världspremiär ?

Kom just hem från en trevlig kväll. Har varit på värlsdspremiären av nya Bond-filmen. Tänkte inte att det var så himla speciellt men tydligen. Den visades först av allt i Skellefteå och i London. Var jag och Johan. Och  298 människor över 60. Lite halvsvårt att hitta nån man kände! Men det var trevligt iaf. Tydligen är det Johans kusin, Ida, som är en del av skellefte-företagarna. Det var deras gala-kväll. Så alla var ju uppklädda som bara den, (förutom jag då som inte förstog att det var så speciellt.) Ingång på röda mattan, flera vakter, och man gick in två och två och blev fotade. Lite spännande. Sen väl inne på bion var det fördrink i form av martini. Usch, smakade inte ens, tvekade vid lukten. Sen en trappa ner för mingel och buffé. Jättegod mat, med dryck till. Sen var det dags för själva fimlen då. Vart lite besviken. Eller jag ska inte säga nåt, är inte särskilt insatt i Bond. Men det var mest hit och dit, man hängde inte alls med. Speciellt inte från 3e raden, blev ungefär som en tennismatch. Men ändå lite småcoolt. Sen vidare till Balzac för eftermingel och underhållning med musik och show. Gick hem ganska tidigt. Så nu sitter jag här. Ska köra bil till Sthlm i morgon bitti, runt 7. Så det blir nog sängen rätt snart. Godnatt, puss.


inte riktigt vad jag hade tänkt mig

Har just kommit hem från den lilla svängen på stan. Blev som sagt inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det jag verkligen behövde, var en bh. Som jag iofs fick med mig hem. Men hur gick det med sommarkläderna tror ni? Det finns inte riktigt så mycket som jag hade hoppats. Det blev lite annat i stället;
    
Träffade iaf Ida, Jojje och Johan så vi gick runt en stund. Skulle helst vilja ha obegränsat med pengar. Har kommit fram till att shopping är helt underbart. Finns så otroligt mycket fina grejer, allt från kläder till inredningsgrejer. Måste vara syster som har fört mig in i detta liv. Hon är nog det bästa jag har just nu. Pussar i massor.

P
ratade med Ida & Jojje om att fara nånstans bara vi tjejer. Det skulle vi behöva. Skulle bli hur mysigt som helst. Bara få rå om varann. Men vet inte riktigt när vi ska få in det i planeringen. Blir nog efter vi kommer hem från Asien isf.
Nu blir det lite fika, tjing

god morgon

Ledig idag. Har just varit och tagit en spruta. Japansk nånting. Den är tydligen bra att ha. Måste erkänna att jag tycker det är lite läskigt med sprutor. Inte att det gör ont, för det känns knappt, men själva grejen. Men man överlever väl det också!
Nu måste jag springa en sväng på stan, blir nog en lång sväng. Kom på massa grejer som jag behöver. Och sen skiner solen för en gångs skull i Skellefteå. Är skithärligt ute! Blir nog gröt till lunch. Sen har syster fått magsjuka. Hon ligger i sängen i stället för att flyga till Sthlm. Hon flygernog i morgon i stället. Hoppas hon blir frisk innan Egypten. Återkommer senare om mina inköp. Pratade med mamma som sa att jag skulle unna mig grejer idag. Då gör jag det! Puss


utlandet

Börjar närma sig nu alltså, bara några dagar innan vi drar ner till Stockholm först och främst. För att sedan ta oss vidare till Hurgada. Kollade just på vädret där nere, 30 grader, stekande sol, känns bra nu när det börjar bli kallt här hemma. Var tvungen att skrapa rutan på bilen när jag skulle hem från jobbet igår kväll. Fast ändå mysigt med vinter. Måste ju njuta av det kalla nu medans man kan. Snart blir det bara varma vindar!
Är typ kaos på jobbet nu också, vi vikarier har det tungt, med körande kärringar. Men det kanske löser sig, vi ska gruppsamtal med psykologer för att få ihop gruppen. Jaja vi ser väl hur det blir med det. Ska ju inte vara kvar är alltför länge. Tror jag, om man inte blir fast. Hjälp mig därifrån då, när jag börjar plugga till undersköterska och flyttar till en lägenhet i Kåge. Nej så blir det troligtvis inte! Vill göra allt annat än att vara här:)
Måste fortsätta med min köttfärssås nu, har längtat länge efter det. Promenad ikväll. Puss

