iaf, 7-14 på lördag råkade jag också nyss tacka ja till. Typiskt att man inte kan säga nej. fast jobb är pengar, pengar är väl najs.

Sen är det ju beachfotbollen i boviken i helgen så det blir väl att dra dit en sväng, ska försöka tagga med julia, hon lät sugen=) Verkar vara kalas hos morfar i hans stuga också på lördag så vi får se hur helgen slutar=)

Nu då? Film eller nåt.

stadsfesten är över

Ja då har man tagit sig igenom ännu en stadsfest. Har varit sjukt kul, man har träffat sjukt mycket folk, vädret var hyffsat, lite kallt men vi slapp iaf regnet.
Har jobbat litegrann så det blev bara utgång fredag och lördag, inte så bara kanske, hade nog inte pallat en dag till. Känns som att man börjar bli äldre. Har väl mått sådär igår och idag, bara legat i sängen och i soffan, kollat sex and the city osv.

Har just varit och sett ume - sunnanå med pappa och nu blir det mat, velar mellan pizza eller skrov.. Båda känns lockande som bara den! Tror det blir pizza.

Emma ligger död i soffan, där hon har legat hela dan.

Ciaaooo

STADSFEST

Nu drar det igång. Årets stadsfest. Är sjukt taggad, det kommer bli galet! Hela skellefteås befolkning och alla man känner samlas på ett och samma ställe, trevligt måste jag säga.

Det hela drog iaf igång igår men jag har jobbat idag och jobbar även i morgon så ikväll blir det lugnt. Satsar allt på fredag och lördag i stället, kommer bli sjukt kul!

Kommer tagga LITE i morgon på jobbet, hoppas dagen går fort.

Kommer väl knappast kunna sova nåt inatt, det hörs ju som att hela festen är i vardagsrummet, men men, det är kul att det händer nåt i stan för en gångs skull :)

NU KÖR VI SKELLEFTEÅ!!