 
koh mak, thailand

mittemellan

Slutade jobba för ungefär 3 timmar sen, och ska tillbaks på jobbet om en timma. Känns lite jobbigt, då jobbar man hellre hela dagen. Har inte hunnit med så jättemycket på mitt lilla break. Man hinner inte något alls nästan. Man hinner bara känna efter hur trött man är och hur mycket man egentligen borde vara ledig. Har varit i stugan en sväng och kastat lite ved. Himla kul grej alltså! Sen sprang jag runt stan ett varv och bytte en grej på duka.
Kom på att jag borde lägga upp lite bilder på alla fina grejer jag fick när jag fyllde år. Får kanske göra det ikväll eller nåt, annars en annan dag. Ska ta röda faran till Kåge och avsluta denna dag, tur att Frida jobbar!! Blir nog en ganska kul kväll fylld med magsjuka och kisstanter
Skönt med vintertid nu, på ett sätt. Skönt i natt iaf att få sova en timma extra. Lite värre att allt blir så mycket mörkare nu. Det är hemskt med mörker. Nä nu blir jag sen. Vi hörs nog senare. Kram


ännu en helg

Jag som äntligen hade tänkt vara ledig en helg, hur gick det med det? Slutade med att jag tog på mig hela helgen iaf. Känns ju som att man måste jobba lite nu innan allt detta resande som kommer framöver. Sen har jag ju lyckats vara sjuk nästan hela förra veckan, så man måste väl ta igen det. Får ju ändå vara ledig nu snart, ett bra tag. Blir skönt att kanske ha kvar lite pengar när man kommer hem också.
Så det blev inte mycket gjort denna helg heller. Har som bara tagit det så lugnt jag har kunnat. Har kommit på att det finns nog inget så härligt som att sova. Har kommit in i en sovarperiod, jag som alltid vill vara uppe och vaken.
Har ätit väldigt god mat idag däremot. Kyckling, klyftpotatis och supergod sallad. Sen blev det lite favoritgodis också, riktiga geléhallon och havrebollar, finns inget bättre.
 
 

Känner mig lite trött efter dagen, hoppas det blir en bättre dag i morgon. Jobbet kan vara riktigt pain ibland alltså. Allt beroende på vissa personer. Ja ja, snart är även denna helg över. Har ju lyckats fylla år också, 20. Känns inte så överdrivet annorlunda men man märker väl hur åren går. Och AIK fortsätter att vinna, helt otroligt.
Bara att fortsätta peppa för det fortsätta livet. Puss så länge.

sjuk

Jag som trodde jag skulle klara mig. Men inte det. Man blev ju sjuk iaf. Vet inte om jag har haft magsjuka men nånting i den stilen, har haft så fruktansvärt ont i magen men har som inte direkt mått illa. Sen har jag haft feber. Men det håller på att bli bättre nu iaf. Känns ju bra det. Ska ju ha kalas i morgon, fyller ju år, 20=) Tiden går då så himla snabbt. Ska nog en sväng till Oslo nu också har jag tänkt, blir efter Egypten, blev som mycket nu!=) Jaja, man lever ju bara en gång. Så det blir kalas i morgon iaf, släkten kommer. Blir nog trevligt:) Ska fortsätta steka mina köttbullar nu. Hej!


magsjuka & resa!

NU menar jag inte att jag ligger hemma och mår dåligt eller så. Lite mer att det har varit kaos på jobbet idag. Stackars jag och Ida. Himlar vad vi har kämpat alltså. Har sprungit fram och tillbaks mellan magsjuka och annat. Var inte alls kul, var helt slut när jag äntligen fick sluta där vid halv 5. Fyfan, har nog aldrig varit så otroligt less på något. Verkligen skitjobbigt att jobba helgerna där. Laddar för ännu en dag i morgon. Måste försöka jobba ihop lite pengar nu. Innan allt detta resande. Inte nog med att jag ska till Asien 5 dec, ska till EGYPTEN 1a nov också, om exakt 2 veckor. Känns ganska najs faktiskt. All inclusive de du! Himlar så kul! Blir till Hurghada. Skönt med lite sol nu när minusgraderna börjar smyga sig på. Åker till Stockholm nån dag före också, hinner kanske inte med så mycket där men. 



Hade lite smått kalas i går också. Eller smått och smått. Jo vi var bara 6 underbara vänner, inte så bara med det! Men det blev en himla massa tårta & sånt. Ingen kunde i princip röra sig efteråt. Var ju inte nog med att det fanns massa skålar med chips och godis till Idol i nästa rum. Blev så varmt sen att en promenad var nästan tvunget. Vi gick nåt varv runt kvarteret runt Nordanå. Ganska skönt med lite frisk luft efter allt paltande. Usch vad vi mådde dåligt. Mår fortfarande lite dåligt, vet inte vad det beror på men. Förhoppningsvis är det INTE magsjuka. Peppar. Har sett hockeyn nyss också, vinst blev det iaf, 4-1. Blir nog sängen snart då. Hoppas alla andra får en trevlig kväll. Puss




ledigdag

Har varit ledig idag, ganska skönt efter en tuff vecka fullproppad med jobb. Tog en morgonpromenad runt 11, åt ett äpple och for på vårdcentralen. Hade ett läkarbesök om vaccin inför resan. Sen fick jag ta 2 sprutor. Var lite läskigt innan dom väl hade stuckigt men det gick ganska bra. Var inte så farligt. Har lite träningsvärk lite överallt också. Var på gymmet igår kväll efter en promenad med pappa och Emma. Var typ ändå inte så tråkigt att träna på gym, har alltid tyckt det. Ikväll blir det nog bara lugnt, kanske blir ännu en promenad vi får se:) Hej så länge.

hårfix igen

Har varit på systers salong hela förmiddan, tog inte lite lång tid alltså. Skulle ju göra slingor. Eller göra håret lite ljusare. Så det blektes slingor och hoppades att det inte skulle bli gult, eller orange för den delen. Men det slutade ganska bra. Blev rätt nöjd faktiskt. Känns som en början på ett nytt liv. Kändes som att det behövdes en förändring. Var där från 9 till 1 så hade ganska ont i rumpan och huvudet när det äntligen var över. Fick till och med mat där.
Körde förbi edda för att hälsa på Jojje, men hon var på möte så jag fick hälsa med en annan tjej. For då i stället förbi på Idas jobb. Sen drog vi runt en stund på stan, hittade lite grejer men lyckades troligt nog hålla pengarna hårt. Finns så mycket fint nu när det är höst. Hittade en jättefin kofta på Indiska, men köpte den inte. Var egentligen ute efter en mössa. Nån form av stickad mössa, lite stor och mysig. Kanske grön, eller grå, eller svart, eller kanske rostorange? Kan inte riktigt bestämma mig. Tror det blir grön, känns lite som min färg. Passar nog bra med håret också! Finns så sjukligt mycket andra fina grejer på Indiska också. Massa ljuslyktor, kuddar, muggar, glas, ja allt möjligt. Blir så himla inspirerad när man kollar på sånt. Vill bara ha en lägenhet att fylla med allt fint.
Har hittat massa fina grejer uppe på vinden också, som iofs inte är mitt men man kan ju alltid undersöka möjligheten till det. Finns några olika små bord som skulle bli fina med lite färg bara. Nån spegel, stolar. Finns lite allt möjligt. Har en gammal fotölj från Frostkåge som står i Bjurliden som jag skulle vilja klä om. Oj oj oj. Måste vänta en liten stund. 
Nu ringer syster, måste möta henne på stan. Puss så länge..


lite ljusare

livet livet

Ja hur blev det nu då? Vart så himla less på jobbet i morse, blev lite smått irriterad på både det ena och det andra. Men slutade iaf kl 1, sen är jag ledig i morgon också så det känns ganska bra. Får ta igen mig då. Jobbar ju hela helgen sen. Ska och fixa håret i morgon hos syster igen på salongen. Skitmysigt att bli omhändertagen sådär. Man behöver bara sitta och njuta. Undrar hur det blir då, ska nog göra slingor. Har aldrig gjort det förrut så. Blir säkert bra. Ska väl hem och se grey's sen som vanligt! Har ju lånat den av jojje, så ser första säsongen nu. Skitbra, jävlar så fräsch man kan vara. Man drömmer sig som bort för en stund.. :) 


Sen är det ju allt annat som far runt i huvudet också, orkar inte riktigt tänka just nu. Vill bara att allt ska bli bra, att allt ska lösa sig på nåt sätt. Det gör det ju, så småningom. Förhoppningsvis. Orkar helt enkelt inte ens tänka på det. Ska till Boviken, till stugan och måla lite, eller bara göra nåt helt annat. Känns som att det kan behövas. Kommer tillbaks sen ikväll säkert.

trött,

Känner mig verkligen helt slut alltså. Vet inte vad det beror på men. Har kanske jobbat lite mycket nu men det funkar då. Man blir lite trött på kvällarna men. Har varit ute och gått med Johan ikväll också, skithärligt ute. Ganska mysigt att gå längs älven nu när lamporna lyser efter vägen. Annars är det ju svart som bara den! Känns som bättre och bättre med livet nu också, känner mig som så lättad. Har haft lite mycket i huvudet som börjar försvinna.



Har hittat världens bästa inredningstidning också, "25 underbara hem", helt underbar, det går inte att sluta titta i den. Så som vissa kan fastna i en bok. Måste köpa den i veckan, blir tokig. Däremot var den rätt dyr, men man måste ju få unna sig. Så säger jag jämt. Fast har varit riktigt duktig på att hålla i pengarna nu. Är lite stolt faktiskt. Har som slutat gå runt på stan och kolla, man hittar alltid massa som man vill ha. Skulle kunna köpa hur mycket som helst, speciellt från Indiska.
Nog för att Indiska i stan inte är överdrivet stort, men i Sthlm, där kan man verkligen drömma sig bort. Skulle kunna inreda ett helt hus med grejer bara därifrån. Längtar ihjäl mig efter en lägenhet. Men det får vänta tills resan är över. Eller ännu längre? Beror väl på vad som rullar runt i huvudet när jag kommer hem. Man vet aldrig, kanske hittar på nåt ytterligare. Risken är rätt stor måste jag säga. Jaja, vi ser väl hur det blir då. 

Ska nog tänka på att lägga mig snart. Måste orka med morgondagen. Hela veckan för den delen. Jobbar hela veckan, troligtvis ledig fredag. Kanske ska få komma till salongen igen och göra slingor. Vore super! Syster ska fråga. Får återkomma i morgon. Lite trött nu. Puss

/ L


tillbaks

Jo jag hamnade såklart här igen efter lite halverst hårt arbete. Gick rätt bra ikväll faktiskt, som det brukar göra när vi jobbar vi dom "yngre". Kändes inte som att jag var lika less som jag brukar vara. Känns som att livet tar en vändning. Känns rätt bra nu. Är många tankar som rullar runt i huvet just nu. Men det löser sig på nåt sätt iaf. Är så otroligt trött nu, ska upp tidigt i morgon så sömn vore inte så dumt just nu. Börjar 7 i morgon, får se om jag hittar nån buss eller om jag tar bilen, blir troligtvis promenad i morgon med Rönne, sen lite mys med Jojje kanske. Ska få lite mer ordning på livet nu. Känner mig lite smått peppad ändå, trots allt. Men sov sött iaf. Kommer somna direkt,

upp & ner

Har just varit hos min älskade vän jojje, har legat i soffan en stund och bara tagit det lugnt, tagit hand om oss själva en stund. Innan det hann jag med en promenad på en mil ungefär, blev rätt slut. Måste komma igång lite mer nu med allt som heter träning. Känns som att man kanske skulle börja vara ute och springa lite nu när det blir kallare. Då hinner man inte frysa ihjäl innan man kommer hem iaf, eftersom springturerna knappast varar längre än en kvart! Men det är ju alltid något iaf.  Droppade några droppar på mig när jag var ute, men det ser ut att klarna lite nu iaf. Är så himla tråkigt när det är så grått. Tänkte på hur fin hösten är också. Kan inte låt att bli att studera alla vackra färger på löven. Kännns som att det är början på ett nytt liv nu.
 


Var på ck-fest i lördags, skitkul var det, god mat och lite sämre musik men det funkade. Slutade med att vi drog på station kl 1 ungefär haha. Annars en himla trevlig kväll med många glada människor. 
Sen drar Madde till Oslo på torsdag, lite avis. Kanske hänger med!;)

  

Ska iväg och jobba på ett tag, bussen går om 25 minuter så. Har just smällt i mig lite gröt. Har som kommit på det där med gröt, så himla gott ibland. Det blir en bra kväll tror jag. Jobbar med Ida & Josse så det brukar bli rätt kul:) Ses säkert sen ikväll.

Kram så länge.

allmänt

Ja måste väl börja med håret då, blev inte riktigt som vi hade tänkt oss varken jag eller syster. Men just då efter allt fix såg det faktiskt rätt bra ut. Men nu känns det som ingen förändring alls. Lite tråkigt men. Ska göra slingor också, hann aldrig det i måndags. Var tvungen att göra avfärgning först, som tog tid, sen en toning på det. Tänkte att det skulle bli ganska mer ljust än vad jag hade men det är som samma färg nästan. Kanske lite ljusare ändå. Slingorna blir nog kanske på fredag eller nästa fredag. Var himla kul iaf att vara på salongen. Kändes härligt att bli ompysslad så länge. Tur att syster blir frisör, känns ganska bra att ha.
Ja sen vet jag inte riktigt hur det är med allt just nu, känns lite sådär, får se vad som händer.. Är riktigt trött nu alltså, lite jobbigt med allt. Vart så less på jobbet idag också, kändes bara så jobbigt att vara där. Inte alls peppad.
Men ska iaf träna snart. PSI blir det, kl 7. Ida har kalas hemma så jag blir nog ensam.. Kändes mindre kul men det får gå det också. Kanske hittar nån där att köra med. Är så himla mätt nu också, vet inte hur det här ska gå.
Ses sen då.

/ L